MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
hej. u mnie pojawily sie mdlości, mam nadzieję, że chwilowe. W dodatku młoda ma bardzo marudny dzień, a maż właśnie wyszedł do pracy i wróci po 20 dopiero.
zyrcia ja miałam kuzyna rok młodszego odemnie i wspólnie mocno dokuczaliśmy mojej młodszej siostrze, zawsze biedna była przy nas poszkodowana. To starsze rodzeństwo to jednak straszne xD
Espera jeśli mogę zapytać w którym tygodniu straciłaś ciażę? skoro po to już chyba późno. Co było przyczyną? Najbardziej boję się własnie okresu do końca 12tc. Ja z corą też miałam grypę i gorączke na temperaturę. Jest seria dla kobiet w ciaży - prenalen i prenatal gripcare
młoda19 my do wizyty u gin odpuszczamy, potem zobaczymy. Poprzednio mąż mi się zablkował bo dziecko w brzuchu w zdrowej ciaży bez problemu można uprawiać seks więc korzystaj
elli co sie dzieje? trzymam za Was kciuki!
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
elli wrote:Cześć dziewczyny
U mnie nieciekawie. Wylądowałam w szpitalu i nie wiadomo jak dalej..
Zaktualizuję wam dzisiaj listę ale nie wiem czy nie będę musiała oddać wątku w ręce innej mamusi
Trzymajcie się dziewczyny, trzymam kciuki!! i za nas tez trzymajcie,proszę.
Elli trzymam za ciebie kciuki i twoja dzidzię.Oby wszystko dobrze się zakończyło. -
Zaczęłam delikatnie krwawic. Po odpoczynku i leżeniu znacznie się zmniejszyło i teraz to już brązowe plamienie ale jestem przerażona i wsciekła. Dzwoniłam do lekarza ale powiedział ze przyjmie mnie dopiero z wynikiem bety. Obdzwonilam wszystkie przychodnie w okolicy i niestety wszędzie brak miejsc i ta sama śpiewa. W szpitalu tez nie chcą mnie widzieć bo domowy test ciążowy to żadne potwierdzenie ciąży
11.02.2013- Aniołek [*]
15.07.2015- Aniołek [*]
09.09.2016- Aniołek [*] -
Witam Was Majóweczki!
Melduję się z betą 658 (18 dpo). Ovu wyliczyło mi termin na 11-go. Czuję się dobrze, tylko rozpiera mnie przy jajnikach - mam nadzieję, że to ok?
W listopadzie w tamtym roku serduszko zatrzymało się u mojego Mateusza w 9 tc. Robiłam genetykę i był zdrowy.
Wtedy miałam nieleczoną niedoczynność tarczycy (teraz w normie), wysoką prolaktynę (biorę bromergon).
Jestem dobrej myśli, trzymam za Was kciuki.
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Kici.kulka wrote:Zaczęłam delikatnie krwawic. Po odpoczynku i leżeniu znacznie się zmniejszyło i teraz to już brązowe plamienie ale jestem przerażona i wsciekła. Dzwoniłam do lekarza ale powiedział ze przyjmie mnie dopiero z wynikiem bety. Obdzwonilam wszystkie przychodnie w okolicy i niestety wszędzie brak miejsc i ta sama śpiewa. W szpitalu tez nie chcą mnie widzieć bo domowy test ciążowy to żadne potwierdzenie ciąży[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Właśnie byłam dzisiaj na becie o 8, a o 10 zauważyłam to plamienie. Problem w tym ze wyniki dopiero jutro
Obiecałam sobie ze się nie poddam. Musi być dobrze, za długo walczyłam o tą kruszynkę żeby teraz się poddać.
Aha. Mam jeszcze kilka tabletek luteiny, ale boję się brać na własną rękę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 11:59
11.02.2013- Aniołek [*]
15.07.2015- Aniołek [*]
09.09.2016- Aniołek [*] -
Kici.kulka wrote:Monika,dziękuję za radę. Chyba tak zrobię, mam nadzieję, że pomoże.
Jeszcze raz dziękujęKici.kulka lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyElli kochana dasz rade !! Trzumam kciuki za Twojego malucha !!!
Kicikulka ja bym jechala na IP i zadala badania ! Ja tam sie nie oszukuje, postrasz ich ze przyjdziesz z telewizja bo Ci odmowili udzielenia pomocy ! Moze nie ma co czekac do jutra ! A robienie bety nie jest obowiazkiem !! -
nick nieaktualny
-
Elli - trzymam kciuki. Będzie dobrze!!!
Bbee - dziękuję za radą, na szczęście zapomniałam kupić...
Monika_89 Serduszko widziałam w 6tyg1dzien, 2 tyg później już go nie było... Ale myślę że winna była tarczyca. To był pierwszy cykl kiedy endokrynolog powiedział że już jest nieźle... Ale ciągle mogło być lepiej... Teraz wyniki mam ok... Tymczasem czekam na wyniki bety...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 12:22
-
ja myślę, że wizyta na ip nic nie da, przeciez nie ma kart ciąży, beta niska, cieżko coś będzie zobaczyć na usg
Pewnie jak tarfi na fajnego lekarza to może i ją zbada ale zostawi w szpitalu. skoro kicikulka masz lutkę to bierz i odpoczywaj bo to samo będziesz robić w szpitalu (może gdybys nie miała córy to łatwiej byłoby sie położyć na diagnostykę13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.