MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane...urodziłam ok 20:20, Marta 53 cm i ok 3126 g...było ciężko, ale dałam radę SN A darłam się jak opętana przynajmniej tak mi się wydawało, bo potem na porodówce uznali, że nie załapałam się nawet na pierwszą 20 w rankingu ;p Mąż był przy mnie cały czas i nawet przeciął pępowine. Dzięki za ciepłe myśli i kciuki :*:*
ag194, Mabelle, Madu1611, daisy123, zastrzeŻona, susi8, jonka91, WreszcieMama, messy99, Moniqaaa, Imię_Róży, gwiazdka89, nadia1, Maniuś, sylwucha89, Hope_, Rudzik, Anstice, Alutek2000, ewela873, Leirion, Foremeczka, Uska, Martchen, Elmo13, Kamilutek, Forbidden, Kleopatra, Camilia, marie_marie22, Breezee, monika_89, Ania9, MEGI81, Uszczesliwiona, mon!ta^, Karissa, Arwi, kasieniaczek lubią tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Witam mamusie Zieziulka gratulacje worek z dziewczynkami otworzyłaś
Megi śliczny prezent:-)
WreszczieMama ty lasko:-)
Ja ja witam w 38tc:-) tadam ciąża donoszona:-)WreszcieMama, Leirion, Mabelle, ag194, MEGI81, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Witam 1 maja:D:D
wreszcie nasz upragniony miesiac:D:D tyle czekania a to juz zaraz, taka jestem pelna emocji:D:D
Dzisiejsza noc nieciekawa, biodra bola, plecy bola, nawet nie wiem jak sie położyc zeby bylo mi wygodnie;/
Mala w brzuszku troszke spokojniejsza, moze juz sie szykuje do wyjscia:D:D
Od dwoch tygodni słysze od kazdego codziennie ze za dwa tygodnie urodze, wiec napewno ktos trafi, a ja tylko wyczekuje TEGO momentu. biedny Maz bo tu majowka, pogoda nawet w miare a tu pic za bardzo nie moze:D:D
WreszcieMama gratuluje, ze juz jestescie w domku, powoli, powoli i sie unormuje Wasz dzien;) kazdy musi sie wprawic;)no i wspaniała figura:D tydzien po porodzie a zaraz nie bedzie widac ze w ciazy bylas;)
Monika_89 jedyenie w lazience?? Moj Boze!! jedzenie szpitalne w Polce mnie przeraza... Gratuluje synka, przesliczny:)
MEGI grauluje pierwszej nocy z maluszkiem w domu;)Masz tez pomocnika, super;)
Zieziulka gratuluje ksiezniczki;)duza kobietka<3
DEWA tez sie zarejestrowalam, jak mozna prosic o akceptacje.
dalej nic nie pamietam;/
wszystkim zycze, rozkrecenia akcji i lekkich porodow, a Tym ktore chca jeszcze pobyc w ciazy niech w niej jeszcze troszke zostana;)
WreszcieMama, Ania9, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Zieziulka ogromne gratulacje... otworzyłas worek z dziewczynkami
Jak dojdziesz do siebie czekamy na relacja duzo sily dla Was