MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamilutek wrote:Monika, wielkie gratulacje dla Ciebie! Odpoczywaj i dochodź do siebie, a Maksa ukochaj od e-ciotek
Leirion, pięknie!
Rudzik, mówił, że może boleć od rozchodzenia spojenia, ale nawet jeśli, to jest baaaardzo małe. Wujek Google mówi, że jeśli nie boli jak chodzisz jak kaczka (tak jakby zarzucając nogą po łuku) to to jest rozejście spojenia.MEGI81, GoNia1979, jonka91, Mabelle, Uszczesliwiona, zastrzeŻona, Karissa, sylwucha89, Camilia lubią tę wiadomość
-
dewa wrote:Ja dzisiaj dla odmiany odczuć budowlanych nie czuję gwoździa ani kołka, tylko jakby ktoś mi uraczył Grażę młotkiem. Obita, biedna, zachwaszczona, zapomniana i na dodatek gruba i pomarszczona...Grażynko smukła i wiotka, gdzie jesteś? Wrócisz? Eeech.
Kiedyś, dawno dawno temu, usłyszałam od mojej ex-szwagierki, że jej nowy chłopak-rozwodnik wpadł w zachwyt nad pięknem jej młodej, bladziutkiej, jędrnej grażynki, bo jego ex-żona (lat 35 i jedno dziecko) od dawna nic pięknego, bladziutkiego i jędrnego tam na dole nie miała. Zostało zastąpione przez czerwoną, napuchniętą i obitą tłuczkiem sztukę przerośniętego mięsiwa.
Wtedy w ogóle tego nie rozumiałam, ale po dzisiejszej przygodzie pt. "czyją grażynę oporządzam, bo na pewno nie moją" pojęłam to w całej rozciągłości.dewa, GoNia1979, Mabelle, MEGI81, Uszczesliwiona, Maniuś, Karissa, sylwucha89, Leirion, mon!ta^, Imię_Róży, Karotka lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Monika89, gratuluję narodzin synka . Póki co tulajcie się ile wlezie, nacieszcie się sobą i wracaj do nas z relacją z cc i z foto jak znajdziesz siły i czas. Poczekamy cierpliwie . Napisz też koniecznie czy Paulinka już poznała braciszka . Jeszcze raz gratuluję.
-
Kamilutek wrote:Kiedyś, dawno dawno temu, usłyszałam od mojej ex-szwagierki, że jej nowy chłopak-rozwodnik wpadł w zachwyt nad pięknem jej młodej, bladziutkiej, jędrnej grażynki, bo jego ex-żona (lat 35 i jedno dziecko) od dawna nic pięknego, bladziutkiego i jędrnego tam na dole nie miała. Zostało zastąpione przez czerwoną, napuchniętą i obitą tłuczkiem sztukę przerośniętego mięsiwa.
Wtedy w ogóle tego nie rozumiałam, ale po dzisiejszej przygodzie pt. "czyją grażynę oporządzam, bo na pewno nie moją" pojęłam to w całej rozciągłości.
Kamilutek, wygrałaś Internet, a ja ogilałam tableta. Ale tu się nie ma z czego śmiać, siedziałam dzisiaj dobrą minutę patrząc na Grażę w wielkim lustrze. Wiem, to szaleństwo. Tu Dziecko, upragnione, nowe życie, cud! A z drugiej strony tak jak piszesz, obraz nędzy i rozpaczy. Ta bida to moja własność, serio? Ale to się skurczy, nie? Wchłonie, zmniejszy, ujędrni, odmarszczy, rozjaśni? Nie będzie wyglądało jak podziurawiony stek wołowy, w stopniu wysmażenia rare? Borze liściasty, no smuteczek trochę! Szkoda, po prostu szkoda. Bo mam wiele kompleksów, bo nos i uszy, bo wałek na brzuchu i cellulit na doopie. Ale TAM było zawsze poprawnie, dało się lubić Ey dobra, za dużo już linijek popełniłam na tym forum w tematach genitalnychMabelle, MEGI81, Kleopatra, Kamilutek, GoNia1979, Maniuś, Madu1611, Karissa, sylwucha89, Camilia, daisy123 lubią tę wiadomość
-
Hej no trochę wiary w możliwości regeneracyjne grażynek! Opierając się na własnym doświadczeniu zapewniam, że nie będzie źle. Grażynki dostają teraz w kość i jeszcze spore wyzwanie przed nimi ale powinny wrócić do dobrej formy w miarę szybko.
