MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ooo ... będą dzieci!!! W końcu będą dzieci !!!
Powodzenia Amilka, dużo sił i mało bólu
A ja w końcu spakowała torbę dzieciową do szpitala i taka malutka mi wyszła, że szok. Fakt faktem mężu mnie pilnował żebym za dużo tam nie powrzucała i zapewnił, że migiem doniesie co będzie trzeba (mamy z 10 min na piechotkę do szpitala). Na moje pytanie czy ogarnie rodzaj ciuszka i rozmiar prychnął pogardliwie powiedział, że on wszystko wie bo już to raz przerabiał.sylwucha89, Mabelle, MEGI81, Uszczesliwiona, Karissa, amilka87, ag194 lubią tę wiadomość
-
Chcecie relacji na żywo to proszę;
Ja już po lewatywie,
Właśnie sie jakaś dzidzia urodziła i tak słodko kwiczy dziewczyna nawet nie pisnela, słyszałam tylko potem lekarza jak powiedział całkiem głośno "halo mami, halo papi"
Wody mi sie powoli sączą.
Skurcze niby pokazuje porządne, ale ja ich nie czuje koło 90 już poczułam, ale jeszcze sie śmiałam wiec zle nie jest póki co.
Mały poszedł w ślady brata bo prawdopodobnie jego mocniejsze ruchy podczas skurczu spowodowały naderwanie worka płodowego, to samo zrobił mi Tosiek za pierwszym razem.sylwucha89, Madu1611, MEGI81, Uszczesliwiona, Mabelle, Espera, mon!ta^, Martchen, Kamilutek, Karissa, WreszcieMama, Rudzik, Arwi, ewela873, Camilia, Uska, Ania9, Maniuś, sylwia1985, Breezee lubią tę wiadomość
wersja z OM
-
Amilka, bohaterko nasza! Dajesz nadzieje na luzacki poród kciuksy!!!!
W ogóle dziewczyny mocno zmieniacie moje postrzeganie objawow porodu... ja myślałam, ze jak zaczną lecieć krwawe gluty, szyjki nie ma i zaczyna sie rozwarcie, to max 48h i jest dziecko, a tu kurna po kilka tygodni cześć z Was tak chodzi o nic. Ja piernicze, już nie kumam!:p Do tego Amilka, która sie śmieje przy skurczach... What the fuck?:p:p
Idę spac. Czyżbym jutro miała zobaczyć zdjęcia pierwszego maluszka?amilka87 lubi tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
Camilia wrote:Zapytałam z ciekawości bo ja ostatnio uslyszalam w 38 tc że dziecko może być jeszcze nie dojrzałe. Co lekarz to inna opinia i bądź tu mądra :--) Powodzenia!
Mój lekarz, któremu bardzo ufam, na ostatniej wizycie stwierdził że ciąża donoszona jest wtedy, gdy dziecko zacznie zbierac się do wyjścia i rozpocznie się poród. Dziecko wie najlepiej, kiedy jest gotowe. Doceniam, szanuję, ale jeżeli moje będzie gotowe w 42 tc to...hell no! Pozostanę przy ukończonym 37 tygodniu i odpowiedniej wadze MaluchaCamilia, Uszczesliwiona, Karissa lubią tę wiadomość
-
Hejka. Jakiś zabiegany dzień dzisiaj.
Widzę że coś się zaczyna dziać na forum
U mnie też dzisiaj pełen paniki dzień bo w czwartek dostałam skierowanie na cc i moja ciocia, położna, dzisiaj pokazała je ordynatorowi. Powiedziała kiedy była ostatnia miesiączka i wyznaczył mi termin porodu na 26.04. A ja tak psychicznie niegotowa, dopiero tydzień na zwolnieniu nie robią cesarek planowanych w tym tygodniu majowym i boją się ze mnie chwyci przed tym następnym. Muszę się z tym przespać. Mam remont, dopiero w przyszłym tyg zaczynamy kuchnię. Nie wiem, jakos tego nie widzę