MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zyrcia gratuluję niech Borys zdrowo rośnie, a Ty nabieraj sił i wracajcie do domu poród ekspresowy i też o takim marzę
Arwi powodzenia kciuki zaciśnięte i czekamy na informacje niech Kubuś szybko i bezpiecznie wychodzi na świat
Kleopatra i Camilla również bardzo mocno trzymam kciuki nie stresujcie się, macie dobrych fachowców, którzy sprawią, że już za chwilę będziecie miały swoje Skarby w ramionach
Dziewczyny jestem z Wami myślamiKleopatra lubi tę wiadomość
-
Maniuś, co Ci tak spieszno, masz jeszcze 2 dni do terminu
A tak na poważanie, to trzymam kciuki, żeby było po Twojej myśli!
WreszcieMama, spokojnie, pomalutku będzie coraz lepiej! Wyobrażam sobie, jak bardzo się denerwujesz i niepokoisz, dużo sił dla Ciebie i zdrowia dla Aleksandra!WreszcieMama, Maniuś lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Jak to się robi by urodzić w 2h? Ja też tak chce! A mam wrażenie, że rodzę od 2 miesięcy, bo mi się ciągle brzuch napina i szyjka skraca. Jutro wizyta ciekawe czy coś zostało.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualny
3 h odkad sie obudzilam, parcia to bylo z 5 min bez zzo to j szybko poszlo, nie to co istatnio.
Teraz sie cycujemy
Zdam racje pozniej na spokojnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 09:15
Elmo13, Foremeczka, Kamilutek, Marta931217, sylwucha89, Anstice, jonka91, Imię_Róży, Breezee, blubka, Mabelle, daisy123, GoNia1979, zastrzeŻona, Espera, Ju14, Klaudia N., ag194, MEGI81, mon!ta^, Hope_, Alutek2000, WreszcieMama, gonia13, aneta.be, sylwia1985, Leirion, Kleopatra, gaja_1, Martchen, bezimienna, Maniuś, Uska, Madu1611, Karissa, Ania9, Uszczesliwiona, ewela873, marie_marie22, monika_89 lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama żółtaczkę fizjologiczną ma większość maluchów, mój synek też miał, byl naświetlany (śmialiśmy się że mu zostanie i będzie chciał na solarkę chodzić) i mówiliśmy że on to ma spa nie szpital, jeść mu dadzą, przebiorą, umyją i darmowa solara:-PPP
Trzymam kciuki bo po naświetlaniach dość szybko schodzi żółtaczka:-))WreszcieMama lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Arwi - życzę żeby odbyło sie mało boleśnie a szybko.
Camila, Cleo - dochodźcie szybko do siebie po.
A wszystkim Wam zdrowych dzieciaczków
WreszcieMama- będzie dobrze. kciuki żeby mały jak najszybciej uporał się z żółtaczką.
Zyrcia - szybciutka jesteś. To ja dopiero pisze, ze kciuki zaciskam, a Ty juz po. Gratuluje! Bardzo się cieszę. Odpoczywajcie teraz.
WreszcieMama, Kleopatra lubią tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Żyrcia - gratulacje!! Witaj na świecie Borys taki ekspressowy poród chyba każda z nas by sobie życzyła
ARWI , CAMILA, KLEO - TRZYMAM KCIUKI!
WreszcieMama - trzymajcie się, miejmy nadzieje że żołtaczka szybko przejdzie i już niedługo będziecie w domku.
Ja idę prać elementy wózka. Bo w końcu go mamy już w domuForemeczka, WreszcieMama, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
Oooo Zyrcia GRATULACJE!
Witamy Boryska!
Ależ zazdroszczę ekspresowego porodu!
-
Zyrcia, Borys jest przecudny jeszcze raz gratuluję
U mnie chłopaki, też mieli zoltaczke po porodzie.Starszy syn jeszcze miesiąc po porodzie był żółty i brał takie specjalnie robione czopki. -
WreszcieMama trzymaj się Kochana! jesteś mega dzielna! My wszystkie trzymamy kciuksy za Malutkiego!
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Zyrcia gratki dla ciebie i Borysa.. jaki sliczny czlowieczek masakra..
Wracajcie do sil a potem do domku..z Ciebie to Turbo Mama hihi..tez tak chce..
Wreszcie Mama glowa do gory moj Kuba tez mial zoltaczke wyszlismy zs szpitala bo poziom bolirubiny po naswietlaniu na to pozwolil ale w domu znow wzrosla zwalczylismy ja dzieki mojej kochanej pediatrze bez pobytu dodatkowego na oddziale...bedzis ok musi duzo pic by wyplukac ja z organizmu...
A jak tam Arwi u Ciebie??
Camilia Kleo??WreszcieMama, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
I pomyśleć, że z takiego plemnika, który pływa w spermie wyglądającej w najlepszym razie jak przeterminowany jogurt, i niepozornego jajeczka, które w przypadku braku zapłodnienia wypływa razem z czymś, co wygląda jak kaszanka, ale bez kaszy, powstają TAKIE CUDA!
Zwykły proces biologiczny, niby wszystko wiemy, zygota, zarodek, embrigeneza i jeszcze kilka innych skomplikowanych słów, a jednak jest w tym wszystkim jakaś, nie wiem, tajemnica?
Ale mi się zebrało na rozważania Za dużo słodziaków pokazujecie i rozmiękczył mi się mógzag194, GoNia1979, Mabelle, MEGI81, natalia1354, Anstice, jonka91, Martchen, Maniuś, sylwucha89, Uska, Madu1611, Karissa, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Cześć Dziewczyny,
Witam się dopiero teraz, ale podczytuje Was od dawna. Jestem Majówką mam termin na 24.05 z OM lub 17.05 z USG. Jest to moje 3 dziecko, mam juz 2 córeczki.
Mocno kibicuję każdej z Was.
Mam do Was pytanie bo staram się skompletować wyprawke, jeszcze paru rzeczy mi brakuje, ale najtrudniej mi wybrać materac. Moje córki miały gryczano - kokosowe ale to było juz wieki temu przed aferą z robakami. Początkowo chciałam piankowy z IKEA ale ostatnio zaczęłam się zastanawiać nad lateksowym lub lateksowo - kokosowym z Hevea. Czy mozecie zdradzić jakie wy macie?
Gratuluje wszystkim rozpakowanym dzis i wcześniej.Mabelle, Kamilutek, Anstice, Martchen, sylwucha89, Uska, Karissa, Ania9 lubią tę wiadomość
-
Zyrcia gratuluję slicznego synka:)
Wreszcie mama kryzysy się zdarzaja trzymam kciuki za poprawę sytuacji.
Czekam na Resztę informacje z porodowego frontuWreszcieMama lubi tę wiadomość