MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Demsik wrote:Kochane ja juz jestem po drugiej stronie.Nikola urodziła sie 3 maja o 21.05 przez cc.wazy 3560 i 55cm.chetnie bierze cyca.ja juz wyapana prysznicowo odpoczywam.a akxha zaczela sie tak ze wody zaczely lac sie litrami po nogach:)
Trzymam kciuki za kolejne rodzace
Gratuluję córeczki super że już razem, nasza też będzie Nikola, ładne imięWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 15:00
Demsik, BALBINA84 lubią tę wiadomość
Megson -
Mabelle, Demsik gratulacje!
Sprit kciuki za rozkrecenie akcji!
U nas jest postęp - szyjka się skróciła i rozwarcie na palec, jupii w końcu coś Pani doktor jeszcze tam pogmerała trochę i jest trochę jakiejś wydzieliny, więc mam nadzieję że się rozkręci do weekendu. a jak nie to w sobotę kolejne KTG i wizyta na IP.
Na Madalińskiego na ktg można się zapisać do przychodni na godzinę - ja pisałam maila po prostu i mnie zapisywali. KTG trwa 20 minut a potem badanie szyjki u lekarza.
Anstice, Foremeczka, jonka91, gwiazdka89, Demsik, Ania9 lubią tę wiadomość
-
Demsik wrote:Kochane ja juz jestem po drugiej stronie.Nikola urodziła sie 3 maja o 21.05 przez cc.wazy 3560 i 55cm.chetnie bierze cyca.ja juz wyapana prysznicowo odpoczywam.a akxha zaczela sie tak ze wody zaczely lac sie litrami po nogach:)
Trzymam kciuki za kolejne rodzace
Demsik, gratulacje! Nikola, witaj po drugiej stronie brzucha!
Same dziewuszki nam się ostatnio rodząDemsik lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
DEmsik Gratuluję szczęśliwym rodzicom i dużo zdrowia i szczęścia dla malutkiej.
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi jutro podjadę na Żelazną z samego rana. Mi lekarz powiedział że jak nie dostanę się na Żelazną to obok jest Inflancka ale nie znam opinii. W sumie czym bliżej porodu tym bardziej obojętne najbardziej tylko bym nie chciała żeby ktoś rodził obok mnie jak to jest większość szpitali że tylko przydzielają zasłonkami. Jeszcze ewentualnie rozważam Madalińskiego tylko jak mam daleko do żelaznej to jeszcze i owiele dalej do Madalińskiego. wszystko się okaze jak przyjdzie czas...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 15:16
Foremeczka, Demsik lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratulacje maluszków
Sprit trzymam kciuki za Ciebie
Ja juz nie wiem gdzie zaglądać bbf dalej funkcjonuje i nowe forum
Mam nadzieję, ze sie jakos ogarnę
Jutro mam cc boje sie okropnie stres mnie dopadłDemsik lubi tę wiadomość
-
Carolina wrote:Dziewczyny gratulacje maluszków
Sprit trzymam kciuki za Ciebie
Ja juz nie wiem gdzie zaglądać bbf dalej funkcjonuje i nowe forum
Mam nadzieję, ze sie jakos ogarnę
Jutro mam cc boje sie okropnie stres mnie dopadł
Carolina, ja tu zaglądam bo jestem ciekawa, co u dziewczyn, które nie przeszły. Ale generalnie życie tętni na nowym
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Carolina, co tu dużo mówić… też bym się bała. Jedno widzę pocieszenie, w postaci wiadomo jakiej - dzieciowej No i może jeszcze koniec ciążowych trudów :p A o której godzinie masz?Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
Foremeczka na 7:30 mam byc w szpitalu ale nie woem o ktorej zrobią mi cesarke kwestia czy będzie jakas pilna cesarka czy sala bedzie wolna
Badania wszystkie mam zrobione, papiery podpisane
Także mam nadzieję, ze dlugo mnie nie beda trzymac -
No oby tak było jak mówisz, na pewno skoro masz się stawić rano to ominie Cię oczekiwanie. Tylko przetrwać noc i czas na procedurach szpitalnych itp poleciMaj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Anstice to może się spotkamy. Ja pojadę najpierw na Solec, zobaczyć w ogóle jak tam jest, jak stosunek do pacjenta. A jeśli sie nie da zrobic tam tego ktg ze skierowaniem od ręki to jade do zoski.
Ciekawa jestem czego się dowiem, ale stawiam ze skurcze sa na poziomie ZEROAnstice lubi tę wiadomość
Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
maly.wikk ja mam chyba podobnie...sluz potwierdzam i jest mi goraco, poce sie okropnie. dzis wyszlismy na spacer i moj chlopak marzl w kurtce a mi bylo goraco a bylam duzo lzej ubrana niz on.
ktory tydzien u ciebie?Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019