MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
WreszcieMama, no ja z tym antybiotykiem mam takiego samego stresa jak ty.Kurcze boję się, że nie zdążą podać i cos będzie nie tak z małą.Same stresy, aż do końca ciąży, a potem po narodzinach dojdą kolejne,ehhh...
A co do sexow to ja też nic, bo chłopa nie ma ale może za tydzień się uda jak wróci.Oczywiście jak będzie mnie chciał brać pod uwagę, bo może będzie zestresowany tak samo jak twój -
Ja to dziś przez te emocje chyba nie usnę Będę lukać co chwilkę, czy nasza Amilka juz urodziła
Amilka, pamiętaj że będę parła telepatycznie razem z tobą.Damy radę!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 00:14
sylwucha89, amilka87, MEGI81, Karissa lubią tę wiadomość
-
Mabelle wrote:Ja to dziś przez te emocje chyba nie usnę Będę lukać co chwilkę, czy nasza Amilka juz urodziła
Amilka, pamiętaj że będę parła telepatycznie razem z tobą.Damy radę!!!
To Wy przyjcie a ja będę oddychać i szybko pójdzie. Taki team work zrobimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 00:17
Mabelle, sylwucha89, amilka87, MEGI81, Karissa lubią tę wiadomość
-
Dobra, widze ze parcie i oddychanie rozdzielone, biore w takim razie krzyczenie i jedziemy z koksem:D
ależ imołszyns!Rudzik, sylwucha89, Mabelle, amilka87, Madu1611, MEGI81, Uszczesliwiona, Maniuś, Karissa lubią tę wiadomość
-
Amilka trzymam kciuki!
Kurczę ale emocje! Spalam od 20 ale nagle sie obudziłam i poczułam,ze na forum trzeba zajrzeć! Wyczulam,ze cos się tu dzieje!
Dajesz Amilka!Arwi, Karissa lubią tę wiadomość
-
Amilka, ale kciukasów z Tobą na tej porodówce, dołączam i moje! Jak już się zaczną prawdziwe parte to chyba nie zdążysz zakrzyczeć, a Synusia już będziesz miała na piersi
WreszcieMama, Mabelle, ja też mam ten sam strach, z tym antybiotykiem dotyczącym GBSa co Wy. Chyba przy drugim porodzie większy niż przy pierwszym, bo wydaje mi się, że wszystko może nastąpić szybciej. No, ale z drugiej strony jak nam nie podadzą, to podadzą dziecku. Mojej znajomej mimo, że podali, to później dziecku też musieli, bo coś tam z tym crp nie tak wyszło. Więc chyba nie ma reguły. Z tym paciorkowcem są nas tłumy i chyba trzeba uwierzyć, że będzie dobrze. Moja gin jest zdania, że wojny i porodu nie przewidzimy i na takie obawy odpowiada mi, że po co się tym stresować skoro urodzić i tak i tak muszę, czy dziecko będzie miało 3 kg, czy 5 kg, czy dadzą mi ten antybiotyk, czy go nie dadzą. Wychodzi na to, że po prostu trza wrzucić w tych tematach mało od nas zależnych na luuuuz to co dziewczyny? Chill?
Kleo, ale jak to już rodzisz??? Że już w kwietniu? Za parę dni? Ale to już tak pewniakiem,czy oni Cię już tak przed faktem postawili czy to podlega dyskusji? Czyli Monika w poniedziałek cc a Ty już w środę?
Mabelle, WreszcieMama lubią tę wiadomość
Aniołek * 16.02.2016 -
Ktg pisało sie pięknie mocne skurcze co 5 min mamy 6 cm zaraz dostane mała dawkę oksytocyny, polozna sie spytała czy chcemy lekko podkręcić i sie zgodziłam a co im szybciej za mną tym lepiej, a potem do wanny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c7291395e04.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/728c6608143c.jpg
Zaraz mi sie bateria rozładuje wiec pewnie dalsza relacja jutro. Poza tym po oksy zamierzam za trzy godziny najpóźniej urodzicMabelle, zastrzeŻona, WreszcieMama, Espera, Anstice, mon!ta^, Arwi, sylwucha89, Camilia, Rudzik, Martchen, Madu1611, Uska, MEGI81, Maniuś, Karissa, Uszczesliwiona, Ania9, Breezee lubią tę wiadomość
wersja z OM
-
Łooooo matko kochano, to już lada moment i będziemy miały pierwszego Przystojniaka na forum
Amilka nie zapomnij fotki Maleństwa wkleić skoro świt -
Już może Mateuszek na świecie jest Przysnelam na godzinę i snilo mi sie, ze DWIE Majowki urodzily. Przyznawac sie, ktora oprocz Amilki juz po?
WreszcieMama, noooooobrawo! Czasem trzeba po prostu przejsc do rzeczy Trzeci pierwszy raz bedzie po porodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 02:44
WreszcieMama, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Matthias (Mateusz) przyszedł na świat o 3:41 waga 3550 i 55 cm główka 37 cm
Ogólnie poród był Ok na początku miałam głupawkę i strzelałaby sobie zdjęcia skurcze pisały sie do 90 a ja nic nie czułam i były nieregularne, zostawili mnie bo wody sie zaczęły dość mocno sączyć, ale to przeczucie miałam już od 16 bo zamiast jak zwykle ciągnącego sie śluzu był taki wodny ale wtedy jeszcze mało.
Po lewatywie skurcze dalej 90 ale już bardzo regularne, co 5/6 min dalej były żarty itp. Potem sie polozna spytała czy nie chce lekko przyspieszyć i dała mi mała dawkę oksytocyny. Po niej podczas badania polała sie woda a raczej zalała sale i zaczęły sie mega skurcze podczas których mówiłam ze nigdy więcej. Przyszedł lekarz po godzinie i mowi ze po cesarce do mnie zajrzy znowu ale rozwarcie zbadał i mowi ze 4 cm a ja do męża ze what the fuck już było 6 a teraz po tych mękach sie cofnęło. Za jakieś 30 min przyszła polozna i jej mówię ze boli i ze mam już parte. Ona do mnie ze z wanny nici i było pełne rozwarcie 15 minut partych i wyskoczył nasz Mateuszek. Jeść nie chce ciagle by spał stracił dużo energii i podali mu mieszanki trochę bo mu cukier spadł teraz do 7 dogrzewają go w inkubatorze o 7 będzie lekarz i wtedy dostane go spowrotem. A już za nim tęsknie żeby znowu przytulić po porodzie miałam go ponad 2 godzinki na brzusiu jest najpiękniejszy na świecie .ag194, Espera, blubka, Kamilutek, mon!ta^, Foremeczka, ewela873, bbee, Mabelle, Elmo13, Arwi, gonia13, sylwucha89, Imię_Róży, julita, Camilia, jonka91, Kleopatra, nadia1, Anstice, Rudzik, WreszcieMama, Demsik, Martchen, Madu1611, GoNia1979, Uska, MEGI81, natalia1354, dewa, aneta.be, Moniqaaa, messy99, gaja_1, Leirion, daisy123, Maniuś, Klaudia N., Karissa, Uszczesliwiona, sylwia1985, Hope_, Ania9, zastrzeŻona, Breezee lubią tę wiadomość
wersja z OM
-
A maz spisał sie mega.
Dostałam od niego zawieszkę do bransoletki Pandora "its a boy"
A na stacji teraz dostałam ciasteczka i herbatęag194, mon!ta^, Mabelle, Arwi, gonia13, sylwucha89, Camilia, Anstice, WreszcieMama, Demsik, Martchen, Madu1611, MEGI81, Moniqaaa, Maniuś, Karissa, Uszczesliwiona, Breezee lubią tę wiadomość
wersja z OM
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c53885bb4326.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6354003536c5.jpg
A i troszkę peklam mam 3 szwy a jestem tak pełna energii ze już wskoczyłam pod prysznic i siedzę teraz przy moim maleństwieag194, blubka, Kamilutek, mon!ta^, Ju14, ewela873, bbee, Elmo13, Mabelle, Arwi, gonia13, sylwucha89, julita, Imię_Róży, Camilia, Anstice, Kleopatra, Rudzik, WreszcieMama, Demsik, Martchen, Madu1611, ilonsik, GoNia1979, Uska, natalia1354, MEGI81, Moniqaaa, messy99, gaja_1, Leirion, daisy123, Karotka, Klaudia N., Maniuś, Karissa, Uszczesliwiona, sylwia1985, Hope_, Ania9, zastrzeŻona, Milka1991, Breezee, monika_89 lubią tę wiadomość
wersja z OM