MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Powodzenia dziewczyny!
Jak chcecie wygrać chustę od Little Frog to dziś jest szansa wygrania chusty dla koleżanki oznaczonej w komentarzu.
A tak poza tym to u nich na fanpejdzu co tydzien sa rozdawajki
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1276672682382739&id=305501156166568Karissa lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj cc. Właśnie leżę pod ktg z kroplowka. Niby wiem co mnie czeka ale się boję. Trzymajcie kciuki!
Foremeczka, olis87, sylwucha89, Kamilutek, Anstice, Maniuś, Rudzik, zastrzeŻona, Imię_Róży, Uska, Madu1611, MEGI81, Elmo13, Breezee, ag194, Espera, Kleopatra, mon!ta^, Martchen, Karissa, Uszczesliwiona, BALBINA84 lubią tę wiadomość
-
Camilia wrote:Dzisiaj cc. Właśnie leżę pod ktg z kroplowka. Niby wiem co mnie czeka ale się boję. Trzymajcie kciuki!
Powodzenia kochana! Będzie dobrze!Camilia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, trzymam mocno kciuki za Was.Oby poszło szybko i bezboleśnie
Jak wczoraj była cisza z porodami, tak dziś będzie wysyp BobaskówCamilia lubi tę wiadomość
-
Madu1611 wrote:Mabelle, a moje za to zupełnie odwrotnie, ledwie co się poruszy a zazwyczaj brykała jak dzika. Momentami się zaczynam martwić czy wszystko ok.
I tak źle i tak niedobrze .
Madu, w ciągu dnia Mała nie jest taka aktywna , ale wieczorem to normalnie armagiedon
Do tego tak się kręci ze aż czuję takie bóle z krzyża.A może to są skurcze a ja zganiam to na ruchy dziecka -
Ale jazda!
Jak w takim tempie będziemy się rozpakowywać, to niewiele nas zostanie po długim weekendzie majowym
Dziewczyny, kciuki! Arwi, pewnie już jesteś na porodówce - powodzenia!
Camilia, Kleo - jeszcze raz kciuki!
Zyrcia - powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 07:30
Camilia, Kleopatra lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Dziewczyny kciuki za Was wszystkie czekamy na Wasze bobaski
A co ze mną??? Czy ktoś wie??? Dziś już 39+5! Tak daleko w ciąży nie byłam...
Miłego dnia kochaneCamilia, Leirion, sylwucha89, Imię_Róży, MEGI81, Breezee, ag194, Kleopatra, mon!ta^, Karissa, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Dziewczyny kciuki za Was wszystkie czekamy na Wasze bobaski
A co ze mną??? Czy ktoś wie??? Dziś już 39+5! Tak daleko w ciąży nie byłam...
Miłego dnia kochane
Maniuś, widocznie poród o tobie zapomniał, hahahhha
A stawialam, że jako jedna z pierwszych się rozpakujeszManiuś lubi tę wiadomość
-
Jeśli któraś z Was ma ochotę i może się skupić na czym innym niż dzisiejszych rewelacjach porodówkowych, to tu jest dobry (i mocny) test do poczytania:
http://mrspolka-dot.com/tradycyjna-rodzina-i-obiad-nasz-powszedni/
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Kamilutek, ja tam czuję, że mój poród się oddala zamiast przybliżać, więc chętnie poczytam mam nadzieję, że tekst się nadaje do porannego kakao
Karissa lubi tę wiadomość
Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
Dzień dobry dziewczęta, widzę ze od rana gorąco na forum trzymam kciukasy za wszystkie bąbelki:)
Ja po wizycie w laboratorium, tyle siuskow i krwi to nie oddalam łącznie w całym swoim zyciu. GBSy ujemne wiec mogę rodzic w Malo atrakcyjnej szczecińskiej wanniezastrzeŻona lubi tę wiadomość