MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ono u mnie to co wizytę przedłużają nie ma do końca. Ja uważam, ze kobieta powinna dostawać zwolnienie jeśli ma ochotę to od początku. Wiadomo, ze pierwsze miesiące są najważniejsze. Kofeina jaki kraj taki obyczaj widzę, ze tam to też Meksyk jest po prostu. Zdrowie mamy i dzidzi jest najważniejsze! Już nie wspominając o naszej piekielnie władzy. Lepsze dzieci z gwałtu niż im vitro. A przecież ta metoda uszczesliwia tyle ludzi.
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jak to jest z Waszymi bolami podbrzusza? Macie? Wszedzie pisza, ze generalnie nie sa niepokojacym objawem, ale wszystko zalezy od nasilenia, czestotliwosci, od samej kobiety. Ja bole mam codziennie, kilka razy. Jedne delikatne, jak przed miesiaczka, inne silniejsze. Szczegolnie wieczorami, nadchodzi takie 15 minut, ze czuje jakbym zaraz miala miec rozwolnienie stulecia. Bole jak przed biegunka. Troche skurczy, ciepla w brzuchu, takie fale. Nie mam zadnych plamien przy tym. Mija szybko, ale zaczynam sie martwic. Pierwsza wizyta w srode, oczywiscie wypytam lekarza o wszystko. Przed tabletkami mialam za wysoka prolaktyne, musze tez sprawdzic progesteron. Do wizyty nie chce brac nic na wlasna reke, ale jak moge zlagodzic te bole? Moze oblewanie ciepla (nie goraca!) woda? Jak Wy sobie radzicie?
-
dewa ja nie mam takich dlugich tylko raz za jakis czas takie bole.
moja tesciowa tez jest super, i mysle ze to ona wlasnie jest najlepsza tesciowa pod sloncem! ;p na prawde jest mega, nawet czesto staje za mna a nie za synusiem
ale sie najadlam, niczym bąk z dalekich łąk salatke kalafiorkowa mojego przepisu sobie trzasnelam teraz nakarmic psy i na spacer:) -
julita wrote:może rozpętana burzę ale uważam, że POJEBAŁO i w DUPACH SIĘ POPRZEWRACAŁO wszystkim tym, którzy chcą doprowadzenia do zaostrzenia ustawy antyaborcyjnej...
Dokładnie. To jest chore a jak słyszę jak znajomi wychwalaja też faszystowski PIS to mi się rzygac chce. I PO I oni kradną i śmiechu warte Wytykanie jakie to PO było źle a oni tacy wspaniali. Przynajmniej poprzednia władza się ukrywałaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 19:36
-
sylwia1985 wrote:może lepiej zalozyc fb ,, majowe mamy 2017 byłoby fajniej - i byłybyśmy tam anonimowe tylko my a teraz kazdy sobie wejsc moze i zobaczyc to co tu piszemy
poznalybysmy sie lepiej i wiadomo kto by w niej byl same mamy ktore rodza w maju 2017
co wy na to ? -
blubka wrote:ciężka praca jak na kobietę,
no to teraz dbaj o siebie i odpoczywaj dużo, a w maju utulisz swój skarb w ramionach, który wynagrodzi Ci wszystkie dni smutku, zobaczysz słońce znowu zaświeci dla Was i tego życzę Ci z całego serca.
A dla Twojego syneczka posyłam milion kolorowych światełek do samego nieba (*)(*)(*)promyczek 39, Uszczesliwiona, blubka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny sorki ze znikam tak ale zawroty głowy i bóle podbrzusza się coraz bardziej nasilają i jestem ledwo żywa cały czas siedzę albo leżę i nie ma opcji wstać bo boli dużo bardziej próbuje nadrobić zaległości ale średnio mi idzie, kofeina bardzo się cieszę że się udało dostać zwolnienie, zasłużyłas na nie.
Co do aborcji chętnie dołączam się do czarnego procesu bo to są jaja...blubka, Kofeina lubią tę wiadomość
-
O matko ile wy piszecie. Człowiek grzecznie do pracy idzie,walczy z mdłościami a potem jeszcze 10 stron musi nadrabiać ledwo żywy!
Dużo wątków było poruszanych ale odezwę się a propos mężów.
Mój jest znany z fajnego humoru i jest Ślązakiem. Jak się dowiedział,że jest pozytywny test (po długich staraniach) to cały wieczór nie okazywał emocji, trawił to w sobie i dochodził do siebie, aż wreszcie w łóżku jak poprosiłam go kolejny raz o szklankę wody bo mnie mega suszyło to on na to: "Jezu Dziołcha nie pij tyle bo mi dziecko utopisz!" ))))) I wtedy już wiedziałam,że uwierzyłpromyczek 39, Demsik, blubka, karola_aa, Kofeina, sylwucha89, zastrzeŻona, Moniqaaa, toska_88, monika_89, Maniuś lubią tę wiadomość
-
a ja zaraz zbieram sie polozyc bo chce zasnac wczesniej, poki najedzona jestem;p
napisalam mezowi sms ''Ale sie z Laurą najadłam " na co on mi odpisał "Ty jej tak nie najadaj bo spaślaczek będzie:p " hehe, spaslaczek to bedzie co najwyzej po tatusiu bo byl z niego taki maly pucus, a potem szczupakjak nie wiem heh ciekawe co to wyjdzie z naszego mixu ja mam bardzo krecone wlosy, on proste, on ma niebieskie oczy (chociaz ja mowie ze zielone) mega piekne, ja tez mam ciekawe takie niebieskie chociaz ludzie mowia ze szare hehblubka, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Rudzik wrote:O matko ile wy piszecie. Człowiek grzecznie do pracy idzie,walczy z mdłościami a potem jeszcze 10 stron musi nadrabiać ledwo żywy!
Dużo wątków było poruszanych ale odezwę się a propos mężów.
Mój jest znany z fajnego humoru i jest Ślązakiem. Jak się dowiedział,że jest pozytywny test (po długich staraniach) to cały wieczór nie okazywał emocji, trawił to w sobie i dochodził do siebie, aż wreszcie w łóżku jak poprosiłam go kolejny raz o szklankę wody bo mnie mega suszyło to on na to: "Jezu Dziołcha nie pij tyle bo mi dziecko utopisz!" ))))) I wtedy już wiedziałam,że uwierzył
hahaha dobre:D -
Dziewczyny piszecie bardzo dużo. Co wejdę to znowu mam zaległości.
Ale widziałam że był jakiś wątek o mężach poruszany to napiszę coś od siebie.
Mój P jest bardzo dowciapny i buzia mu się nie zamyka. Nie raz jest przemądrzały ale wiadomo każdy ma wady i zalety. Kocham go takim jakim jest. Inaczej bym z nim nie była Jak dowiedział się o ciąży to skakał z radości i nie mógł w to uwierzyć. Chciał od razu całemu światu wykrzyczeć ale go trochę stopowałam. Od niedzieli jest taki kochany i tak się troszczy że normalnie go nie poznaje. Mówi że z takiego małego kropeczka będzie kiedyś duża dzidzia podobna do mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 21:48
Mabelle, blubka, Rudzik lubią tę wiadomość