MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ale ruch w interesie:-))
Arwi, Camilla, Zyrcia powodzenia i trzymam kciuki:-))
Kleo jeszcze raz trzymaj się ciepło:-)
Maniuś trzymam kciuki żeby u ciebie też sprawie poszło:-)
Ps.Kto zamawiał taką paskudną pogodę, musiałam wstrzymać pranie bo nic ie schnie;-((... mam nadzieję, że mała wstrzyma sie z porodami aż matka popierze wszystko do końca, dostarczą kanapę i fotel do karmienia;-P
Maniuś, Kleopatra, Karissa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Helloł!
Kleo, Arwi, Zyrcia, camilla - trzymam kciuki dziewczyny! I jestem myślami z Wami!
Ja trochę milczałam bo mnie dół złapał, bo chyba jakaś infekcja bierze moją grażynkę znowu tym razem się wystraszyłam bo to już kurde trochę blisko porodu zapodałam sobie probiotyk na razie bo to tylko mam w chacie, a w piątek wizyta, zobaczymy co gin stwierdzi ale ja nawet jeszcze nie miałam pobranego wymazu na gbs a jak bedzie infekacja to znowu mi chyba nie pobierze..? Ku.rwa co za pech cholerny na sam koniec
W dodatku remont się przedłuża bo nasze zamówione drzwi nie przyjechały od miesiąca i co dzień wiszę na telefonie i się dowiaduję co z nimi i się tylko wkurzam. Wczoraj już z samym kierownikiem gadałam i obiecał,że na 8 maja będą, obym tylko nie rodziła za wcześnie to jakoś zdążymy.
Z pozytywów to kończę dziś prasowanie ciuszków, i pieluch, a jutro montaż nowych listew podłogowych w pokoju Małej i w długi weekend urządzamy już pokoik na tip top No i wózek po podgryzieniu przez mysz odebrany już od krawcowej. Zrobiła ładniej niż było, także spoko.
Dziewczyny nie odniosę się do poruszanych tematów bo mam pustkę w głowie ale wiem,że wybaczycie :*Kleopatra, Ania9 lubią tę wiadomość
-
Dobrze,ze wczoraj ugotowalam obiad i upieklam ciasto,bo dzis nie ma na to opcji, kciuki musza byc zacisniete!
Arwi i Zyrcia mam nadzieje, ze do poludnia bedziecie juz tulic swoje Skarby!!! dobrych porodow Wam zycze! :*
Camilia i Kleopatra to cudownie,ze to juz dzis! nie dziwia mnie Wasze obawy,ale musi byc wszystko dobrze. Wy sie stresujecie,ze to juz lada chwila, a ja troche tym,ze nie wiem kiedy u mnie ta chwila nastąpi
Maniuś myslisz,ze sie przterminujemy? nie wiem jak u Ciebie,ale u mnie jeszcze goście na niedziele sie zapowiedzieli. Pytam ich,a ktory to bedzie. A oni,ze 30sty. Na co ja-spoko,wpadajcie,ja rodze dopiero w maju (w sensie,w poniedzialek)Maniuś, Kleopatra, Karissa, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
Aniołek * 16.02.2016 -
nick nieaktualnyBorys urodzil sie 7.35
3640gImię_Róży, Mabelle, jonka91, blubka, Hope_, messy99, Leirion, Kamilutek, ilonsik, gonia13, Uska, Madu1611, Foremeczka, Maniuś, MEGI81, WreszcieMama, Zieziulka, zastrzeŻona, Elmo13, sylwucha89, Anstice, ag194, Breezee, daisy123, Rudzik, GoNia1979, Espera, Ju14, mon!ta^, natalia1354, aneta.be, Forbidden, sylwia1985, Kleopatra, gaja_1, Martchen, Karotka, Moniqaaa, Karissa, Ania9, Camilia, Uszczesliwiona, marie_marie22, ewela873, BALBINA84, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Leirion - nasz fotleik mimo ze ma wkładke na noworodka, to mlody w nim i tak latał i mamy dodatkowo cos w ten desen:
http://img.nokaut.pl/p-e2-6d-e26dd398b34387fee3e411f6b66ba724500x500/e26dd398b34387fee3e411f6b66ba724.jpg
Dziewcyzny piękne brzuszki macie wszystkie!
Zyrcia gratuluje!
Arwi, Kleo, Camilia trzmam kciuki!
Ale dzisiaj obfity dzieńLeirion, Mabelle, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
Arwi, Camilia, Kleo, powodzenia Dziewcayny! Trzymam kciuki!
Zyrcia, a u Ciebie to człowiek nawet nie zdąży kciuków zacisnąć, a Ty już po! Cudownie Borys, witamy!!!
WreszcieMama, dużo zdrowka dla Maluszka! Żóltaczka chyba żadnego Dziecka nie oszczędzi. Niedlugo wyjdziecie Kochana!
A ja spadam do szpitala, meldować się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 08:51
WreszcieMama, Mabelle, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
O kurcze, Zyrcia jak szybko! Napisz nam jak to sie robi w takim tempie Gratulacje i wszystkiego dobrego dla Was!
WreszcieMama, oby kryzys szybko minął, dobrze, ze malutki już ładniej je i odzyskuje siły. Trzymajcie się dzielnieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 08:56
WreszcieMama lubi tę wiadomość
Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
blubka wrote:Ty urodzisz w terminie albo rozpakujesz się jako pierwsza w maju i będziesz nosić tytuł Pierwszej Majówki
Zyrcia gratulejszyn ja też chcę tak szybko (za pierwszym razem 24godz!)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 09:00
blubka lubi tę wiadomość