MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJulita ty nawet w ciaxy byłaś jak modelka! a brzuch u mnie to wada wrodzona he he bo mam ogromny od zawsze a co do mężów to mój cały czas mi gada ze ostatnie 7 m luzu i ma być 20 kg mniej. Żeby było śmiesznie on waży 70 a wcale nie jest chudy. A wagi mam 2 i nie zostawiają złudzeń- nogi szczupłe się wydają przy tym brzuchu ha ha. Ale damy radę. Pp porodzie idę na zumbe. Już chodziłam trochę i powiem wam zajebista sprawa ćwiczenia w sam raz dla mnie. Chociaż przy 2 dzieci to sobie pójdę ale pewnie przed tv II ćwiczenia z you tube:-)
Blubka miałaś płatne wychowawcze?
Dzisiaj nikt nie ma wizyt? Kurcze fajnie będzie jak się plcie będą sypac:-) -
nick nieaktualny
-
śliczne miałyście brzusie - ja z młodym przytyłam tylko 6 kg i boję się co będzie teraz - choć teraz waże 50 kg a przed ciążą z młodym 55 ale od porodu ćwiczę regularnie i spadło mi 5 kg ale z pewnością dobiję w tej ciąży - nie przestanę oczywiście ćwiczyć - dzisiaj na you tube poćwiczyłam z Chodakowską ale trening dla kobiet w ciąży
-
nick nieaktualnyA tak z ciekawości wszystkie macie takich opiekuńczych tych chłopów? U nas tradycyjna polska rodzina on całe dnie w pracy jedzenie ma podane pod nos i wszystko w domu robię sama ale zas sfera finansowa mnie nie interesuje. Nie jest wylewny w uczuciach zawsze mogę na niego liczyć ale komplementami raczej nie sypie. I nie jest jakiś opiekuńczy. Twardy pospolity facet. A jak jest u was?
-
A dla mnie słodkie mogłoby nie istnieć. W ogóle to jem, bo muszę. To dziwne, bo przed ciążą lubiłam sobie dogadzać, stąd kilka kilo nadwagi Miałam się zabrać za siebie i nie zdążyłam. Dobrze, że kwas foliowy wcinałam już 4 miesiące przed zajściem, tyle mojego
-
Demisik to ja trzymam kciuki:** i chwałą Ci za twoje slowa piękne
ja wlasnie wrociłam ze spacerku 1,5 godzinnego ,takze zadowolona jestem u mnie sloneczko i cieplo kupilam sobie te glukoze cytrynowa ,ale dopiero w 3 aptece
i tak pisalyscie o tych serach plesniowych ,:KOCHAM:) JE ,myslalam ze nie mozna ,no i sobie nakupilam gorgonzole i lazura mm,tylko wlasnie z mleka pasteryzowanego
aja jeszcze klika lat temu wazylam 66 ,pozniej rzycilam palenie ,do tego hormony tarczycy ,no i folgowalam sobie ,bo ja lasuch jestem ,no a teraz katastrofa,ale jak sie urodzi kluseczka moja to sie wezme za siebieDemsik lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
A co do facetow to moj mi starasznie pomaga w domu,teraz odkurza ,myje podlogi,gotuje obiady lepsze ode mnie takze mam dobrze z nim,chociaz ostatnio to ja obiadki pichce bo lubie:)
toska_88 lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
może lepiej zalozyc fb ,, majowe mamy 2017 byłoby fajniej - i byłybyśmy tam anonimowe tylko my a teraz kazdy sobie wejsc moze i zobaczyc to co tu piszemy
poznalybysmy sie lepiej i wiadomo kto by w niej byl same mamy ktore rodza w maju 2017
co wy na to ?Misia 69, karola_aa, MarliOne lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:może lepiej zalozyc fb ,, majowe mamy 2017 byłoby fajniej - i byłybyśmy tam anonimowe tylko my a teraz kazdy sobie wejsc moze i zobaczyc to co tu piszemy
poznalybysmy sie lepiej i wiadomo kto by w niej byl same mamy ktore rodza w maju 2017
co wy na to ?aneczka1983, sylwucha89 lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Ja mam taka grupe na fb ze starego forum ale zostalysmy w cztery z forum dlatego i kontakt mamy do dzis.w wiekszej ilosci osob to na pewno sie dziewczyny nie zgodza.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;