Wiele razy Chopa pytałam czy tam jest wszystko ok i ładnie jak dawniej (wiadomo, człowiek jak na siebie patrzy to mało obiektywny bywa) i Chop za każdym razem mówił, że cacy. A on szczery do bólu i jak by było coś nie teges to by powiedział.
Więcej wiary .jonka91, MEGI81, Kamilutek, Karissa, sylwucha89, Rudzik, Camilia, amilka87, Foremeczka lubią tę wiadomość
-
Madu1611 wrote:Hej no trochę wiary w możliwości regeneracyjne grażynek! Opierając się na własnym doświadczeniu zapewniam, że nie będzie źle. Grażynki dostają teraz w kość i jeszcze spore wyzwanie przed nimi ale powinny wrócić do dobrej formy w miarę szybko.
Wiele razy Chopa pytałam czy tam jest wszystko ok i ładnie jak dawniej (wiadomo, człowiek jak na siebie patrzy to mało obiektywny bywa) i Chop za każdym razem mówił, że cacy. A on szczery do bólu i jak by było coś nie teges to by powiedział.
Więcej wiary .
Moj stwierdzil ze po 1 porodzie podwozie zmienilo sie na plus
Nigdy nie zapomnę jak tuz po porodzie zszywal mnie mlody lekarz a ja do niego zeby mnie ladnie pozszywal by maz byl zadowolony ;P chyba posluchal:DMEGI81, GoNia1979, Madu1611, Karissa, Arwi, Rudzik, amilka87 lubią tę wiadomość
-
Madu mój też jest szczery,ale podejrzewam ze gdyby było coś nie tak z moja Grażyną to chyba by mi nie powiedział szczerej prawdy bo mógłby jej więcej nie zobaczyć
MEGI81, Kamilutek, Madu1611, sylwucha89, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
W końcu metoda Dewy podziałała i mam już avatara na nowym forum. Juhuuuuu....
Dzisiaj pierwszy raz od początku ciąży mam jakieś dolegliwości. Zaczął po prawej stronie, tak jakby jajnik. Oby to coś znaczyło, bo JA CHCĘ RODZIĆ!!!!!
Uszczesliwiona, Madu1611, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Cały dzien czuje sie jakbym miała zaraz dostać okres... teraz juz bez najmniejszych wątpliwości. Natomiast Tomek od 3 dni baaaardzo mało sie rusza. W sumie świruje tylko gdy ma czkawkę, a takto jakby go tam nie było...ewentualnie się przekręci i spi dalej. Zbiera siły?
Ps. Czy tylko ja czuję się jak balon, który zaraz pęknie?:p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0dc7132933e6.jpgdewa, Mabelle, ag194, MEGI81, Anstice, Elmo13, Martchen, Uszczesliwiona, GoNia1979, Maniuś, Madu1611, zastrzeŻona, sylwucha89, Arwi, Kamilutek, mon!ta^, Rudzik, Uska, marie_marie22, Camilia, Breezee, daisy123, amilka87, blubka, Ania9, Kleopatra lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
Kleoparta, nie stresuj się.Wiem że tak trudno się przestawić z dnia na dzień, ale wierzę że dasz radę.Będzie dobrze jak juz zobaczysz maleństwo
Kleopatra lubi tę wiadomość