MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
hej,
ja też mam podobnie, od kilku dni mam taka wodnista wydzieline. a po dzisiejszym badaniu przez lekarke dodatkowo przez chwile mialam przez troche taka z krwia. Lekarka powiedziała że to normalne że zwiększa się ilość wydzieliny pod koniec ciąży. dodatkowo też jest mi cały czas gorąco i się pocę.
-
Hej, błagam o pomoc jeśli jeszcze nie śpicie bo ja napewno dzis nie zasnę!
Wieczorem cora zrobiła kupke a tam - owsiki ;(((
No jak to zobaczyłam momentalnie wszytko zaczelo mnie swedziec!
Na szczescie dla malej miałam tabletki na to świństwo ale ja ich brac nie moge!
Juz wiem ze tez mam! Nie wiem co robic???
Jutro zadzwonie do gina ale moze ktoras z was ma pomysl jak sie tego pozbyc?
Jestem załamana! Przeczytalam cale internety i tylko czosne pestki z dyni.
Fuck a mialy byc sexy zeby mlodego wygonic a tu kur... robale ;(((
-
Do jutra i tak się ich Susi nie pozbędziesz, więc jedyne co możesz, to poczekać do jutra i zapytać lekarza. Na pewno nie obędzie się bez leków dla wszystkich domowników i gruntownej dezynfekcji całego domu.
Pamiętam jeszcze z dzieciństwa, jak Ciocia kazała nam pić sok z kwaśnej kapusty i zawsze mówiła, że kwaśne zabija owsiki -
Leki wszyscy zarzyli. Mieszkanie wysprzątane. Cztery pralki juz z pościelami poduszkami i przytulakami zeobione, reszta rano.
Wiem ze sie paskudztwa nie pozbede w ciągu jednej nocy ale przeraza mnie fakt ze dla mnie leku niema a za chwile mam rodzić ;( -
Susi podczytuje majówki bo po was ja sie wypakowuje
Walczylam z owsikami w ciązy bo córka miala...
Ja tez zazylam lek. Nie mieszkam w Polsce wiec pewnie nie masz tego preparatu ale lek nazywa sie Vanquin. Lekarz mowil ze są 2 rodzaje substancji w tych lekach i mąz z córką brali vermox a ja nie moglam ze wzgledu na ciąze i bealam ten drugi. Nie pamietam w tym momwncie nazwy tej substancji ale wiem ze jest dopuszczalna w ostatnim trymwstrze ciązy i przy kp. Pytaj gina
Przy okazji gratuluję i zycze powodzenia wszystkim majówkom :* -
a no naprawde cisza:(
Demesik gratuluje:)
Carolina pewnie juz masz swoją dzidzie juz po tej stronie brzuszka;)
JA byłam dzis u lekarza i moje dziecko chyba nie planuje za szybko wyjsc z brzuszka:( skurczy zero, główka wysoko:( jak wyszlam od lekarza to sie poplakalam:(
milego dnia Majóki;) -
Hej dziewczyny. Jabyłam dziś na ktg skurczy 0. Ale lekarz nie zbadał mi szyjki zrobił tylko wywiad i jak dał mi wypis z IP to napisał stan pacjętki dobry wody w normie i ect... nie wiem jak stawiał swoje hipotezy ja czułam się słabo a chodzić nie mogę przez ból krocza a nawet nie zbadał i poczułam się tak zle i niepewnie... takie stawianie hipotez po 2h czekania. A mój gin na ostatniej wizycie mówił szyjka już na jeden centymetr więc mój komfortpsychiczny byłby lepszy jak by coś dziś lekarz określił.. więc czekam jak coś się rozkręci.
-
Alutek2000 ja to chyba przecholowałam,ostatnio z plewieniem ogródka, i stąd zaczęły mi się skurcze i główka w dół poszła,8 maja będę mieć teraz wizytę więc ciekawe co wyjdzie;)
Może ty też coś w domu porób to ruszy coś u ciebie
Anstice może spróbuj pochodzić,ja jak cały dzień coś robiłam,to w nocy myślałam, że do szpitala pojade więc spróbujWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 18:13
Megson -
JA dzis posprzatalam cale mieszkanie, zroblam obiad z dwoch dan i tylko co to moje plecy odmawiaja posluszenstwa;/
Anastice no to niefajnie Cie potraktował lekarz w szpitalu, udusilabym;/;/
moze juz nie dlugo sie cos u Ciebie zacznie;)
Ja wiyzte w szpitalu mam za tydzien, mam nadzieje ze lekarka mnie zbada i cos postanowi, bo moj lekarz juz zyczyl mi tylko powodzenia przy porodzie...
Magda Ty masz jeszcze troszke czasu do terminu wiec mozesz jeszcze chwilke poczekac:P
-
gwiazdka89 wrote:JA dzis posprzatalam cale mieszkanie, zroblam obiad z dwoch dan i tylko co to moje plecy odmawiaja posluszenstwa;/
Anastice no to niefajnie Cie potraktował lekarz w szpitalu, udusilabym;/;/
moze juz nie dlugo sie cos u Ciebie zacznie;)
Ja wiyzte w szpitalu mam za tydzien, mam nadzieje ze lekarka mnie zbada i cos postanowi, bo moj lekarz juz zyczyl mi tylko powodzenia przy porodzie...
Magda Ty masz jeszcze troszke czasu do terminu wiec mozesz jeszcze chwilke poczekac:P
Ja mogę czekać,tylko mi sama zaczyna się tak dziać,tym bardziej że od 33tyg miałam zagrożenie przedwczesnym porodemgwiazdka89 lubi tę wiadomość
Megson