MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
dewa jak klikniesz w czyjś suwaczek to będziesz mogła stworzyc swój i potem musisz skopiować ten link co bedzie podany na koncu i wkleic go w ustawienia/społeczność
gonia i demsik to juz koncowka 5 tyg ten suwaczek dziwnie pokazujegrzeszna24, Demsik lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Chciałbym nieśmiało dołączyć do waszego szerokiego grona. Termin z kalendarza mam wyznaczony na 26 Maja obecnie 5t+2. Pierwsza wizyta dopiero 6.10 mieszkam w niemczech.
Przed chwila nadrukowalam tu w skrócie trochę o mnie i gdy już bylam na końcówce nagle wylogowalo mnie ze strony i wszystko znikło grrr...
Moje objawy ciąży wrażliwe piersi przede wszystkim sutki czasem mnie mdli odrzuciło mnie od słodkiego co mnie cieszy gdyż w pierwszej ciąży przytyłam całe 40kg i mam problemy z zasypianiem tzn jestem bardzo zmęczona ale nie mogę zasnac często się budzę w nocy i problem powraca.
Mabelle, Karotka, aneczka1983, mon!ta^, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Ja byłam dzisiaj na kabaretach ale się nasmialam.
Objawów nadal praktycznie brak, ale pocieszam się ze w żadnej ciąży nie miałam
Witam nowe mamy. Sylwie to znam
We wtorek wizyta, już nie mogę się doczekaćgrzeszna24, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:chciałam się przywitać - robiłam dzisiaj test i jest pozytywny a potem betę i jest pozytywna - wskazuje 4 tydzien - ovu wyznaczylo mi date porodu na 30 maja 2017
oczywiscie plus minus za 2 dni powtarzam betę a potem zapisuje sie do gina
Jak sie czujecie?
ja w lekkim szoku bo w tym mcu nie mielismy czasu i serduchowalismy tylko jeden raz a tu bum
Widzisz Sylwia, bo to już tak jest, jak dasz sobie spokój na jakiś czas, to wtedy się udaje. Z nami było identycznie. Jak już powiedziałam dość i przerwa, przytulanie 2 razy w miesiącu i bach. Tak jak u Ciebie. Po prostu mniej stresu
No i witamy cię z otwartymi ramionami -
Moniqaaa wrote:Widzisz Sylwia, bo to już tak jest, jak dasz sobie spokój na jakiś czas, to wtedy się udaje. Z nami było identycznie. Jak już powiedziałam dość i przerwa, przytulanie 2 razy w miesiącu i bach. Tak jak u Ciebie. Po prostu mniej stresu
No i witamy cię z otwartymi ramionami
u mnie dokladnie to samo. przez ta tarczyce endo powiedziala, zeby sie nie starac...kiedy tsh wreszcie spadlo i dowiedzialam sie o dobrym wyniku to powiedzialam, ze dajemy sobie jeszcze dwa miesiace i dopiero sie znow staramy...ale zaszlismy nieplanowanie od razu w tym samym cyklu.Moniqaaa lubi tę wiadomość
Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
nick nieaktualnyRównież witam nowe mamuśki i informuję że jestem 4 osoba która w środę ma wizytę u gina:-) ja na 17:30. Wczoraj cały dzień pprzelezalam a pół przespalam wieczorem mi się zachciało pierogów ruskich. Mam coś problemy z żołądkowe. Często mnie boli żołądek o po każdym posiłku ledwo zakręt do toalety wyrabiam. A dziś rano po wypiciu szklanki wody pierwszy raz przywitalam się z toaleta twarzą mam nadzieję że to jednorazowy incydent bo nie uśmiecha mi się wyniotowac. W cokolwiek raz mi zimno a raz gorące poty oblewaja i ciągle nic mi się nie chce!
grzeszna24, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Ja byłam dzisiaj na kabaretach ale się nasmialam.
Objawów nadal praktycznie brak, ale pocieszam się ze w żadnej ciąży nie miałam
Witam nowe mamy. Sylwie to znam
We wtorek wizyta, już nie mogę się doczekaćArwi lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Moj maz wczoraj zapalil papierosa i sie darlam ze mi smierdzi to stwierdzil ze mam wychamowac bo ostatnio wszystko mi przeszkadza.nosz k..a mowie poczytaj sobie o ciazy to bedziesz wiedzial to i owo.ale mi podniosl cisnienie
Mabelle lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Dzień dobry dziewczyny
Napisałam się długiego posta, ale się skasował
Czy to, że nie mam mdłości to źle? Wyczytałam gdzieś, że im więcej objawów tym lepiej.
Jestem dzisiaj bardzo senna, a wydaje mi się, że spałam dosyć długo. Ciągle chce mi się jeść: D
Dzisiaj na 18 mam wizytę u endo, mam zdiagnozowaną niedoczynność tarczycy, biorę euthyrox 75 mg. Mój wynik tsh z wtorku to 1.3.
Mam nadzieję, że Pani Lidia się ucieszy z dobrej wiadomości
Miłego dnia Wam życzę kochane.
Uciekam do pracy i odezwę się po wizycie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 07:46
-
Demsik wrote:Moj maz wczoraj zapalil papierosa i sie darlam ze mi smierdzi to stwierdzil ze mam wychamowac bo ostatnio wszystko mi przeszkadza.nosz k..a mowie poczytaj sobie o ciazy to bedziesz wiedzial to i owo.ale mi podniosl cisnienie
Demsik, kochana, wyluzuj :* Pamiętaj, zero stresu!
A mąż ma przy tobie i maleństwie nie palić i już!
Huh, u mnie od 6 do 7:30 było okej, a teraz znów mdłości. Jeeeeej. -
Demsik wydrukuj mu stronę o pierwszym trymestrze ciąży, niech sobie poczyta.
Mój mąż za to jest bardzo opiekuńczy. Mówi, że nie będziemy razem jeść żadnych fast foodów, nie będziemy pić pepsi i nic gazowanego i ogólnie same zdrowe rzeczy
Moją zachcianką od kilku dni są tosty z pieczarkami i żółtym serem -
Cześć kobitki. Piękny dzionek się się zapowiada. Słonko świeci trzeba to jakoś wykorzystać . Przede mną wizja mycia okien ale chyba podzielę sobie na dwa dni bo wszystkich w jeden nie dam rady.
Nie dzisiaj żadnej wizyty? -
toska_88 wrote:Również witam nowe mamuśki i informuję że jestem 4 osoba która w środę ma wizytę u gina:-) ja na 17:30. Wczoraj cały dzień pprzelezalam a pół przespalam wieczorem mi się zachciało pierogów ruskich. Mam coś problemy z żołądkowe. Często mnie boli żołądek o po każdym posiłku ledwo zakręt do toalety wyrabiam. A dziś rano po wypiciu szklanki wody pierwszy raz przywitalam się z toaleta twarzą mam nadzieję że to jednorazowy incydent bo nie uśmiecha mi się wyniotowac. W cokolwiek raz mi zimno a raz gorące poty oblewaja i ciągle nic mi się nie chce!
Ja tez w srode
Z tym ze na usg bede musiala jeszcze 0are dni poczekac. Za to pewnie dostane tone badan do wykonania. No i obciazenie glukoza bleeeee
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWariatkaa wrote:Ja tez w srode
Z tym ze na usg bede musiala jeszcze 0are dni poczekac. Za to pewnie dostane tone badan do wykonania. No i obciazenie glukoza bleeeee