MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
dewa jak klikniesz w czyjś suwaczek to będziesz mogła stworzyc swój i potem musisz skopiować ten link co bedzie podany na koncu i wkleic go w ustawienia/społeczność
gonia i demsik to juz koncowka 5 tyg ten suwaczek dziwnie pokazujegrzeszna24, Demsik lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Chciałbym nieśmiało dołączyć do waszego szerokiego grona. Termin z kalendarza mam wyznaczony na 26 Maja obecnie 5t+2. Pierwsza wizyta dopiero 6.10 mieszkam w niemczech.
Przed chwila nadrukowalam tu w skrócie trochę o mnie i gdy już bylam na końcówce nagle wylogowalo mnie ze strony i wszystko znikło grrr...
Moje objawy ciąży wrażliwe piersi przede wszystkim sutki czasem mnie mdli odrzuciło mnie od słodkiego co mnie cieszy gdyż w pierwszej ciąży przytyłam całe 40kg i mam problemy z zasypianiem tzn jestem bardzo zmęczona ale nie mogę zasnac często się budzę w nocy i problem powraca.
Mabelle, Karotka, aneczka1983, mon!ta^, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Ja byłam dzisiaj na kabaretach
ale się nasmialam.
Objawów nadal praktycznie brak, ale pocieszam się ze w żadnej ciąży nie miałam
Witam nowe mamy. Sylwie to znam
We wtorek wizyta, już nie mogę się doczekaćgrzeszna24, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:chciałam się przywitać - robiłam dzisiaj test i jest pozytywny a potem betę i jest pozytywna - wskazuje 4 tydzien - ovu wyznaczylo mi date porodu na 30 maja 2017
oczywiscie plus minus za 2 dni powtarzam betę a potem zapisuje sie do gina
Jak sie czujecie?
ja w lekkim szoku bo w tym mcu nie mielismy czasu i serduchowalismy tylko jeden raz a tu bum
Widzisz Sylwia, bo to już tak jest, jak dasz sobie spokój na jakiś czas, to wtedy się udaje. Z nami było identycznie. Jak już powiedziałam dość i przerwa, przytulanie 2 razy w miesiącu i bach. Tak jak u Ciebie. Po prostu mniej stresu
No i witamy cię z otwartymi ramionami -
Moniqaaa wrote:Widzisz Sylwia, bo to już tak jest, jak dasz sobie spokój na jakiś czas, to wtedy się udaje. Z nami było identycznie. Jak już powiedziałam dość i przerwa, przytulanie 2 razy w miesiącu i bach. Tak jak u Ciebie. Po prostu mniej stresu
No i witamy cię z otwartymi ramionami
u mnie dokladnie to samo. przez ta tarczyce endo powiedziala, zeby sie nie starac...kiedy tsh wreszcie spadlo i dowiedzialam sie o dobrym wyniku to powiedzialam, ze dajemy sobie jeszcze dwa miesiace i dopiero sie znow staramy...ale zaszlismy nieplanowanie od razu w tym samym cyklu.Moniqaaa lubi tę wiadomość
Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
nick nieaktualnyRównież witam nowe mamuśki i informuję że jestem 4 osoba która w środę ma wizytę u gina:-) ja na 17:30. Wczoraj cały dzień pprzelezalam a pół przespalam wieczorem mi się zachciało pierogów ruskich. Mam coś problemy z żołądkowe. Często mnie boli żołądek o po każdym posiłku ledwo zakręt do toalety wyrabiam. A dziś rano po wypiciu szklanki wody pierwszy raz przywitalam się z toaleta twarzą
mam nadzieję że to jednorazowy incydent bo nie uśmiecha mi się wyniotowac. W cokolwiek raz mi zimno a raz gorące poty oblewaja i ciągle nic mi się nie chce!
grzeszna24, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Ja byłam dzisiaj na kabaretach
ale się nasmialam.
Objawów nadal praktycznie brak, ale pocieszam się ze w żadnej ciąży nie miałam
Witam nowe mamy. Sylwie to znam
We wtorek wizyta, już nie mogę się doczekaćArwi lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Moj maz wczoraj zapalil papierosa i sie darlam ze mi smierdzi to stwierdzil ze mam wychamowac bo ostatnio wszystko mi przeszkadza.nosz k..a mowie poczytaj sobie o ciazy to bedziesz wiedzial to i owo.ale mi podniosl cisnienie
Mabelle lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Dzień dobry dziewczyny
Napisałam się długiego posta, ale się skasował
Czy to, że nie mam mdłości to źle? Wyczytałam gdzieś, że im więcej objawów tym lepiej.
Jestem dzisiaj bardzo senna, a wydaje mi się, że spałam dosyć długo. Ciągle chce mi się jeść: D
Dzisiaj na 18 mam wizytę u endo, mam zdiagnozowaną niedoczynność tarczycy, biorę euthyrox 75 mg. Mój wynik tsh z wtorku to 1.3.
Mam nadzieję, że Pani Lidia się ucieszy z dobrej wiadomości
Miłego dnia Wam życzę kochane.
Uciekam do pracy i odezwę się po wizycie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 07:46
-
Demsik wrote:Moj maz wczoraj zapalil papierosa i sie darlam ze mi smierdzi to stwierdzil ze mam wychamowac bo ostatnio wszystko mi przeszkadza.nosz k..a mowie poczytaj sobie o ciazy to bedziesz wiedzial to i owo.ale mi podniosl cisnienie
Demsik, kochana, wyluzuj :* Pamiętaj, zero stresu!
A mąż ma przy tobie i maleństwie nie palić i już!
Huh, u mnie od 6 do 7:30 było okej, a teraz znów mdłości. Jeeeeej. -
Demsik wydrukuj mu stronę o pierwszym trymestrze ciąży, niech sobie poczyta.
Mój mąż za to jest bardzo opiekuńczy. Mówi, że nie będziemy razem jeść żadnych fast foodów, nie będziemy pić pepsi i nic gazowanego i ogólnie same zdrowe rzeczy
Moją zachcianką od kilku dni są tosty z pieczarkami i żółtym serem -
Cześć kobitki. Piękny dzionek się się zapowiada. Słonko świeci trzeba to jakoś wykorzystać
. Przede mną wizja mycia okien ale chyba podzielę sobie na dwa dni bo wszystkich w jeden nie dam rady.
Nie dzisiaj żadnej wizyty? -
toska_88 wrote:Również witam nowe mamuśki i informuję że jestem 4 osoba która w środę ma wizytę u gina:-) ja na 17:30. Wczoraj cały dzień pprzelezalam a pół przespalam wieczorem mi się zachciało pierogów ruskich. Mam coś problemy z żołądkowe. Często mnie boli żołądek o po każdym posiłku ledwo zakręt do toalety wyrabiam. A dziś rano po wypiciu szklanki wody pierwszy raz przywitalam się z toaleta twarzą
mam nadzieję że to jednorazowy incydent bo nie uśmiecha mi się wyniotowac. W cokolwiek raz mi zimno a raz gorące poty oblewaja i ciągle nic mi się nie chce!
Ja tez w srode
Z tym ze na usg bede musiala jeszcze 0are dni poczekac. Za to pewnie dostane tone badan do wykonania. No i obciazenie glukoza bleeeee
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWariatkaa wrote:Ja tez w srode
Z tym ze na usg bede musiala jeszcze 0are dni poczekac. Za to pewnie dostane tone badan do wykonania. No i obciazenie glukoza bleeeeekurcze też się boję tej glukozy a napewno mi da przez cukrzycę w pierwszej ciaxy. Z tym że zapewne najpierw dostanę cukier na czczo bez glukozy a się pilnuje bardzo z tym cukrem to może pociągne bez obciążenia jak najdłużej. Też się zastanawiam nad jazda na rowerze stacjonarnym ale czekam żeby się zapytać lekarza czy nie ma przeciwwskazań. Ale może być ciężko bo sprzątać mi się nie chce a co dopiero ćwiczyć