MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
marie_marie22 wrote:hej hej:) Przyszłam Was nadrobić z czytaniem i zbieram się do lekarza. Booooooję sięęę.
Miłego dniamarie_marie22 lubi tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Wchodze I zanim zobaczylam podpis zdjecia to ujrzalam jakas babeczkę pięknA,dostojna a to TOŚKA No no no :)Sliczna nasza Tośka
Mnie wczoraj wieczorem wystraszył taki bol jakby okresowy i wzeialam 2 nospy ale nie przeszedł do konca ,jakos udalo mi sie zasnac i spałąm ładnie do 8.
DZis od rana nie boli,ale teraz tak chyba rozpiera ,nie wiem ,dziwne te boletoska_88 lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
ZastrzeŻona generalnie na typowo cukrzycowej diecie dużo dziewczyn nie tyje w ogole a przy nadwadze nawet chudnie, mnie diablo zawsze ochraniała za każdy przybrany kilogram
gonia szczęścia
bulbka tez mam w ciaży takie sny
Klaudia już Cię wpisuję
Ja też skonczyłam z 10kg ale sie nie pilnowałam, myślę, że obżarstwo jednym ale predyzpozycje drugim. Mam koleżankę, która jakoś specjalnie nie się nie obżerała a przytyła prawie 30kg tyle że znaczna część to była woda i po porodzie sporo zaraz jej spadłoggonia, blubka lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Czesc dziewczyny!
A ja wciaz czekam na pierwsza wizyte. Jeszcze tydzien, choc i tak pewnie duzo sie nie dowiem. Pierwszy skan ok. 12-14 tygodnia.
Jak dotad bylo bezobjawowo, a od 3 dni mecza mnie mdlosci. Co prawda delikatne, ale i tak musze sobie ponarzekac. Nie wiem jak przechodza to te, ktore maja objawy bardziej nasilone I pomyslec, ze troche sie martwilam, ze nie mam objawow!blubka lubi tę wiadomość
-
W ogóle rozpoczęłam dziś 9tc i 3mc! Nawet nie mam pojęcia kiedy mi to śmigło! na tą okazję krzyż postanowił boleśnie o sobie dać znać, ale co się dziwić jak pół dnia przy garach
Spirit, Kofeina, Moniqaaa, missdiss, Maniuś lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Já mam tak samo . Cały czas mdli. Aż mam ochotę wsadzić sobie palec do gardła i zwymiotowac. W żadnej ciąży tak nie miałam. Krzyż boli okropnie. Przeważnie najmocniej rano. Później jak rozchodze trochę lepiej. Plus te cierpniecia rąk. Zaczyna mnie to denerwować. Jak nigdy nie mogłam spać na plecach tak teraz tylko i wyłącznie tak śpię. O godz . 22 już śpię a dziś wstałam o 9 . Ale tylko dlatego że byłam. Mega głodna. I teraz bym dalej spała jak bym mogła.
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty . Będzie dobrze . Dajcie znać zaraz po badaniach.
Kochane a powiedzcie mi czy ból głowy w ciąży może być spowodowany zbyt mała ilością witamin? Codziennie mnie boli . Nie mocno ale cały czas . Plus wczoraj jeszcze leciała mi krew z nosa . Biorę witaminy cały kompleks witamin dla przyszłej mamy . Plus magnez ale zaczynam się zastanawiać czy to wystarczy . -
Hejka, Toska - jakąś Ty piękna!!!
Promyczek - na suwaczku mamy skończone tygodnie i dni. Więc dzisiejszy dzień nie jest wliczony.
Marie - trzymam kciuki i czekam na wiadomości po wizycie!!!
Miłego dnia!
Aż się boję czy wieczorem zdołamy Was nadrobić, bo w ciągu dnia będę miała mało czasu...promyczek 39, toska_88, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytoska_88 wrote:Ggonia przepraszam że jestem wscibska ale co się stało że w 19 tc Iskierka zgasla? To okropnie smutne...
Prawdopodobnie teraz wiem ze możliwe było przedwczesne odklejenie się łożyska, ciąża zdrowa na histopatologi łożyska wszystko było ok więc tak naprawdę na 100 % nie znam przyczyny.
-
Espera dzieki za odp
A ja czuje dziwaczne rozpieranie w brzuchu i zaczelo mnie pierwszy raz mdlic,boze chyba sie zaczyna heh
moj urzeduje w wc wiec powiedzialam zeby wystawil choc miske ,ale wlazl do niej kot ,wiec nie moge rzygacMabelle, toska_88 lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
O rany dziewczyny naprodukowałyście juz 5 stron
Fajnie się was czyta
Milego dzionka Wam wszystkim.Udanych wizyt i pięknych serduszekpromyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Marie_Marie trzymam kciuki i czekam na wieści
Toska ale sliczna z Ciebie kobieta :)I też pierwsze o czym pomyślałam to gdzie masz tą nadwagę! Jak Ci idzie rzucanie palenia? Ja uwielbiam palić ale w tamtej ciąży udało mi się odstawić papierosy tego samego dnia gdy zobaczyłam II kreski na teście ale cała ciążę codziennie śniło mi się że palę marzyłam o tym aby przed kolejną ciąża wypalić chociaż jednego papierosa ale synuś to straszny cycuś więc się nie udalo ale kiedyś na pewno wrócę do palenia. Trzymam za Ciebie kciuki abyś szybko się z tym uporala.
Jeśli chodzi o wagę to w poprzedniej ciąży przytylam 14,5 kg tylko że strasznie puchlam w ostatnie 3 tygodnie było tak gorąco że przytylam 4 kilo ale chodziłam spuchnieta jak ponton gdyby ktoś mnie w tedy pchnął do wody to bym pewnie tak sobie dryfowała . Plus był tylko taki że dwa tygodnie po porodzie miałam wagę sprzed ciąży a miesiąc po 2-3 kg mniej niż przed ciążą. Teraz startowałam z waga 2 kg mniejszą niż w poprzedniej ale przez jadlowstet i mdlosci mam ponad kilogram mniejpromyczek 39, Mabelle, marie_marie22, Maniuś lubią tę wiadomość