MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też żadnych mdłości póki co, w ogóle poza tym, że trochę powiększyły mi się piersi i trochę bolą przy naciskaniu, to nic! nawet częściej nie sikam niż zwykle, też już zaczynam wariować. Jedyne to jakoś tak zapachy mnie drażnią i zauważyłam, że się robię wybredna co do jedzenia np. zaczynam jeść kanapkę i w połowie przestaje mi smakować. Tak samo z obiadami, teraz jesteśmy na urlopie, więc zamawiam to na co niby mam ochotę, a w połowie stwierdzam, że to jakieś niedobre i okazuje się, że najlepsze jest to, co w tym momencie mój Mąż ma na talerzu. Na szczęście jeszcze się ze mną zamienia Ale wczoraj stwierdził, że robię się "trudna" i niedługo nigdzie nie będziemy wychodzić Zazdroszczę Wam tych wizyt w tym tygodniu, już będziecie mogły spokojnie czekać na następne wizyty. A ja dokładnie za tydzień dopiero będę wiedziała, co ten słaby przyrost bety zwiastował... Pozdrawiam Was serdecznie, i trzymam kciuki za Wasze wizyty:)
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Ja przy wzroscie 175 waze 64.dzis wlazlam na mojego wroga z ciekawosci.dziewczyny po pierwszym tsh 5 z groszami robilam w pt teraz bylo 3 z groszami wiec do wt wizyty juz nie powtarzac tsh?ft4 0,96.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
toska_88 wrote:No to już 5 wizyta ma środę kurcze też się boję tej glukozy a napewno mi da przez cukrzycę w pierwszej ciaxy. Z tym że zapewne najpierw dostanę cukier na czczo bez glukozy a się pilnuje bardzo z tym cukrem to może pociągne bez obciążenia jak najdłużej. Też się zastanawiam nad jazda na rowerze stacjonarnym ale czekam żeby się zapytać lekarza czy nie ma przeciwwskazań. Ale może być ciężko bo sprzątać mi się nie chce a co dopiero ćwiczyć
Ja mialam w ostatniej ciazy cukrzyce. Rok temu wiec watpie bysmy sie bawili z glukoze na czczo. Tym bardziej ze cukoer na czczo mnie sie nie slucha i potrafi byc pow 100, a to juz kwalifikuje do cukrzycy. Dodam ze obciazenie po ciazy wyszlo wzorowo.
U mnie na wadze rowniez 84, mam tylko nadzieje ze teraz tez przytyje minimum jak ostatnio.toska_88 lubi tę wiadomość
-
Demsik wrote:Ja przy wzroscie 175 waze 64.dzis wlazlam na mojego wroga z ciekawosci.dziewczyny po pierwszym tsh 5 z groszami robilam w pt teraz bylo 3 z groszami wiec do wt wizyty juz nie powtarzac tsh?ft4 0,96.
Demsik lubi tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Hejo
U mnie dziś narazie obyło się bez przytulania kibla
Chociaz raz mnie mdli,a za chwilę nie.Czuje jakbym miała gulę w gardle, bleeee.Apetytu zero.Dzis nalesniki,może wciągnę ze 2szt.
Ja przy wzroście 175 ważę aktualnie 61kg.Mam nadzieję, że dużo nie przybędzie.
Miłego dnia kobitkizastrzeŻona lubi tę wiadomość
-
julita wrote:
środa to jakaś kumulacja wizyt, ale będziecie zdawać relacje hohoho! zazdroszczę bo to tylko 2 dni, do mojej jeszcze 5 dni
a ja przy wzroscie 177 dalej 60 kg.
mnie to bola piersi przy dotyku i jak schodze po schodach to tez, musze trzymac:D dodatkowo apetyt mam nie od parady. a mdlosci to z reguly mam takie chwilowe
ja wizyte w srode za tydzien, dobrze ze rano na 8;00, mam wziac siuski ze soba i byc na czczo beda jakies badania, umre z glodu chyba
-
Hej ja też dołączam do wizytujacych w środę ale to będzie radosny dzień na forum u mnie z mldlosciami delikatnie lepiej nawet pojadlam w weekend i zarejstrowalam wreszcie pierwszy wzrost wagi
Obecnie mam 59.4 przy wzroście 173 a zaczynałam z wagą 60.5Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 09:24
toska_88, grzeszna24 lubią tę wiadomość
-
Witam was i ja. Ja narazie nie mam za dużo objawów. Ale mam straszne zachcianki na kwaśne. W sobotę zrobiłam szczawiowa,a wczoraj cały dzień chodziły za mną zozole kwaśne cukierki. Musiałam iść i sobie kupić haha. Ja mam wizytę w czwartek. Zobaczymy czy krwiak nadal jest czy się zmniejszył imoz wjedzie już zarodek. Miłego dnia kobietki. Ja siedzę w pracy słucham radia i się zastanawiam czy faktury same się nie wprowadza?! Takiego mam lenia ze tragedia. Już chce 16 i moje łóżeczko
-
zastrzeŻona wrote:Cześć dziewczyny! Ja dziś wyjątkowo wstałam z rańca, bo miałam badania krwi. Pani pobrała mi 4 próbki (!). Widzę, że środa będzie "gorąca" wizytowo a ja w środę mam mieć wyniki badań. W ogóle w skierowaniu było napisane glikemia. To chyba właśnie na cukrzycę jest? Ale nie musiałam nic pić i szczęście, bo jakoś mdło mi dziś Udanego dnia i dużo słońca dla Was!
nick nieaktualnyWitam. Ja też mam wizytę w środę. Ale nie wiem czy nie będzie za szybko. Byłam na pierwszym usg 09.09 i kazał mi przyjść za 4 tyg. Idę po 2,5 bo mam straszne mdłości i potrzebuje l4. Jak myślicie nie jest za wcześnie na kolejne usg? Nie zaszkodzi maleństwu?
-
no to faktycznie sroda dzien wizyt
co do glukozy tez slyszalam o cytrynie i wlasnie o tym ze mozna tak zrobiic:)
ja mam smaka caly czas na pomidorki koktajlowe, jem duzo winogrona, slodkie tez troche za mna chodzi:) -
O rany , ja jak myślę o glukozie to mnie ciągnie na wymioty.Ja ogólnie nie lubię słodkiego, nic nie słodzę. Do sodkiego mnie wcale nie ciągnie.
To będzie dla mnie nie mega challenge