MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez mam czasem bulgoty, mój kot mi się wtedy przygląda jakbym była kosmitą
Poza tym już nic mnie nie boli i czuję się naprawdę świetnie. Tyle, ze lenia mam okropnego, a moja 4-latka nie usiedzi na tyłku przez 5 minutKofeina, Mabelle lubią tę wiadomość
11.02.2013- Aniołek [*]
15.07.2015- Aniołek [*]
09.09.2016- Aniołek [*] -
u mnie generalne też zero objawów, przy Pauli już miałam mega mdlości, a w niedługim czasie doszło rzyganko.
teraz jednynie bolą mnie ogromnie mięśnie, ale pewnie to na tle nerwowym
Zyrcia syn Cię rozpieszcza mnie młoda wyciągła z łóżka o 7 i póki co nie zamierza iść na drzemkę więc nie bardzo jak jest odpocząćKofeina lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
No moja 4 latka tez 5 min nie usiedzi . U nas w holandii pada deszcz wiec mloda dostaje szalu ze wyjsc nie moze .
A mnie co dziwi w tych wszystkich lekkich objawach ( bo w porównaniu do poprzednich ciąż to mam bajkę) to to że jak się położę na plecach lub ukucne to czuję jak bym miała kamień zamiast macicy . Wiecie takie uczucie twardego. I odrazu zapala mi się lampka " uważaj " tak jak bym miała nie wiadomo jaki duży brzuch . Trochę to dziwneKici.kulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie no Leon wstal przed 7 ale moj maz go wzial i pozwolil odespac teraz ma drzemke 2 h to razem sie obijamy
Dobrze ze wszystko u niego regularne
Najbardziej mnie cieszy ze mam kiepski apetyt bo ostatnio troche die roztylam i juz bylam przerwzona co bedzie w ciazyKofeina, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. cześć Aleks
u mnie też dziś super, mimo słabej pogody za oknem
Brzuch lekko pobolewa, ale chyba ma prawo
I cieszę się brakiem mdłości, ale chyba dużo pomaga to, że regularnie jem, bo jak nie zjem, to mi niedobrze:) mam nadzieję, że się nie ,,podwoję,, niedługo przez ten apetytAleks. lubi tę wiadomość
-
Witajcie... Pełna obaw piszę na wątku majowym... W czwartek i piątek (12i 13dpo) pozytywne sikańce... W sobotę (14dpo) beta 135... Jutro powtarzam... I ciągle się boję... 1,5 roku temu poroniłam... Wtedy udało się pi roku starań... Ale tak naprawdę to w pierwszym cyklu po uregulowanie tarczycy... Niestety Serduszko się zatrzymało chyba zaraz po tym jak ruszyło... Potem starania, ale pojawiła się torbiel endometrialna która najwyraźniej utrudniała sprawę. W kwietniu miałam operację... I teraz to pierwszy cykl starań po operacji i cyk... Łzy pociekły ciurkiem jak zobaczyłam drugą kreskę... Życzę Wam i sobie najnudniejszych 9 miesięcy... Na razie biorę luteinę 100 rano i wieczorem i oczywiście Euthyrox na moją niedoczynność tarczycy , biorę jeszcze Glucophage... I nie wiem co z nim... W poniedziałek po becie chyba zadzwonię do gina spytać czy brać dalej... Czy któraś z was bierze metforminę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 14:06
bbee lubi tę wiadomość
-
Aleks mnie przy wymiotach tylko to przechodziło przez gardło nawet jadąc na wesele miałam zapas w samochodzie w razie "w" potem przyplątała się cukrzyca i się skończyło
Aleks. lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Witam nowe dziewczyny Co raz więcej nas
Widzę, że u Was co raz więcej objawów I dobrze i źle Wiadomo, chociaż że już jesteśmy w ciąży, a mimo tego jeszcze na oko nie widać Czasami sama zapominam o tym jeszcze, nie wyszłam jeszcze z pozytywnego szoku.
Chciałam się Was zapytać, czy Wam też tak dokuczają cycki? Moje są tak wrażliwe, że masakra, ciężkie są i bolą przy dotyku strasznie, uwierają w biustonoszu... W pierwszej ciąży nie odczuwałam tego aż tak!
Co do bulgotania, to mi też tak czasem śmiesznie gulocze -
A mnie cycki nie bolały ani pół raza.A w dwóch poprzednich ciazach od samego początku.Gdyby nie brak okresu,to bym nie wiedziala ze jestem w ciąży
-
Espera wrote:Witajcie... Pełna obaw piszę na wątku majowym... W czwartek i piątek (12i 13dpo) pozytywne sikańce... W sobotę (14dpo) beta 135... Jutro powtarzam... I ciągle się boję... 1,5 roku temu poroniłam... Wtedy udało się pi roku starań... Ale tak naprawdę to w pierwszym cyklu po uregulowanie tarczycy... Niestety Serduszko się zatrzymało chyba zaraz po tym jak ruszyło... Potem starania, ale pojawiła się torbiel endometrialna która najwyraźniej utrudniała sprawę. W kwietniu miałam operację... I teraz to pierwszy cykl starań po operacji i cyk... Łzy pociekły ciurkiem jak zobaczyłam drugą kreskę... Życzę Wam i sobie najnudniejszych 9 miesięcy... Na razie biorę luteinę 100 rano i wieczorem i oczywiście Euthyrox na moją niedoczynność tarczycy , biorę jeszcze Glucophage... I nie wiem co z nim... W poniedziałek po becie chyba zadzwonię do gina spytać czy brać dalej... Czy któraś z was bierze metforminę?
hej, ja brałam metformax. Zanim zaszłam w ciąże, lekarz mi powtarzał, że jak wyjdzie pozytywny test, to nadal mam brać. Jednak jaK byłam w środę u GINa, to powiedział, że przestać i zostawić sam dupek.
bbee - mnie cycki tak bolą i już urosły, że musiałam kupić nowy biustonosz. Jak schodzę po schodach to jakaś masakra...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 18:31