MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Camilia wrote:Dziewczyny dlaczego w tym szpitalu takie nudy??? :--/
Leirion, Arwi, Karissa, Camilia, mon!ta^, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Kamilutek, bardzo rozsądne podejście. Mam nadzieję, że mimo wszystko Matylda będzie chciała wyjsć trochę wcześniej i nie będzie cesarki "na zimno".
Ewela, Arwi, teraz to macie prawo czuć się zrobioe w balona. Tyle tygodni leżenia, a teraz jeszcze może się okazać, że trzeba będzie te porody wywolywać. Eeech, kto to zrozumie?
Uszczesliwiona, Klaudia, macie już dostęp!
Ja też się trochę męczyłam z avatarem, w końcu zrobiłam go przez stronkę: http://pl.tinypic.com/
Wybieracie zdjęcie, zaznaczacie że format avatar i kopiujecie ostatni link (wyświetlą się 4).
Faktycznie jest już nas coraz więcej, można będzie powolutku zacząć myśleć o formie forum, jakie działy zrobić, jak to podzielić. No i ustalić administratora głównego, jednego czy dwóch. Ja to mogę być takim zapasowym zapasem, moje informatyczne zdolności nie są aż tak rozbudowaneMEGI81, Kamilutek lubią tę wiadomość
-
A dzień dobry Mamusie!
dostałam maila od belly, że 40 tydzień! Hmm, jeszcze nie rodzę,mam trochę do załatwienia, ale zamierzam zamknąć wszystko w tym tygodniu. Zwlekam z ostatnim tematem,bo się obawiam, że jak tylko to załatwię to od razu na porodówkę trafię
Dewa na forum sie zalogowałam także będę oczekiwała na akcepta
Klaudia co do zasłon, to ja dla Maluszka polecam jak najbardziej kryjące. U mnie jak tylko wpada słońce to Synek się budzi, a jak pokój jest cały pięknie zaciemniony to śpi jak suseł i po 12h! Także jeśli chodzi o mnie, to może nie mam najpiękniejszych, ale jakże praktyczne. Wszystko dla każdej dodatkowej minutki snu
MEGI81, Uszczesliwiona, Foremeczka, Leirion, Karissa, sylwucha89, mon!ta^, Breezee lubią tę wiadomość
Aniołek * 16.02.2016 -
Camilia wrote:Dziewczyny dlaczego w tym szpitalu takie nudy??? :--/
Oj, znam to! Łączę się w bólu
Zrobiło się mi nieco mniej nudno jak Chłop przywlókł lapka i podłączyłam sobie do niego internet z telefonu. Transfer wystarczył na dwa dni ale i tak byłam w siódmym niebie.Camilia lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Wyslala mnie dzis po badaniu na ktg bo wg niej było za niskie. W szpitalu tetno małego okazało sie w porzadkuu. Skurcze narysowane od 60 do 100. Wrocilam do domu. Krwawienie mam lekkie. Ale to chyba po badaniu. Poki co klade sie odpocząć.
MEGI81, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
W końcu mogę pochwalić sie kącikiem Majeczki: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/05feaf5e2603.jpg
Kamilutek, Mabelle, MEGI81, blubka, natalia1354, amilka87, GoNia1979, Imię_Róży, Foremeczka, Madu1611, Uska, ag194, Martchen, Moniqaaa, Uszczesliwiona, Anstice, Maniuś, zastrzeŻona, Karissa, sylwucha89, Camilia, mon!ta^, Rudzik, ewela873, Breezee, daisy123, Ania9 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wpadlam tylko zameldować ze sie rozpakowałam.
Maks ważył 3260g, 53cm. Kopia siostry
Będę w domu to wrzuce fotoLeirion, jonka91, julita, Ania9, Kamilutek, Mabelle, Rudzik, Arwi, MEGI81, gonia13, blubka, bbee, natalia1354, amilka87, GoNia1979, Imię_Róży, dewa, gaja_1, Foremeczka, Madu1611, olis87, Uska, ag194, Martchen, Kleopatra, Moniqaaa, Uszczesliwiona, Anstice, WreszcieMama, Maniuś, zastrzeŻona, Karissa, sylwucha89, mon!ta^, ewela873, Camilia, marie_marie22, Breezee, daisy123, Zieziulka, aneta.be lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
zastrzezona ale w planie mam jeszcze rolety jakby co;) a w sypialni gdzie na razie bedzie spac mam wlasnie bardzo sciemniajace rolety - tez uwielbiam spac w ciemnicy;)
Dewa to chyba ta druga Klaudia? bo ja dopiero co sie zarejestrowalam;)
kupilismy wykladzine i jeszcze farbe do drzwi bedziemy odswiezac wszystkie:)
martwie sie ze Monika sie jeszcze nie odezwala... -
Monika, gratuluję Synusia
Jak miło, że codziennie rodzi się jakiś dzieciaczek
A ja jestem dziś wykończona.Mój syn miał bierzmowanie, goście byli i właśnie poszli.
Marzyłam cały dzień, żeby się choć na chwilę położyć.W krzyżu mnie tak dziś łupie ze masakra jakas, może mnie rwa dopadła
Lerion, super kącik Majeczki -
Kamilutek wrote:Dzisiaj wyjątkowo nie było żadnej obsuwy i juz jestem po, jadę w nagrodę na lody
Rozwarcie dalej 2 cm, pozwolenie na pływanie, ból miesiączkowy to trening macicy ale bez skurczy, gwóźdź w Grażynie - niestety będzie dalej i trzeba z tym żyć, przy dużym rozejściu interwencja ortopedy ale ten tez niewiele pomoże. Generalnie ciąża książkowa, ciśnienie w normie, waga w normie, ruchy w normie, tętno dziecka w normie - jednym słowem nuuuuudaaaaa
No i mam termin cc - w chwili rozpoczęcia akcji skurczowej, teoretycznie 22 maja ale ciało samo powie, kiedy. Jest to podobno najlepsze dla dziecka i mamy, bo dzieciak jest gotowy do wyjścia a matka do rozpoczęcia laktacji. Obserwować siebie i dziecko.
Kamilutek a lekarz mówił od czego ten gwóźdź w grażynie? Mam to od wczoraj i nie moge wysiedziec na zajęciach ;( -
Monika, wielkie gratulacje dla Ciebie! Odpoczywaj i dochodź do siebie, a Maksa ukochaj od e-ciotek
Leirion, pięknie!
Rudzik, mówił, że może boleć od rozchodzenia spojenia, ale nawet jeśli, to jest baaaardzo małe. Wujek Google mówi, że jeśli nie boli jak chodzisz jak kaczka (tak jakby zarzucając nogą po łuku) to to jest rozejście spojenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 21:06
Leirion, Rudzik lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!