MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kici.kulka wrote:U nas będzie 5 lat różnicy, ale jak mała się dzisiaj dowiedziała, że będzie miała rodzeństwo, to oszalała z radości. Pozbierała zabawki dla małych dzieci typu grzechotka, pluszaki z pozytywką itd. I Narysowała dzidziusiowi obrazek, który koniecznie mam zabrać ze sobą do szpitala
W ogóle dzisiaj poprosiła o mój telefon żeby oglądać YouTube i potem się chwaliła, że dzidzię trzeba kąpać delikatnymi ruchami, bo tak mówiła pani w filmikuKici.kulka, Camilia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny czytam was od początku ale jeszcze boje się udzielać do wizyty 08.09 a termin of mi wyliczył na 04.05 tak naprawdę to ciąża była dla mnie wielkim zaskoczeniem ponieważ okazało się ze owu była ok 45 dc juz brałam luteine na wywołanie @ a tu dalej nic i taka niespodzianka. Jestem po poronieniu w marcu i boję się co będzie mam już 2 dzieci najstarszy skończył 9 lat więc u mnie różnica największą będzie młodszy w tym roku kończy 3
Mam nadzieje ze uda mi się zostać tu na całe 9 miesięcyKleopatra, bbee, promyczek 39 lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
ριик ѕку wrote:Chyba będę rekordzistką bo młoda rocznikowo będzie miała 8 lat:)
Ja chyba jednak będę rekordzistką.Mój starszy syn ma teraz 15 lat a młodszy 11 lat.Jak urodze to będzie 16 i 12 lat różnicy pomiedzy najmłodszym bobasemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 23:31
Kofeina, Kleopatra, bbee, Camilia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja bylam widocznie okropnym dzieckiem tzn no wiem ze bylam non stop mialam focha bo lubilam byc w centrun uwagi.
Pamietam jak mama byla w viazy ze mowilam ze jak bedzie siostra to ja wyrzuce przez okno bo mi bedzie lalki zabierala a juz brata jakos przeboleje. Mieli szczescie ze to chlopak. Pozniej sie nad nim znecalam, prowadzalam go na smyczy i wolalalam Sebox noga, zamykalam go w szafie pod pretekstem ze jak wejdzie dam mu zeta i tak siedzial poki matka go nie wypuscila. Potem kazalam mu patrzec jak gram na komputerze. Lazil mi do sklepu, "przechowywalam" mu kase ze swiat, urodzin itp
I tak do czasu az mnie przerosl (ja 180cm :d) no i mo wtlukl
Ale teraz sie lubimy, przyjezdza do mnie na zarcie a ja dalej mu cisne ale juz w zartach
No tyle ze Leon jest klonem swojego ojca z wygladu ale za to charakter ma po mnie wiec oby nie odziedziczyl po mnie tego najgorszego :dd
Jezuuu straszna bylamKici.kulka lubi tę wiadomość
-
Zyrcia, ja mam siostrę młodszą o 4 lata i 17 dni i u mnie było tak, że nie pamiętam okresu ciąży mojej mamy (podobno sie cieszyłam). Pamiętam za to moment kiedy obudziłam się i nie było rodziców, a dziadek oznajmił, że mam siostrę. Powiedziałam tylko "aha" i poszłam spać dalej
Za to jak już była w domu to nie odstepowalam na krok
Jak widać Młoda ma to po mnie, bo mój mąż był dla swojej siostry (5 lat młodszej) dokładnie taki sam jak Ty dla brata :pWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 06:39
11.02.2013- Aniołek [*]
15.07.2015- Aniołek [*]
09.09.2016- Aniołek [*] -
Ja chcę utrzymać tajemnicę jak najdłużej... Poprzednio pochwalilismy się po serduszku... Nie chce przeżywać od nowa tego tłumaczenia że jednak nie jestem w ciąży... No i przede wszystkim ze względu na syna... On też już czekał na rodzeństwo i potem klapa... To nie pomagało uporać się z bólem... Ale jest jedną różnica.. Wtedy od testu czułam że coś jest nie tak... Teraz nie mam tego uczucia... Jestem oczywiście pełna obaw... Ale wtedy byłam prawie pewna że się nie uda... Jak test wyszedł pozytywnie to nawet mi przeszło przez myśl czy mówić mojemu m...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 11:40
Kleopatra lubi tę wiadomość
-
No ale mam komplikację... Młody w nocy miał wysoką gorączkę i ból stawów... Grypa? Boję się że się zarażę... A mąż nie może wziąć L4 więc ja muszę zostać w domu... Zakupię Sok z czarnego bzu i będę się wzmacniać... Ach... Jak nie urok... A i jeszcze dzisiaj powtarzam betę...
-
Hej dziewczyny ja tez chcialabym utrzymac ciaze jak najdluzej w tajemnicy. Tym bardziej ze tesciowa nie bedzie pewnie z niej zadowolona bo za bardzo za mna nie przepada i zreszta z wzajemnoscia w piatek mam wizyte u gina i M chce powiedziec w sobote jak bedzie wszystko ok ale musze go jeszcze przekonac zebysmy poczekali chociaz do konca I trymestru. A jak jest u Was teraz z seksem ? Ja sie troche martwie bo wczoraj troche nas ponioslo i kochalismy sie. Martwie sie czy nic zlego sie nie stalo. Co prawda nic mnie nie boli, nie mam zadnych plamien/krwawien no ale obawa jest ... Milego dnia ;*[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
U mnie nieciekawie. Wylądowałam w szpitalu i nie wiadomo jak dalej..
Zaktualizuję wam dzisiaj listę ale nie wiem czy nie będę musiała oddać wątku w ręce innej mamusi
Trzymajcie się dziewczyny, trzymam kciuki!! i za nas tez trzymajcie,proszę. -
Espera wrote:No ale mam komplikację... Młody w nocy miał wysoką gorączkę i ból stawów... Grypa? Boję się że się zarażę... A mąż nie może wziąć L4 więc ja muszę zostać w domu... Zakupię Sok z czarnego bzu i będę się wzmacniać... Ach... Jak nie urok... A i jeszcze dzisiaj powtarzam betę...
Młoda, jak nic się nie dzieje po seksie, to OK. Ja osobiście się trochę boję, przynajmniej do wizyty, by lekarz sprawdził czy szyjka nie jest za krótka i nie ma przeciwskazań innych. Chociaż ciężko będzie wytrzymać -
elli wrote:Cześć dziewczyny
Zaktualizuję wam dzisiaj listę ale nie wiem czy nie będę musiała oddać wątku w ręce innej mamusi
Trzymajcie się dziewczyny, trzymam kciuki!! i za nas tez trzymajcie,proszę.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
U nas chcemy zachować informację, dopóki na pewno serduszka nie zobaczymy. Na szczęście jest tak, że we wtorek 13.09 mamy wizytę, a w weekend zaraz wyjeżdżamy na dwutygodniowy urlop - będziemy więc mieli trochę czasu.
W sobotę miałam mini spotkanie ze znajomymi i przyszły same pary w ciąży, głupio mi było się tłumaczyć, że nie piję alkoholu. Powiedziałam, że jak dziewczyny nie piją, to ja też nie.
Co do seksu, to mój lekarz nie widzi przeciwwskazań, tylko mówi, żeby być ostrożnym... tylko, że ja jakoś nie mam ochoty teraz... -
elli wrote:Cześć dziewczyny
Trzymajcie się dziewczyny, trzymam kciuki!! i za nas tez trzymajcie,proszę.
trzymamy, trzymamy! Będzie dobrze