MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w pierwszej ciazy nie mialam zadnych objawow poza tym ze zatrzymala sie miesiaczka;)moja mama w trzech ciazach nie miala zadnych dolegliwosci.takze spokojnie.
Arielka aktualnie twoja dzidzia sie zagniezdza porzadnie wiec objawy jeszcze moga sie pojawic ale nie musza;)
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
karola81 wrote:gonia ja intensywnie jeżdżę na rowerze takim zwykłym i stacjonarnym. Do tego 2 razy w tyg. chodzę na basen. Ze zwykłego roweru zrezygnuję bo się boję upadku a na stacjonarnym przystopuję. Jedynie na basen będę chodzić jak dotychczas.
o, a jesteś już po wizycie, wszystko jest w porządku? ja się cały czas boję pozamacicznej, miałam kilka operacji brzucha + łyżeczkowanie po poronieniu i boję się, że zrosty narobiły kłopotów.. . -
mnie boli brzuch jak na @ - mdłości miałam okropne z synkiem jak byłam w ciąży aż takie że podrażniony miałam cały przełyk i mam nadzieję że to się nie powtórzy tym razem bo jeśli tak zeświruję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 20:32
-
Cześć dziewczyny.
Jeszcze nie wierzę, że to prawda.
Przeszłam długą drogę, ale opłacało się.
W piątek 23.09.2016r. po odebraniu wyników dowiedziałam się, że jestem w ciąży !
Zrobiłam betę hcg w poniedziałek 19.09, w piątek dopiero odebrałam.
Wyszła 27,16 mlU/ml.
Byłam w głębokim szoku, ponieważ w ogóle nie wierzyłam, że coś wyjdzie, przecież tyle razy już się zawiodłam.
Ale nic. Kupiłam test ciążowy. Dwie piękne krechy.
Skakałam z radości, ale żeby nie było - kupiłam dwa kolejne innych firm.
Wypiłam z litr wody, żeby tylko zachciało mi się siku
Na dwóch kolejnych - znowu piękne II krechy Dodam, że testy robione wieczorem, między godzinami 18 a 19.
Przeczytałam chyba cały internet na temat wyników hcg i jaki powinien być prawidłowy wzrost.
Znalazłam diagnostykę czynną w sobotę i pojechałam. Wyniki tego samego dnia po 14. Myślałam, że nigdy się nie doczekam !
Są ... beta hcg 357.60, progresteron 20,42, tsh 1,3.
Cieszyłam się cały dzień, mąż zaczął myśleć o tym, że trzeba będzie przemalować pokój, zrobić barierki na schody i ogólnie takie praktyczne rzeczy.
Ja jestem szczęśliwa, że mam moje upragnione maleństwo.
Teraz tylko wizyta w środę u ginekologa i potwierdzenie ciąży.
Bardzo się tego boję. Mam w myślach, że coś może być nie tak.
Ale beta rośnie prawidłowo. Zobaczymy.
W każdym bądź razie planowany termin ( nie potwierdzony przez lekarza ) wg OM to 23.05.2017r.
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie :*kamyla112, julita, missdiss, mon!ta^, Espera, promyczek 39, aknovi, Demsik, AsiaPoli, Mabelle, dewa, sylwia1985, sylwucha89, MarliOne, Moniqaaa, monika_89, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Witaj grzeszna
mi mdlosci dzis nie dokuczały i mialam apetyt,brzuch to tak ciagnie i rozpycha,spałam w dzien godzine ale mucha mnie budzila wciaz malpa jedna do tego cos w stope wlazalo i tak dziwnie musze stapacgrzeszna24, Mabelle lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Niesamowite! Masz jakies objawy? Jak sie czujesz? W koncu mam kogos do porownania Na pewno poprosze o wszystkie badania, w tym betę, najlepiej powtórzoną po dwóch dniach Mieszkam w Niemczech i mam nadzieję, że ginekolog zleci wszystko co się da, jak nie to zmieniam ginekologa xD Ile masz lat?
-
Mam 25 lat
Jedyne objawy jak na razie to to, że bolą mnie jajniki na zmianę raz lewy, raz prawy i ogólnie podbrzusze. Chce mi się ciągle jeść i sikać. Bolą mnie sutki, szybko przetłuszczają mi się włosy i jest mi na zmianę zimno i gorąco
A jak u Ciebie ? -
29 lat, bole podbrzusza kilka razy dziennie, ale nie jakies straszne Sutki tak samo, bardzo wrazliwe! I sporo sikam! Ale jesc to mi sie nie chce, a juz na pewno nic slodkiego, chociaz do niedawna codziennie wpadlo cos na slodko I bywam senna w ciagu dnia, ale nie jakos wybitnie mocno Nie moge sie doczekac srody, mam nadzieje ze uslysze, ze wszystko w porzadku i ze serduszko ladnie bije Kochana! Mam nadzieje, ze bedziemy w kontakcie, bedzie razniej! Pozdrawiam!