MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie narazie nie kombinuje. Trochę mnie szefowa wkurzyla bo najpierw namawiala na 2 żeby się o nic nie martwić a teraz ona niewie czy przedłuży umowę bo się boi. Wychowawcze płatne to narazie siedzę. Zrezygnuje z niego w ostatnim trymestrze żeby być na zwolnieniu do porodu . Teraz podejrzewam że byłby problem ze zwolnieniem skoro wszystko dobrze . A miesiąc przed musiałabym wniosek o przywrócenie do pracy a to duże ryzyko bo jak nie dostanę zwolnienia to co? Mam lekarza na NFZ w szpitalu . Jest super i bardzo mu ufam . Lubię do niego chodzić. Znalazłam go pod koniec pierwszej ciaxy jako 4 po 3 prywatnych dupkach. Nie będę latać po innych lekarzach i szukać zwolnienia. Tak sobie postanowiłam.
-
nick nieaktualnyJa jeszcze wniosku o wychowawcze nie składam czekam na wizytę do środy i zapytam wprost jak wygląda sprawa zwolnienia. W czwartek jadę pogadać z szefowa i wtedy postanowie co i jak. Jak jest szansa na zwolnienie to złożę jej wniosek a jak nie to będę na wychowawczym dotąd dopóki będzie szansa na l4.
-
toska_88 wrote:He he blubka to teraz tylko spać chodzić nie jedna ci takiej pobudki będzie zazdrościć Klaudia raczej powinno być widać już 2 fasolki jakby miały być dwie. Ale ponoć bliźniaki co 3 pokolenie wychodzą. Ciekawe. U mnie nie ma w rodzinie wcale ale często po branży tabletek anty się zdarzają. Ja osobiście bym się zalamala przy 2 naraz.
u mnie tesciowa i mama mialy blizniacze rodzenstwo, ja znowu slyszalam tez ze w linii zenskiej i ze co 2 pokolenie, wiec chyba mam szanse ale jak juz to chcialabym od razu, bo jakbym miala jedno a potem blizniaki to slabo troche;)toska_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblubka wrote:Moze się zgodzi od razu na powrot bo taka opcja też istnieje
-
a w ogole nie sledze watku od poczatku, i nie wiem czy bylo cos takiego, ale poniewaz juz raczej malo dziewczyn do nas dolaczy, moze zrobilybysmy cos a'la przedstawienie sie? w sensie powiedziec cos wiecej o sobie, skad jestesmy, czym sie zajmujemy, co lubimy itd? jakby co moge zaczac;)
a myslalam jeszcze o liscie, zeby podopisywac informacje ktore to nasze dziecko ?