MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ag194 wrote:Karola ja kupilam ubranka, dostalam kilka worow ubranek i juz mi w rodzinie chca kupowac wózek lozeczko itd także tego:) szczerze ja wiem, ze będzie dobrze i nie wierze ze cos zapeszam
A i u gin dziś doatalam próbkę pampersow i płynu do prania xD -
A mnie znowu zaczęło mdlic. A myślałam że już przeszło. Ciekawe czy to ze względu na wizytę dzisiejszą i nerwy czy od hormonów. Muszę ruszyć dupe by posprzątać ale jakoś nie mam dziś siły. Dziś mam mega lenia .
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace dziś ✊✊✊✊✊Misia 69, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Hope_ wrote:julita no ja już nie wiem co z sobą zrobić... jeść coś czy nie jeść nic, najchętniej bym to przespała, a moja mama mi gada, że "jasne połóż się i przytyj w ciąży 30 kilo!" ale na prawdę kurde mi źle na maksa... jeszcze w pracy nie mogę nic dać po sobie poznać bo robią u nas zmianę metodyki pracy i będą mi zmieniać stanowisko, ale nie wiadomo na jakie - wymyślają nowy system pracy i póki co nie chcę nic mówić - wolę by mi najpierw stanowisko wymyślili i zakres obowiązków niż się okaże ze jak wrócę to nie będzie dla mnie miejscaCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
blubka wrote:Cześć, też mam dziś wizytę bo niestety plamię, nie jest to krew ale takie brudzenie, mam stracha...
blubka lubi tę wiadomość
-
Qasha wrote:Boże, co za dzień... Wczoraj było tak lajtowo, Ola co prawda wybrzydzała, ale mdłości były lekkie, a dzisiaj? Masakra jakaś. Nawet nie jestem w stanie wody przełknąć Aż sobie wiadro przy łóżku położyłam.
-
Oj dziewczyny... poszlam na chwilę na uczelnie a tu tyle stron do ogarnięcia mi dorzuciłyście
Witam nowe osoby w naszym gronie
Co do wizyt 5.10 to i ja się dopisuję
Jesli chodzi o kartę ciąży, to mi lekarz zalożył w 6 tygodniu ciąży.
W sumie ciś mi sie obiło o uszy, ze karta zalozona do 10 tygodnia jest podstawą do otrzymania becikowego, ale ja znawca nie jestem i nie wiem ile w tym prawdy...
Dziewczyny ktore dziś wizytują - czekamy na dobre relacje!! -
Nieśmiała wrote:Oj dziewczyny... poszlam na chwilę na uczelnie a tu tyle stron do ogarnięcia mi dorzuciłyście
Witam nowe osoby w naszym gronie
Co do wizyt 5.10 to i ja się dopisuję
Jesli chodzi o kartę ciąży, to mi lekarz zalożył w 6 tygodniu ciąży.
W sumie ciś mi sie obiło o uszy, ze karta zalozona do 10 tygodnia jest podstawą do otrzymania becikowego, ale ja znawca nie jestem i nie wiem ile w tym prawdy...
Dziewczyny ktore dziś wizytują - czekamy na dobre relacje!!toska_88 lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualny
-
ag194 wrote:Jeszcze mam do Was pytanie- gin kazał mi przyjść za 5 tyg a to będzie 13 tydzien. Kartę ciąży zakłada jak będą wyniki. Wyniki jutro ale do niego IDE 2.11. I on ma zamiar założyć mi kartę ciąży w 13 tyg. Nie miałam ani badanego ciśnienia ani wagi.u Was kiedy była założona karta ciąży?
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny , ja jak na złość dolegliwosci ciążowe mam największe w nocy koszmar . Najpierw nie mogę zasnąć bo albo mi nie wygodnie , albo za gorąco albo siku znowu i tak zasypiałam 3 godziny gdzie mój małż smacznie spał już od wieczora. 3 razy w nocy pobudka na siku i nie zasnęłam jak czegoś nie przegryzłam no a najgorsze że mnie mdłosci nawiedzają o 4 nad ranem i to takie że za każdym razem czuje wszystko w gardle i już od tej godziny nie śpie
Zaczyna mnie lekko ciągnąć w pachwninie , codziennie mam mega wzdęcia , gazy , ciągle chce mi się pić , od czasu do czasu boli mnie głowa, piersi mnie swędza . sutki bolą a o sikaniu nie wspomnęblubka, Kofeina lubią tę wiadomość