MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć i czołem. U nas był intensywny weekend i intensywny poniedziałek. Synek jest takim żywiołowym dzieckiem, że ciągle coś
Cieszę się, że dni mijają tak szybko bo już nie mogę doczekać się piątku Mam nadzieję, że zobaczę moją kropeczkę i rozwieje czarne myśli.
Co do facetów to mój to skarb. Serio, nawet dziś mu to powiedzialam Jest opiekuńczy, dba i mnie i synka i jest najlepszym tatą na świecie. Oboje jesteśmy uparciuchy i potrafimy się tak pokłócic, że iskry lecą ale szybko się godzimy
Co do zakładania grupy na Facebooku to jestem za!!! Wiem że takie rozwiązania zdają świetnie egzamin
Co do wagi to no cóż...po ciąży udało mi się zrzucić zbędne kg i doszłam do wagi 57 przy wzroście 162. Ale teraz, wiecie wakacje i w ogóle I man teraz 63 kg Ale coś czuje, że przy dwójce małych dzieci szybko zgubie kg
blubka, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Ja nie mam fb więc odpadam. Mam nadzieję że ten wątek nie umrze...
Kkfeina super że dostaś chorobowe
Julita w pełni popieram Twoje poglądy. Każda z kobiet powinna mieć prawo wyboru nie każdy w tym kraju jest również wierzący a nie wspomnę już o tym że głównym pomysłodawcą jest stary kawaler z kotem ... Szkoda słów.
Ja też uciekam spać życzę wszystkim spokojnej nocy!toska_88, julita lubią tę wiadomość
-
Hej,ale wy tu piszecie....tyle stron a ja jutro mam spotkanie pierwsze z polozna,jakos jestem bardzo podekscytowana,tu w UK to one prowadza cala ciaze i potem odwiedzaja w domu,wiec ajkos bardzierj mam do nich zaufanie i czesto wiecej wiedza niz lekarze,bo ze swojegodoswiadczenia,przy poprzedniej ciazy mialam bardzo fajna babke,ktora wczesnie tez byla polozna mojej cory,wiec sie bardzo zblizylysmy,niestety dowiedzialam sie ze juz nie pracuje tam piszecie oswoich wagach..u mnie 1kilo do przodu narazie,ale widze po jeansach ze zaczynam sie zaokraglac,bo ciasnawei piersi w ostatnich paru dniach wysadzily i tak bola....kolorowych snow laski
monika_89 lubi tę wiadomość
-
No bo najgłośniej krzyczą ci, co dzieci nie mają, czyli panowie z władzy i księża. Nie wyobrażam sobie jakie to uczucie być w ciąży z gwałtu lub tak jak ty pisałaś ZastrzeŻona, być roliczana z poronienia. W jakich my chorych czasach żyjemy? Do każdej sprawy trzeba podchodzić indywidualnie, a nie wsadzić wszystkich do jednego wora i jeszcze zawitać parę razy.
Oby nam nigdy nie przyszło zetrzeć się z żadnym z tych problemów.
Apropo mężów, ja mam narzeczonego, jesteśmy ze sobą od 10 lat czyli mogę powiedzieć, że czytamy już sobie w myślach Zawsze był kochany, ale teraz to już przechodzi sam siebie. No i teściów też mam najlepszych. Teściowa to moja najlepsza przyjaciółka, a teściu rozpieszcza mnie z każdej strony (już w sobotę lecimy do Polski na jego sławny rosół mmmmmm...) Coś mamy szczęście do facetów i teściów kobiety
Jutro mam urodziny i wybieramy się na pyszną kolację nie mogę się doczekać.
Ok, za dużo się już rozpisałam.
Dobrej nocy miłe panie, bo u was już po 24, u mnie jeszcze PoniedziałekzastrzeŻona, Mabelle, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Odnośnie aborcji - dodajmy do tego gwałt kazirodczy z 99% szans na chore dziecko i brak interwencji przy ciazy pozamacicznej przed bezpośrednim zagrożeniem życia matki, bo przecież czekamy na cud. Ech...
