MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ggonia wrote:Ja przy wzroscie 160 mam 63 kg iii co ? Przybędzie mi więcej bo odrazu rzuciłam palenie
Moniqaaa, Mabelle, ggonia lubią tę wiadomość
-
Qasha wrote:Jeju, wy wszystkie takie wysokie To ja z moim wzrostem 165cm to się chowam a waga różnie, od 58 do 60kg Obym nie przekroczyła 70kg, marzy mi się piękny duży brzuszek i odrobinka tłuszczyku, ale bez przesady
-
hej. Ja po weekendzie padam na ryj. 2 dni roboty, wczoraj do południa sprzątanie tego burdelu. W weekend młodej wylazł ząb więc noce też były kiepskie.
Dziś najchętniej bym przeleżała cały dzień bo brzuch trochę dokucza ale nie ma szans, młoda chce się bawić a mąż walczy na budowe a po południu zajęcia z pływania.
Lista ukatualniona, do excela wpisujcie sie same
aknovi musisz wierzyć że będzie dobrze, poza tym przy starszaku masz czas na myślenie? ja mało i to dodaje mi sił
grzeszna nie są ważne wartości a przyrosty więc ciesz się ciążą!
Karotka o nie dlaczego piszesz o gołąbkach? teraz będą za mną chodzić!
Spirit w ciaży z córką przez pierwsze miesiace nie byłam w stanie otworzyc lodówki bez odruchu wymiotnego, nie dałam rady wziąć do ręku surowego kurczaka. Hormony, przejdzie
julita ja na początku byłam mega senna i z mega mdlosciami i jak ręką odjął, bałam się, że będą mnie długo trzyamć a tymczasem tylko od czasu do czasu rzygam i nie mogę pić kawy. Życzę żeby u Ciebie bylo podobniegrzeszna24 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
ggonia wrote:sylwia1985 chyba autorka strony przepadła niestety
Ja wczoraj spotkałam dawną sasiadke spojżała na mnie i mówi pięknie który tydzień . Byłam w szoku myślałam że przez ten mój brzuszek zobaczyła że jestem w ciąży a ona mówi że spojżała tylko w oczy i wiedziała :o dziwneMoniqaaa lubi tę wiadomość
-
monika_89 wrote:hej. Ja po weekendzie padam na ryj. 2 dni roboty, wczoraj do południa sprzątanie tego burdelu. W weekend młodej wylazł ząb więc noce też były kiepskie.
Dziś najchętniej bym przeleżała cały dzień bo brzuch trochę dokucza ale nie ma szans, młoda chce się bawić a mąż walczy na budowe a po południu zajęcia z pływania.
Lista ukatualniona, do excela wpisujcie sie same
aknovi musisz wierzyć że będzie dobrze, poza tym przy starszaku masz czas na myślenie? ja mało i to dodaje mi sił
grzeszna nie są ważne wartości a przyrosty więc ciesz się ciążą!
Karotka o nie dlaczego piszesz o gołąbkach? teraz będą za mną chodzić!
Spirit w ciaży z córką przez pierwsze miesiace nie byłam w stanie otworzyc lodówki bez odruchu wymiotnego, nie dałam rady wziąć do ręku surowego kurczaka. Hormony, przejdzie
julita ja na początku byłam mega senna i z mega mdlosciami i jak ręką odjął, bałam się, że będą mnie długo trzyamć a tymczasem tylko od czasu do czasu rzygam i nie mogę pić kawy. Życzę żeby u Ciebie bylo podobnie2017 #1
2019 #2
-
Breezee wrote:ciekawe jak to można zobaczyć w oczach, jakie zmiany widza ludzie. U sibie widze zejestem przerazliwie blada i tyle. Normalnie mam dosc ciemna karnacje a teraz jest blado-żółta.
