MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
grzeszna24 wrote:Super
Ja cały czas czytam i czytam i zamartwiam się, czy z moją betą jest wszystko okej. Według wszystkich kalkulatorów przyrost jest w normie, ale jednak się martwię cały czas.
Nie martw się, u mnie beta w pewnym momencie bardzo zwolniła przyrost (20%), już panikowałam, a za 48h jak skoczyła to aż nie wierzyłam
Wszystko będzie dobrze, nie stresuj się :*grzeszna24 lubi tę wiadomość
-
Demsik przez Ciebie od kilku dni mam smaka na gołąbki. Nawet dziś specjalnie pojechaliśmy do baru mlecznego i jak na złość nie bylo. Miałam też ochotę na pasztet i juz go prawie kupiłam w osiedlowym sklepie ale jak zobaczyłam skład to szybko zrezygnowałam.
Poza tym mdłości od rana do wieczora. Jak zjem to przez chwile jest dobrze, później pojawia się ten okropny metaliczny smak i z powrotem mdłości. Z córką miałam identycznie.
Witajcie nowe mamuśkigrzeszna24, Demsik lubią tę wiadomość
-
Karotka wrote:Demsik przez Ciebie od kilku dni mam smaka na gołąbki. Nawet dziś specjalnie pojechaliśmy do baru mlecznego i jak na złość nie bylo. Miałam też ochotę na pasztet i juz go prawie kupiłam w osiedlowym sklepie ale jak zobaczyłam skład to szybko zrezygnowałam.
Poza tym mdłości od rana do wieczora. Jak zjem to przez chwile jest dobrze, później pojawia się ten okropny metaliczny smak i z powrotem mdłości. Z córką miałam identycznie.
Witajcie nowe mamuśki
Czuję, że ktoś mnie tu rozumie. Chociaż mnie skład pasztetu nie odrzucił, musiałam zjeść.Karotka lubi tę wiadomość
-
Witam nowe majóweczki
Promyczku cudny filmik
ja sobie dzisiaj zrobilam pizze domowa mniaam zawsze rosol i drugie danie a tu dzisiaj mnie naszla ochota na takie bajery a wcina ktoras z Was smietane? za mna ciagle chodzipromyczek 39, grzeszna24 lubią tę wiadomość
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
KarolinaSeven wrote:Witam nowe majóweczki
Promyczku cudny filmik
ja sobie dzisiaj zrobilam pizze domowa mniaam zawsze rosol i drugie danie a tu dzisiaj mnie naszla ochota na takie bajery a wcina ktoras z Was smietane? za mna ciagle chodzi
W ogole podziwiam ze robicie normalne obiady - ja nie jestem w stanie, cały świat śmierdzi2017 #1
2019 #2
-
Karola no cudny a pizza domowa mniamm:)
ja smietane lubie ,nawet bardzo ale teraz sie wstrzymuje od takich rzeczy i od slodyczy..dzis tez na pasztet sie skusilam z zurawina,nie moge go sobie odmowic2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
grzeszna24 wrote:Sylwia łatwo mówić, to moja pierwsza wyczekana i wymarzona ciąża.
Chcę, żeby wszystko było jak najlepiej
mi pomagagrzeszna24, karola_aa lubią tę wiadomość
-
aneczka1983 wrote:możesz mi wierzyć, że pierwsza czy druga... i tak się po swojemu przeżywa. Nie masz na betę wpływu ale masz wpływ na emocje. Wrzuć na luz po inaczej tylko pogarsza się sprawę. powtarzaj jak mantrę "MOJA BETA JEST MEGA DUŻA I ROŚNIE SZYBKO W GÓRĘ A JA ZA KILKA MIESIĘCY ZOBACZĘ MOJE CUDO"
mi pomaga
Na pewno każda z nas przeżywa po swojemu
Będę powtarzać w kółko to co mi napisałaś W środę wizyta