Nie mogę spać, przekrecilam się w nocy spiąć na brzuch i tak mnie boli jakby mnie ktoś pobiłMabelle, sylwucha89 lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Moniqaa wszystkiego najlepszego z okazji urodzin;)
quasha tez miałam dzis kiepska noc jesli chodzi o spanie.budzilam sie co chwile..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 07:06
Moniqaaa lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Witam Was i ja. Co do wagi i wzrostu, to kiedyś byłam bardzo chuda, kilka miesięcy przed ciążą troszkę się zaokrągliłam, i przed ciążą ważyłam 64-66 kg. Na pierwszej wizycie waga w gabinecie lekarskim pokazała 64,5. teraz nie mam wagi, więc nawet nie wiem, czy coś tyje czy nie:) Wzrost 177cm. Co do Męża to... razem jesteśmy 7,5 roku, dziś właśnie mamy 2-gą rocznicę ślubu. Oczywiście, że czasem są jakieś spięcia i kłótnie, ale to o pierdoły typu: kto ma posprzątać itp. Jedyne co chciałbym zmienić to to, żeby zaczął też mi czasem w kuchni pomagać. Bo on wychodzi z założenie, że posprząta, zrobi zakupy, pranie bylebym mu nie kazała gotować. Ale od kiedy dowiedział się o ciąży to już ze 3 razy obiad ugotował, także jest nadzieja.
Jeśli chodzi o sprawy ważne to zawsze staramy się wspierać, można powiedzieć, że stoimy za sobą murem, a przynajmniej nie pamiętam w tej chwili sytuacji, żebyśmy w jakiejś istotnej kwestii się poróżnili.
Co do czarnego protestu to jestem po prostu przerażona tym co się dzieje. Myślę, że poronienie jest dla kobiety wystarczająco traumatycznym przeżyciem, gdzie tu jeszcze miejsce na dochodzenia, śledztwa?
Mabelle, Maniuś, Rudzik lubią tę wiadomość
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Co do wagi ja w pierwszej ciazy przytylam az 23kg na porodowce wazylam 85kg zrzucilam22kg a potem przybralam te 2. Zatem przy wzroscie 165 startuje z waga 65kg.
Tez mialam kiepski poranek. Obudzilam sie o 4.30 i zasypialam dopiero kolo 6 ale co z tego jak 6.10 obudzilo sie moje dziecie.
Dziewczyny czy ktoras z Was miala gestoze w ciazy? -
nick nieaktualnyDziewczyny myślę że to tylko niepotrzebne zamieszanie z tą aborcja. To nie przejdzie bo ludzie będą walczyć o swoje prawa. Zresztą jak by cokolwiek zatwierdzili to spadną że spółka na najbliższych wyborach nie moga tak ubezwlasnowolnic kobiet. A księża co mają do powiedzenia jak kurwa co 5 to pedał molestujscy ministrantów co 3 ma gdzieś dziecko po rejonach a co drugi wybral ten łatwy zawód dla pieniędzy.
Ja dziś wstałam bez mdłości na szczęście . W sumie to wczoraj miałam pierwszy aż tak zły dzień. Moje dziecko biedne poszkodowane bo nic mi się nie chce masakra najlepiej położyć się i leżeć a on jest nauczony dużo na dworze. Ale co zrobię jak mi ciągle albo zimno albo gorąco albo nie dobrze i sił brak. I tak jest grzeczny mój chłopczyk kochany.Mabelle, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Ja też dziś obudziłam się bez mdłości, jak cudownie.Spać mi się chce okrutnie, a dopiero wstałam
Dzis rozpoczął mi się 3 m-c ciąży. Brzuch płaski jak deska
A co do aborcji i spedalonych księży to poprostu brak słów, szkoda naszych nerwów.
Tylko jak taki stary kawaler z kotem, co gowno wie o życiu ma decydowac za nas kobiety.
Jak ja nie nawidzę Pis-u!!!Moniqaaa, sylwucha89, promyczek 39, monika_89, Maniuś, messy99 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry ☺ Synuś pospał u siebie do 5, później u nas już w łóżku wylądował i jakoś do 7 udało się poleżeć. Zaraz jakiś spacer trzeba zaliczyć bo synuś już korby dostaje w domu
Co do ustawy antyaborcyjnej...no szkoda gadać, nóż mi się w kieszeni otwiera jak o tym słyszę. Straszne i niepojęte dla mnie!