MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ggonia wrote:dziewczyny pisałam o mdłościach nad ranem , pech chciał że naszły mnie mega mdłosci jak stałam przy kasie w sklepie , zalał mnie pot , zaczęło mi się odbijać myślałam że całą zawartość żołądka zwymiotuje na kasjerke ale trzymałam się dzielnie i obyło się bez tego ale było gorąco2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualnyGoNia1979 wrote:hahah Ggonia ja mmam tak samo najbardziej wieczorem gazuje i bączy strasznie..też po tatusiu..wzdęcia straszne.. tatuś naszego Groszka przed snem też lubi pogazowac
haha Gonia co dwie gazujące to nie jedna wieczorem jest najgorzej to prawda -
yeah! moja krzywa na czczo 93 po godzinie 132 i po 2h 116 czyżby tym razem bez cukrzycy?
tsh 1,1Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 12:38
Kleopatra, Arwi, mon!ta^, Nieśmiała, julita, Maniuś, toska_88 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Nie nadrobię Was, nie ma szans Ja ostatnio rzadko się udzielam bo zwyczajnie nie mam czasu Od kilku dni walczę z przeziębieniem (nawet nie mogę wyleżeć tego bo przy dziecku się nie da) a od dzisiaj moją Jule złapał mega katar Jest taka marudna, że chyba za chwilę zamkną mnie w wariatkowie
Tośka my od killku dni ćwiczymy z nocnikiem, idzie nieźle ale na spacer i do spania zakładamy póki co pieluszkę.toska_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja ginekolog nic nie wspominala o karcie, ale ponoc roznie zakladaja. Jedni na pierwszej wizycie inni jak serduszko, inni jak badania, a slyszalam o takich co to dopiero w 12 tyg zakladaja. Noe wiem skad takie rozbieznosci.
Ale w przyszlym tyg. wybieram sie do nowego ginelologa i moze zalozy mi od razu. Liste badan do zrobienia dostalam ale prywatnie dlatego nie robie, bo do nowego lekarza ide na pakiet w prywatnej przychodni i badania bede miala w pakiecie Modle sie zeby zdobyl moje zaufanie i zebym nie musiala znowu zmieniac Moja obecna gin. jest bardzo fajna i dokładna ale troszke dla mnie za droga. Wizyta 180-200zl. No i badania wszystkie prywatnie -
Witajcie, dołączam i na wstępie gratuluję wszystkim. Wstępny termin z ostatniej miesiączki jest na 25 maja chociaż myśl, że się zmieni na 28 bo owulacja pewnie była 17-18 dzień , a nie książkowo 14. Jestem już po pierwszej wizycie w 40 dniu cyklu był widoczny pęcherzyk 7mm trochę się martwię, że za mały kolejna wizyta dopiero 17 października, będzie się czas dłużył. Jak u was ?
Spirit, mon!ta^, Uszczesliwiona, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Misia 69 wrote:No ja też to nastolatek nie należę hihi 32 mam na karku. O ciążę się staraliśmy ponad 2 lata. Więc dla mnie to upragnioną ciążą i już się cieszę na samą myśl tych zakupów.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
hej kobitki,do mnie dotarly w koncu tabletki z Polski,takze biore od wczoraj Duphaston i luteine .plamienie brazowawe wciaz jest,wczoraj rano i dzis rano,niewiem czemu i od czego to zalezy byla krew.ale potem juz brazowe .mam nadzieje ze bedzie lepiej,milego dnia
mon!ta^ lubi tę wiadomość
-
Misia 69 wrote:No ja też to nastolatek nie należę hihi 32 mam na karku. O ciążę się staraliśmy ponad 2 lata. Więc dla mnie to upragnioną ciążą i już się cieszę na samą myśl tych zakupów.
AsiaPoli lubi tę wiadomość
-
Witajcie,
mam prośbę do tych Dziewczyn, które starały się o ciążę dłuższy/długi czas (ja przyjęłam okres min 1 roku). Jeśli mogłybyście opisać swoje historie na tym wątku:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/przy-nadziei-historie-o-zajsciu-w-ciaze-po-dlugim-staraniu,7641,4.html?sd=1
to byłabym Wam bardzo wdzięczna. Jest nas dużo - czekających latami na Maluszka, tęskniących i mających nadzieję. Pomóżcie nam wierzyć.
Z góry dziękuję i życzę Każdej z Was spokojnej ciąży, szczęśliwego zakończenia i zdrowego Dzidziusia.
Pozdrawiam
Tuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia. -
gonia13 wrote:dziewczyny, poradzcie co na przeziebienie??Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
AsiaPoli wrote:hej kobitki,do mnie dotarly w koncu tabletki z Polski,takze biore od wczoraj Duphaston i luteine .plamienie brazowawe wciaz jest,wczoraj rano i dzis rano,niewiem czemu i od czego to zalezy byla krew.ale potem juz brazowe .mam nadzieje ze bedzie lepiej,milego dnia
AsiaPoli lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Misia 69 wrote:Mi już założyła kartę ciąży jak byłam tydzień temu Ale że wzgledylu na krwiaka. Karola 81 ja mam dziś wizytę widzę że jesteśmy obie w 6 tyg. Na kiedy masz termin? Ja na 25 maj a z ust na 24