MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ale produkujecie. Nie było mnie dzień a tu tyle się działo. Zanim wszystko przeczytałam to chwila się zeszła.
Witam nową majową mamuśkę
Qasha gratuluję serduszka i teraz już będzie tylko lepiej. Odpoczywaj kochana cały czas
Gratuluje również bijących serduszek kochane Nie mogę doczekać się już swojej wizyty..
Widziałam że któraś jest dzisiaj na wizycie. Tak więc czekam na informację i trzymam kciuki..
Ja też mam nadwagę i staram się w miarę zdrowo odżywiać i nawet chodzić na spacery. Zaczęłam przed ciążą i teraz to dalej kontynuuję.
promyczek 39, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Kofeina wrote:Já mam tak samo . Cały czas mdli. Aż mam ochotę wsadzić sobie palec do gardła i zwymiotowac. W żadnej ciąży tak nie miałam. Krzyż boli okropnie. Przeważnie najmocniej rano. Później jak rozchodze trochę lepiej. Plus te cierpniecia rąk. Zaczyna mnie to denerwować. Jak nigdy nie mogłam spać na plecach tak teraz tylko i wyłącznie tak śpię. O godz . 22 już śpię a dziś wstałam o 9 . Ale tylko dlatego że byłam. Mega głodna. I teraz bym dalej spała jak bym mogła.
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty . Będzie dobrze . Dajcie znać zaraz po badaniach.
Kochane a powiedzcie mi czy ból głowy w ciąży może być spowodowany zbyt mała ilością witamin? Codziennie mnie boli . Nie mocno ale cały czas . Plus wczoraj jeszcze leciała mi krew z nosa . Biorę witaminy cały kompleks witamin dla przyszłej mamy . Plus magnez ale zaczynam się zastanawiać czy to wystarczy .Kofeina lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Leirion - mnie tez dzis ogarnelo wszechobecne zmeczenie. I juz sama nie wiem czy to zwykly len mnie zlapal czy to objaw ciazy. Dzis pracuje w domu i idzie mi jak krew z nosa, najlepiej bym lezala pod kolderka
A ktoras z Was dziewczyny cwiczy? Ja przed ciaza bylam dosc aktywna i staram sie robic jakis fitnes w domu tylko oczywiscie w mniejszej intensywnosci. Plus spacerki i rower od czasu do czasu. Troche brakuje mi porzadnego wycisku! -
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 17 kg ale w ciągu 2 m-cy po porodzie schudłam 23 kg.
W drugiej ciąży przytyłam 9,5 kg i po wyjściu ze szpitala wszystkie spodnie były na mnie za szerokie
W sumie w obu ciazach brzuch mi dopiero było widać delikatnie w 5 m-cu.
A brzuch od razu po porodzie jeszcze na stole porodowym mi się wklęsł. Mam nadzieję że teraz tez tak będzie.Juz chcę żeby był majpromyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Moja mamunia dziś mi gotuje uszka z barszczem czerwonym.Nawet mam ochotę
Mdłości dziś narazie brak, ale u mnie jest gorzej po południu
Mama nawet mi prania nie pozwala wieszać przez te moje plamienia, leżę jak skóra z byka , plecy bolą od leżenia i szyja.Ale zawsze to przyjemniej poleżeć w domu niż w szpitalu -
nick nieaktualnyPromyczek espera I sylwunia dziękuję za miłe słowa. Niestety z tym paleniem jest bardzo ciężko... przyznam szczerze że jeszcze popalam czasami choć coraz bardziej na szczęście odrzuca mnie. Marie dawaj znać jak na wizycie. Ale mi humor z rana zafundowalyscie-dziękuję
promyczek 39, Espera lubią tę wiadomość
-
ja palenie odstawiłam od razu, ale problem to alkohol - dostaliśmy (zgodnie z naszą prośbą) zamiast kwiatów wino. I mam teraz taką mini winnicę, wina czerwonem różowe, białe, różne, różniaste. Mój mężu dopija ostatnio to co z wesela zostało (dzięki temu chyba nie choruje), ja to tylko usta moczę, żeby poczuć smak na wargach nawet łyka nie ma, ledwo kropla więc nie zaszkodzi - ale czuję, ze coś z tego wesela mam i tak będzie to na mnie czekać aż nie skończę karmić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 12:47
blubka, Mabelle, Demsik, toska_88 lubią tę wiadomość
-
Jestem po badaniu. Kolejka była dość długa. Miałam na 10.40, a weszłam ok 12.
Widziałam bijące serduszko Aż mi łzy popłynęły z radości Dzidzia ma 7 mm długości. Dziękuję za troskę :*:*:*:*Kleopatra, WreszcieMama, Mabelle, mon!ta^, Demsik, Breezee, Arwi, Moniqaaa, toska_88, kamyla112, Misia 69, Leirion, monika_89, promyczek 39, sylwucha89, Klaudia N., Maniuś, Karotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam ☺. Ponieważ wszystko dobrze przemyslalam i podjęłam decyzję jedyna zgodna z moim sumieniem, proszę o dopisanie mnie do listy. Termin mi wypada na 20.05
Kleopatra, marie_marie22, WreszcieMama, Mabelle, mon!ta^, AsiaPoli, Demsik, Breezee, Uszczesliwiona, Moniqaaa, toska_88, MarliOne, Leirion, monika_89, promyczek 39, sylwucha89, missdiss, aknovi, Kofeina, zastrzeŻona, Elmo13, Espera, Karotka lubią tę wiadomość
-
Super marie
Ja dzisiaj weny na nic nie mam. Ogarnęłam salon i kuchnie, wstawiłam pranie i oglądam z młodszym bajki. Pewnie zaraz zaśnie bo wstał przed 7 :)Powinnam zrobić obiad ale nie mam pomysłu.
Ja paliłam przed pierwszą ciążą, ale jak się zaczęłam starać to rzuciłam. Potem po pierwszym karmieniu zaczęłam znowu ale przed druga rzuciłam i od tego czasu jestem czysta ;p
-
Bella86 wrote:Witam ☺. Ponieważ wszystko dobrze przemyslalam i podjęłam decyzję jedyna zgodna z moim sumieniem, proszę o dopisanie mnie do listy. Termin mi wypada na 20.05
W jakim wieku masz dzieci?