MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Powodzenia majoweczki
Trzymam kciuki za szczęśliwe porody a po zyćze duuuuuzo cierpliwości
Rozpakowanym gratuluje
Kwietniowka 2015 i czerwcowka 2017WreszcieMama, Mabelle, Anstice, Uska, daisy123, sylwucha89, Martchen, marie_marie22, ag194, MEGI81, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
ZIEZIULKA GRTAULUJE SZCZĘSLIWYM RODZICOM I NIECH WASZA CORKA ROSNIE DUZA I ZDROWA.
MONIKA słodziak twój MAXIU
Witam się majówkowo. Chyba na naszym forum ostatnie majówkowo -kwietniowo dzidzia się urodziła.
GWIAZDKA mnie tez wszystko tak mocno boli ze ledwo chodze ludzie patrza na mnie nie jak na kobiete w ciazy a jak na niepełnosprawną. Gapią się ze nie moge wyjsc z auta nie moge się wyprostowac idę tiptopkami ciągnac nogę za nogę ale dzielnie spaceruje... ledwo idąc wole spacer niz noc bo biodra bolą i nadgarstki dziś 3 razy pobudka fatalne uczucie.... od dziś u mnie 14 dni do terminu.
4.05 kolejna wizyta. Według bbf rozpoczety 39 tc.
Witam się jeszcze raz majowo i e-ciotka czeka na niusy z porodówkowego frontu w końcu wybił maj i nadeszły już wasze terminy te ze wskazań usg i te wymarzone. Więc wszystkim powodzenia!gwiazdka89 lubi tę wiadomość
-
Zieziullka również gratuluję!Jak bedziesz miała siły, to napisz coś więcej bo jestem bardzo ciekawa.
Sylwucha, przeraziłas się??? Bo ja tak! To znaczy,że my też możemy już urodzić? Nieeee! No niemozliwe!
WreszcieMama ale szprycha z Ciebie. Niesamowite jak szybko odzyskałaś formę!WreszcieMama, sylwucha89, Ania9 lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama absolutnie
karmisz pięknie na żądanie malutek wie ile jeść i kiedy jeść
he he, ale jak tak czytam o Twoich wątpliwościach to jakbym widziała siebie te półtora roku temu... miałam schizę, że mała źle waży, że za dużo, później, że za mało... a wszystko było doskonale!
Jeśli chodzi o nowe forum to ja już nie ogarnę... mam jeszcze fora do ogarnięcia z poprzedniej ciąży no, a czasu to będzie coraz mniej...WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
WreszcieMama, figura po porodzie rewelacja Świetnie dajesz radę z kp, normalnie tylko pozazdrościć i oby tak dalej :-*
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
A moze przeniesmy sie na nowe forum z koncem ostatniego porodu mi tez latwiej tu ogarniac. Bylam na nowym pare razy ale tam trzeba potworzyc tematy załaczyc avatary suwaczki to nie takie proste i szybkie.
Tylko daje pomysł ... ale zrobie jak wiekszosć. -
Wreszcie mama, dziecka kp nie można przekarmić. Je tyle ile jest mu potrzeba. Nie martw się zupełnie o to i ciesz się, że nabiera bobasowego tłuszczyku.
Pamiętam jak mój malutek takiego śmiesznego celulitku na tyłeczku nabrał . Śmiałam się, że to pierwszy facet na świecie z celulitemWreszcieMama, MEGI81, Uszczesliwiona, Karissa, Arwi lubią tę wiadomość
-
Zeziulka gratulacje.
U nas ostatnie pakowanie i ruszamy do szpitala. Jutro cc. Cala jestem roztrzęsiona... Wczoraj młody szalal w brzuchu, w nocy mega skurcze... Już myślałam żeby meza budzić. Ale nad ranem się uspokoiło, młody tez spokojniejszy, ale daje znać. Postaram się dać zanc jak bede już znała godzinę cc.sylwucha89, Kleopatra, Ania9, MEGI81, Karissa lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny! Ja tylko na sekundkę!
Zieziulka, ogromne gratulacje!!! Cudowne wieści!!!
Jeżeli chodzi o drugie forum, to muszę chyba coś wyjaśnić, żeby żadna z Was nie poczuła się dotknięta czy po prostu urażona.
Tamto forum nie jest otwartym forum, w którym każda szczęśliwa Mamusia z maja spokojnie sobie śmiga. Takim miejscem jest BBF Tamto forum to zamknięta grupa Dziewczyn, które praktycznie znają się od września, czyli od dwóch kresek na teście. Teraz te kreseczki przychodzą na świat. Byłyśmy ze sobą praktycznie od początku, niektóre miały przerwę, ale to i tak kilka miesięcy wzruszeń, trzymania kciuków i skrajnych emocji.
Jeżeli czyjeś zaproszenie nie zostało zaakceptowane, to jedynym powodem jest to, że się nie znamy. To naprawdę nic osobistego a decyzja o nieakceptowaniu wszystkich nie jest moją osobistą decyzją, tylko wspólną.
Mam nadzieję, że Mamusie które dołączyły do BBF niedawno, zrozumieją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2017, 14:23
Ju14, Mabelle, Madu1611, Martchen, Leirion, marie_marie22, Breezee, Kamilutek, monika_89, sylwucha89, ag194, MEGI81, daisy123, Maniuś, Uszczesliwiona, Hope_, mon!ta^, Zieziulka, Arwi lubią tę wiadomość
-
Zieziulka gratulacje
I nas ok. Mam straszny nawal mleka, mały pociumka i zasypia często. Ciągle zmieniam ciuchy staram się nie odciagac żeby jeszcze bardziej nie pobudzić Ale czas mi piersi są tak twarde ze mały nie może złapać. Chłopaki super do brata Ale są bardzo głośno, całe szczęście narazie małemu to nie przeszkadza.
U mnie po cc pionizacja po 8 godz i następnego dnia normalne jedzenie. Muszę przyznać że trochę tęsknię, dwudaniowe obiadki, pierogi leniwe, ech kto mi to teraz zrobi ;p
Trzymam kciuki za wszystkie majowe dzieciaczkiWreszcieMama, Leirion, Mabelle, sylwucha89, Uska, Kamilutek, ag194, MEGI81, Asiulka83, daisy123 lubią tę wiadomość
-
madu oby syn zareagował tak samo dobrze muszę tylko uważać jak chce go głaskać bo ni w ząb nie ma w sobie delikatności
WreszcieMama dziecka KP nie da sie utuczyc
Espera kciuki!
szkoda że uciekacie wszystkie na tamto forum.WreszcieMama lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Monika bo w ogólnym zamyśle tamto forum jest zamiast tego. Dlatego zapraszamy tam bo szkoda aby kontakt się urwał. Jedyna różnica, że tam jest intymnej
Ju, WreszcieMama, Moniqaaa, Sylwia, Klaudia z cyferkami, Arwi, Strawberry, Bee i Julita Was również bo pisać bedziemy w jednym miejscu. Rejstracja to chwila moment więc mam nadzieję, że niedługo się pojawicie:)Kamilutek, Mabelle, Martchen, Madu1611, MEGI81, Hope_ lubią tę wiadomość