MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Spirit wrote:Dziewczyny Was też tak ssie w żołądku jakbyście cały czas były głodne? Przy czym jeść nie mogę bo śmierdzi
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Mój Filipe jest bardzo rodzinny ( jak to każdy Portugalczyk) . Ma swoje wady jak każdy ale jest kochanym partnerem . Sprzeczamy się i godziny w przeciągu krótkiego czasu
Ale okazujemy sobie uczucia i to w każdym miejscu i w każdej sytuacji . Pomaga mi w domu . W weekendy sprzatanie cały dom i jeździ z córką na zakupy . Jeśli poproszę to nawet w środku nocy pojedzie mi po ogórki kiszone jak ostatnio . Zajmuje się córka itp nie mogę na niego złego słowa powiedzieć. Ale co się dziwić jaka matka taki syn . Bo teściowa to mam najwspanialsza pod słońcem. Cudowniejszej i bardziej kochanej osoby nie spotkałam jeszcze .Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 18:09
blubka lubi tę wiadomość
-
aaaaaaaaa dziewczyny odebrałam betę i wynosi 1474,6!! W sumie zaskoczona jestem, że aż tyle
blubka, Demsik, promyczek 39, Mabelle, julita, monika_89, toska_88, mon!ta^, Kleopatra, Rudzik, grzeszna24, sylwucha89, Maniuś, sylwia1985, Camilia lubią tę wiadomość
-
aknovi wrote:aaaaaaaaa dziewczyny odebrałam betę i wynosi 1474,6!! W sumie zaskoczona jestem, że aż tyle
aknovi lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
blubka wrote:Kofeinka się pojawiła mam syna Filipa i też jest bardzo rodzinny, wrażliwy i kochany
gratuluję teściowej!moja też jest fajna taka nowoczesnaEspera, blubka, julita, sylwucha89, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Mój mężu tez jest kochany, troskliwy.Oaza spokoju.On się ze mną nie kłóci, tylko ja z nim tzn.ja klepie on słucha.Potem ja sie obrażam a on mnie przeprasza.Biedny.Jak się dowiedział ze leżę w szpitalu to w sekundzie chciał przyjechać z Belgii
Zarówno moja teściowa jak i teściu są przekochani
Jesteśmy 16 lat po ślubie i ani razu się z nimi nie kłóciłam.Życzę wszystkim takich mężów i teściów
blubka, Demsik, Espera, sylwucha89, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Kofeina wrote:Pojawiłam się. Od wczoraj żyłam tylko komisja lekarska na chorobowe która dziś miałam. Ale na szczęście dostałam chorobowe do maja . Pfff. Chociaż tyle. Nie trzeba się martwić o kasę. Jedno z głowy.
-
Julita ja chyba mam podobnie mdlosci ijak jem odchodza a zaraz pozniej wracaja,ale takie bezwymiotowe u mnie.
a co klotni to my mamy po wlosku duzo sie klocimy i jeszcze bardziej kochamy:P kiedys bylo wiecej tych klotni a teraz juz sie dotarlismy i jest mniej2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
blubka wrote:To u was są jakieś inne zasady przyznawania chorobowego?
promyczek 39, blubka lubią tę wiadomość
-
promyczek 39 wrote:kofEINA to fajnie ze dostałas az do maja,mozesz spokojnie w domku siedziec i niczym sie nie przejmowac
promyczek 39 lubi tę wiadomość