MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo bigos,tak za mną chodzi od tygodnia.Chyba sobie jutro zrobię.Dzis zjadłam pół kilo kapusty kiszonej solo
Kwaśne najlepiej mi wchodzi i owocetoska_88 lubi tę wiadomość
-
Marta931217 wrote:Dziewczyny, już nie wiem co robić od wczoraj wieczora mam mdłości i lekkie wymioty raczej sama ślina... Nie mogę nic jeść nawet pić, ale pije bo się odwodnie, tylko że nawet po wodzie mam lot. Nie wiem już co robić.. Jestem słaba i boję się o maluszka (
To może jakiś biszkopt ci wejdzie po troszeczku albo ryż nawet sam.Próbuj.Może lepsza będzie woda z cytryna i imbirem.Mnie po samej wodzie tez muli -
nick nieaktualnyMabelle wrote:Ooo bigos,tak za mną chodzi od tygodnia.Chyba sobie jutro zrobię.Dzis zjadłam pół kilo kapusty kiszonej solo
Kwaśne najlepiej mi wchodzi i owoceMabelle lubi tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Ja mam to samo .. bigos mniam! Żurek też ci chwilą gotuje i strasznie wchodzi jajecznica na cebulkę na szczęście na słodkie nie ciągnie
Ja ze słodkiego to tylko winogrona ciemne, banan co rano i gruszki
Moja mama jak jadła na kwasno to urodziła mnie i siostrę, a na brata jadła słodkie.Tak dla odmiany -
Hej, więc udało się dostać do lekarza. Wg usg mała ma 2 cm więc policzone ma 8 tygodni plus cztery dni. No i się pogubiłam bo to oznacza, że chyba urodzę wcześniej. I chyba z majówek przejdę na kwietniówki
w każdym razie jest serduszko, małą się ślicznie rusza i podskakuje. I choć nic nie widać dla mnie jest pięknaUszczesliwiona, Klaudia N., mon!ta^, sylwucha89, toska_88, Mabelle, blubka, Kleopatra, Maniuś, monika_89, Karotka lubią tę wiadomość
-
Hej. I ja byłam dziś u gina. Okazuje się, że ciąża jest młodsza i z usg termin wypada na początek czerwca ale zostanę jeszcze z Wami. Obraz usg pokazywał 14mm pęcherzyk ciążowy z widocznym całkiem żółtym. Wszystko wygląda ładnie i mam się nie stresować. L4 dostałam. Kolejna wizyta 21 października.
mon!ta^, sylwucha89, Mabelle, blubka, Kleopatra, Maniuś, monika_89, Karotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f13568765a2.jpg
A ja dopiero co wróciłam do.domu miałam mega dużo badań. Usg wyszło pięknie. Maluszek ma 12.60mm i serduszko bije 160 uderzenia na minutę tak że wali jak dzwoń. Termin porodu jak narazie mi się przesunął na 15 mają. Ale i tak lekarka mówi że dokładną datę porodu wyznaczy mi około 10 tyg bo dzidzia może być chłopcem i zacząć rosnąć później. Jak.na dziś jestem. W 7 tygodniu i 4 dniu . Ale jestem.szczesliwa ❤❤❤❤❤❤julita, Misia 69, AsiaPoli, mon!ta^, Nieśmiała, Demsik, sylwucha89, Mabelle, blubka, Uszczesliwiona, Kleopatra, Maniuś, monika_89, