MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 17:55
Kamilutek, Kleopatra, mon!ta^, Anstice, gonia13, GoNia1979, ag194, amilka87, Martchen, Foremeczka, bezimienna, Mabelle, Spirit, Imię_Róży, Milka1991, Elmo13, Nieśmiała, Espera, Camilia, blubka, olis87, Hope_, Leirion, sylwucha89, Demsik, Arwi, Ania9, Karotka, Maniuś, Rudzik, daisy123, julita, Breezee, messy99, Uska, natalia1354, MEGI81, Zieziulka, aneta.be, Madu1611, marie_marie22, Klaudia N., Uszczesliwiona, Moniqaaa, Karissa, zastrzeŻona, Kofeina, monika_89 lubią tę wiadomość
-
WRESZCIEMAMA SUPER GRATULUJĘ SZCZĘŚLIWEJ RODZINCE. NIECH ALEKS ROŚNIE DUŻY I ZDROWY!
Widzę że nie tylko ja nie śpie po nocach
Madu dobrze że trorbę spakowałaś dzidziusie nabierają ciekawosci do wyjscia na świat i tak w ciągu 2 dni 4 dzidzie z nami. strach się bać kto następny...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 04:22
WreszcieMama, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
Zaczełam 38 TC - od dziś ciąża donoszona!
ag194, mon!ta^, Foremeczka, Mabelle, Imię_Róży, Camilia, sylwucha89, Maniuś, Breezee, MEGI81, Uszczesliwiona, Karissa lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 17:56
mon!ta^, Anstice, Kamilutek, Foremeczka, Martchen, Mabelle, Imię_Róży, jonka91, Hope_, Leirion, sylwucha89, Arwi, Maniuś, Ania9, Rudzik, Kleopatra, Breezee, daisy123, GoNia1979, Uska, MEGI81, Madu1611, marie_marie22, gonia13, Uszczesliwiona, Moniqaaa, Camilia, Karissa lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama gratulacje! Bylo ciezko ale dałaś radę dzielna mamo, a miłość jeszcze Cię zaleje wielką falą, zobaczysz
Przychylam się do prośby Anstice, napisz ktory szpitalWreszcieMama lubi tę wiadomość
Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
Anstice wrote:Widzę że nie tylko ja nie śpie po nocach
Jak tu spać, gdy takie rzeczy się dzieją! No i ktoś musi pilnować, żeby kibelka nie ukradli
WreszcieMama wielkie gratulacje! Byłaś bardzo dzielna
Aleksandrze witaj na świecie! Chowaj się zdrowo i nie dawaj zbytnio popalić swoim rodzicomWreszcieMama, Anstice lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
WreszcieMama wrote:Dziwczyny myslalam ze bede sie podmywac bialym jeleniem ale nie jestem w stanie na te chwile dotknac tam palcem nawet... Wiem ze pisaly kiedys doswiadczone mamy czego uzywac po naviecou krocza zeby sobie ulzyc a ja glupia nie pamietam teraz...
Poratujecie? Plisssss...
WreszcieMama podmywaj się tantum rosa najlepięć z butelki z dziubkiem lub takim psikaczem w spreyu.Można tez dezynfekowac Octeniseptem.
WreszcieMama, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama, może chodzi o tantum rosa? Nie wiem czy to tu czy w innym watku dziewczyny pisały ze robiły roztwór w butelce z dziubkiem i tym polewaly, dawało ulgę.
Napisz na priv odnośnie szpitala, chyba trzeba wysłać zapro więc będzie czekać u Ciebie w wiadomościach az zbierzesz sily:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 06:24
WreszcieMama lubi tę wiadomość
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
Karissa wrote:A myślisz Mabelle, ze dużo czasu upłynie od takiego delikatnego bólu do rozwiązania?:p:p:p Domyślam sie, ze ból porodu będzie ogólnie duuuuzo silniejszy niż ból okresowy Mi akurat chodziło o to, co dziewczyny nazywana bólem okresowym... to na co skarży sie spora cześć dziewczyn w tym momencie... czy to jest raczej silny ból czy moze to być po prostu takie uczucie, jak u mnie. W sumie niby znam odpowiedz, bo to pewnie, jak wszystko inne, jest sprawa indywidualna Ale mam teraz taki motyw jak podczas sataran o tego Malca... wtedy doszukiwałam sie we wszystkim objawow ciąży, a teraz doszukuje sie objawow zbliżającego sie porodu :p Ah, być kobieta, być kobieta Będzie mi brakować tych ciągłych czkawek w brzuchu, ale chciałabym już go utulić!
Nie mam pojęcia ile może czasu upłynąć do porodu Ale myślę, że właśnie o taki ból okresowy chodzi.Mimo iż za mną 2 porody, to powiem Ci, że ja nie miałam przed żadnym z nich bóli okresowych, ani jakiś bóli zwiastujacych poród.Po prostu się zaczęło o juzKarissa lubi tę wiadomość
-
WreszcieMama gratuluję synka:-) Dzielna Mamusia z ciebie, a szał miłości rozkręci się z każdym miesiącem życia malucha:-) ....w końcu każda matka to wariatka-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 06:29
WreszcieMama, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Ja mialam mega silne bole miesiaczkowe, takie aż do omdlen. W czasie poronienia też straszny ból, tracilam świadomość. Nie wiem, nie wyobrażam sobie by moglo boleć bardziej i bym mogła nadal normalnie myśleć i współpracować.
Byłam przeciwniczką zzo, ze wzgledu na to ze może spowolnić akcję, podane za późno zaburza ja i czasem konieczna jest oksytocyna lub cesarka. Ale teraz już dopuszczam różne możliwości, zwłaszcza jak czytam Wasze i innych historie o bólu, a najbardziej tym "odplywaniu" z jego powodu, koncentracji na bólu zamiast na rodzeniu. Zobaczymy jak będzie, chyba dobrze gotowym być na wszystko.Leirion, MEGI81, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki