MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marie marie gratuluje serduszka!
Jejku ja nie nadazam Was czytac hehe szalone
U mnie rano po zjedzeniu mdlosci ale wszystko tylko stoi w gardle i ani w ta ani w ta
Dziewczyny o co chodzi z ta cukrzyca ciazowa? Przed ciaza tez mialyscie problem z cukrem czy tylko teraz tak jest?
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
nieświadoma wrote:Dziewczyny przy jakiej bycie widać już fasolke ? Bo byłam dziś z koleżanką na USG ona ma 5t5d i nawet nie widać pęcherzyka było jeszcze
-
nick nieaktualnyJa byłam u gin w 5tyg i 4 dniu bodajże ale 16 dni po Owulacji więc nie było nic widać
A owy miałam 25 dc dość późno więc moja ciąża o minimum 5-7 dni młodsza przy moich cyklach średnio 33 dniowychWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 20:48
-
Ja właśnie spedzam pierwszy dzień urlopu w naszych pięknych górach i staram się za dużo nie martwić. Gratuluję Wam udanych wizyt i serduszek i mam nadzieję, że za tydzień usłyszę w i zobaczę w końcu moje malenstwo.
promyczek 39, Espera lubią tę wiadomość
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
hej, ale musialam nadrobic zaleglosci w czytaniu
czy wam tez jest tak zimno? ja siedze wlasnie pod kocem i marzne a moj narzeczony obok bez koszulki...
czy to normalna objawa ciazy czy tez moja tarczyca wariuje?
pzdr i milego sobotniego wieczorupromyczek 39 lubi tę wiadomość
Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
julita wrote:monita no i dobrze, że u ciebie wszyscy wiedzą, każdy robi jak chce.
dla mnie te pierwsze tygodnie ciąży to intymny czas i nie mam ochoty ani potrzeby z nikim się dzielić tą indormacją, najbliższym powiem po pierwszym USG, tylko klops z bratowaCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
gonia13 wrote:hej, ale musialam nadrobic zaleglosci w czytaniu
czy wam tez jest tak zimno? ja siedze wlasnie pod kocem i marzne a moj narzeczony obok bez koszulki...
czy to normalna objawa ciazy czy tez moja tarczyca wariuje?
pzdr i milego sobotniego wieczoruCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Millciaa wrote:
Ja tez mam wesele za tydzien i nikt nie wie o ciazy i szczerze to boje sie na nie troche jechac bo to az 400 km od nas. Powoedzcie mi czy to bezpieczne i jak sie zachowywac na weselu. Pewnie mniej tancow a wiecej siedzenia czy jednak jestem przewrazliwiona..
Ja miałam właśnie własne wesele, o ciąży dowiedziałam się tydzień wczesniej. Tanczylam normalnie, czulam potrzebę zrobienia przerwy to robiłam. Wszystko w granicach rozsądku -
Bella witaj wśród Majóweczki,
Marie gratuluję!!!
Co do palenia... Ja trochę popalałam... Czasem wcale a czasemm 1-2 papierosy dziennie... Na imprezie więcej. U mnie teraz było identycznie jak w pierwszej ciąży... Wróciłam z pracy, zasnełam na kanapie, co mi się nie zdarza. Jak się obudziłam, wyszłam na fajkę do ogrodu... I mnie od niej odrzuciło. Zrobiło mi się niedobrze... Pomyślałam że coś jest na rzeczy... I rano od razu test i dwie krechy... Ze Stasiem w ciąży był dokładnie taki sam schemat tylko wtedy nie przyszło mi do głowy że to ciąża...myślałam że jakieś choróbsko się zbliża...toska_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonita i julita widzicie co ta ciaza robi z kobietą? Ha ha czytam każdy wasz wpis i w żadnym nie widziałam pretensji czy ironii jednej do drugiej a sam się problem wyszukal. Tutaj trzeba strasznie uważać bo jest taka wylegarnia hormonów że jedno słowa i bomba wybuchnie:-) heh loozik dziewczęta bo to nie nerwy tylko hcg wzrasta:-)))))
julita, promyczek 39, Espera, Moniqaaa, sylwucha89, Rudzik lubią tę wiadomość
-
promyczek 39 wrote:Karola ja przed ciaza mialam na granicy no ale bylo ok ,a teraz wyszlo mi na czczo ponad 100 ,takze nie jest dobrze i kazal mi gin zrobic ten test obciazenia glukozy
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
Karola zawsze zleca glukoze na czczo ,tak slyszalam ze to takie podstawowe badanie .
Camilia no dziewczyny pisaly jak mnie gardlo bolalo,:Prenalen,ze jest w rossmanie ,ale ja wtedy nie kupilam bo sie wyleczylam domowymi sposobami tzn herbata z miodem,plukanie woda utleniona +woda,czosnek i jeszcze tantum verde bo mialam w domuCamilia lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
marie_marie22 wrote:Biedna, współczuję, bardzo długo masz zajęcia, co studiujesz? Ja też studiuję jeszcze tzn podyplomowo, ale akurat zajęcia mam za tydzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 22:13
-
Nie za wiele ale ma gardlo mozna tantum verde z tego co wiem lub plukanka woda z sola
Drukujecie tyle ze nie idzie nadazyc;)ja za tydz mam 18 tzn moj malz jest chrzestnym wiec tez mam lekkie obawy ale bede tanczyc jak mi sil starczy bo szybko sie ostatnio mecze.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;