babcia kolezanki jak uslyszala ze jestem w ciazy to powiedziala " no wlasnie mi sie wydawalo ze jakas blada jestes heh
sniadankooo, parowki z serem:D i keczup! w koncu cos innego niz pomidory (aczkolwiek keczup:D)Breezee lubi tę wiadomość
-
Kofeina wrote:Ja cię kochana przebije . Bo mam 150 cm wzrostu. Przed ciąża 56kg a teraz 60,7 . Bum . Jem normalnie a waga idzie do góry jak szalona . Ja wizytę mam w czwartek o 14.30 aż się doczekać nie mogę. Mi dziś mdłości lekko ustapily. Nawet lekko więcej energii mam . Głowa delikatnie mniej przestała boleć. Brzuch ciągnie ale nie aż tak strasznie. Tak jak wcześniej pisałyscie czuje jak bym miała balona w brzuchu . Aż ciężko mam się schylic. Dziwne uczucie i do tego tak szybko. Ja też plamie cały czas taka kawa z mlekiem . Ale ja tak miałam w każdej ciąży. Tak więc nie panikuje bo chyba taka moja natura. W czwartek powiem o tym lekarzowi . A ja dziś na obiad spagettie zrobiłam i zaraz musze zacząć sprzątać bo o 14 muszę jechać na komisje lekarska z chorobowego . Ciekawe co mi powiedzą jak się dowiedzą o ciąży.
Dzięki Kofeina, dałaś mi pomysł na obiad bo się trudzilam z wymysleniem.
No i też jestem takim skrzatem jak ty Aż się boję myśleć jak będę wyglądać z brzuchem. Jak było u ciebie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 10:48
-
ggonia wrote:sylwia1985 chyba autorka strony przepadła niestety
Ja wczoraj spotkałam dawną sasiadke spojżała na mnie i mówi pięknie który tydzień . Byłam w szoku myślałam że przez ten mój brzuszek zobaczyła że jestem w ciąży a ona mówi że spojżała tylko w oczy i wiedziała :o dziwne
Oczy są niby szkliste bardzo. Moja koleżanka z pracy jak byłam w ciąży 11 lat temu z córką to też mówiła że mam zrobić test bo jestem w ciazy na 100% bo w oczach ona to widzi. I tego samego dnia urwalam się z pracą po test a tam 2 krechy. I jeszcze też poznałam po mojej przyjaciółce ze jest w ciąży. Jak ja zobaczyłam zapytałam się jej czy płakała bo ma takie oczy a ona ze nie ale jest w ciąży i sama niewie czy się śmiać czy płakać hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 10:49
karola_aa, ggonia lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny weekend mnie nie było ale nadrobić Was graniczy z cudem
Witam nowe ciążóweczki u nas
Ja wciąż bezobjawowo się czuję nic a nic nie wskazuje na ciąźe i az sie tym nartwię. W czwartek wizyta o 18 liczę już na serduszkopromyczek 39, Mabelle, grzeszna24, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i promyczek na środę to będzie ekscytujący dzień pewnie jak wrócę ok 18 to już stron naprodukujecie że hej"-) aż zazdrość bierze jak przy mojej wadze 84 czytam o tak samo wysokich z waga 60- to niesprawiedliwe! po ciaxy wam dorównam choćbym miała sama wodę pic!
promyczek 39, sylwucha89, Kleopatra, Mabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moniqaaa wrote:Dzięki Kofeina, dałam mi pomysł na obiad bo się trudzilam z wymysleniem.
No i też jestem takim skrzatem jak ty. Aż się boję myśleć jak będę wyglądać z brzuchem. Jak było u ciebie?
Kochana a proszę to jest zdjęcie z 26 czerwca 2012 . Ciąża z córką. A urodzilam ja 12.08 . Tak więc wyobraź sobie jak ja się turlalam a nie poruszałam. Z synkiem miałam trochę mniejszy brzuszek .
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e56ab09aa570.jpgMabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziewczyny teraz w lazience mialam przy podcieraniu kawe z mlekiem.nie wiem czy czekac spokojnie do jutrzejszej wizyty?Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny