MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mamusie Gratuluje wszystkim i kazdej z osobna!
Witam się po długiej nieobecności, ostatnimi dniam zaglądam z ciekawości bo sama nie mogę się doczekać porodu (co nie oznacza, że chce rodzić raczej chce to mieć za sobą) Pierwszy porod niestety pamietam do dziś a mineło 8lat, traumatyczne przezycie.
Wasze opisy dodoają mi otuchy i myslę sobie ze jakos to przezyje raz mi się udalo ale wole nie wspominac ;-p
Tydzien temu miałam sciagnięty pessar ale niestety do tej pory nic sie nie ruszyło szyjka w lepszym stanie niz przed zalozeniem. Skurczy brak. Tylko kregoslup starsznie boli.
Stosuje wszystkie metody zeby cos ruszyło ale nic, musze czekac.
Pozdrawiam serdecznie i życze lekkich porodów!
Ania9 lubi tę wiadomość
-
Wkurzam sie.
Chcialam żebyśmy sami skrecali meble, wiecie takie wspolne wicie gniazdka, damy rade, nie. Tesciu jedzie nam pomoc i chuj. Szwagier tez chcial przyjsc pewnie z dziewczyna syf w domu nie mam sily skakac kolo gosci no i go splawilismy przyjdzie potem zeby wziac tescia i zobacza pokoik. Co kuwa zobacza? Nie lubie takiegp patrzenia co chwila jak idzie i w ogole nie wiem moze mam dziwna jazde no ale wg mnie moga.poczekac az skonczymy i bedzie co ogladac a nie truc dupe co chwile? EchUszczesliwiona, eunice. lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama wow!!!! Tylko pozazdrościć jak szybciutko brzuszek się wchlonal.
Nie stresuje się, wszystko robisz dobrze!
Mój chrześniak jak miał ok.dwóch tygodni miał bardzo długie czuwanie. Nie spał cały czas tylko najadl się, a później kręcił, nasluchiwal, czuwał.
Monika śliczny Maksiu! Masakra z tym jedzeniem, no i jak kobieta ma karmić i skąd ten pokarm ma się brać...
Super, że córka tak szybko zaakceptowała sytuację.WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Wreszcie mama super wyglądasz!
Monika 89 śliczny synek i jeszcze dodatkowo grzeczny.
Zeziulka trzymam kciuki żebyś wytrzymała jeszcze trochę w dwupaku.
Ja odpoczywam dużo, ale dziś jakoś mnie mdli i bardzo spina mi się brzuch, nie mogę się doczekać wizyty w piątek u lekarza moze okaże się że już się coś rozkręca. -
Cześć dziewczyny,
Monika89, przyjmij moje ogromne gratulacje! Maks wygląda bardzo zdrowo i jest mega przystojny . Strasznie byłam ciekawa Twojej relacji z porodówki (ogromne dzięki) i reakcji Pauli na braciszka. Cieszcie się teraz sobą i starajcie wysypiać wszyscy.
Strasznie jestem ciekawa jak mój Malutek zareaguje na siostrę.
Ps. Na dziś mam termin z usg ale jeszcze mi nie spieszno na porodówkę choć już nieziemsko ciężko, a apetyt to mi się chyba potroił przez ostatnie parę dni.
Wreszcie mama, jakieś czary odprawiłaś żeby tak szybko brzuszek znikł? Super wyglądasz!
U mnie zaczęła się lawina telefonów i smsów pt "rodzisz już"? Ale jakoś mnie to nie denerwuje specjalnie. Staram się myśleć, że to z troski głównie a nie ze wścibstwa .
WreszcieMama, monika_89, Ania9 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 17:38
zastrzeŻona, Anstice, Mabelle, jonka91, Espera, Klaudia N., sylwucha89, Alutek2000, ag194, karola81, daisy123, WreszcieMama, Imię_Róży, gwiazdka89, GoNia1979, Maniuś, Uska, Elmo13, Kleopatra, marie_marie22, Breezee, monika_89, Ania9, Kamilutek, Uszczesliwiona, mon!ta^, Karissa lubią tę wiadomość
-
Ja podczytuje na bieżąco, ale z czasem cienko, ostatnie przygotowania przed szpitalem pochłonęły mnie.. . Jutro jedziemy, mam się zameldować około 13 a we wtorek cc. Trzymajcie za nas kciuki. Dam jeszcze znać jak bede znać orientacyjną godzinę. A tymczasem trzymam kciuki za Was!!! Jutro maj!!!
Moniqaaa, Mabelle, Madu1611, sylwucha89, Alutek2000, ag194, messy99, Imię_Róży, Maniuś, Uska, Breezee, Ania9, MEGI81, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość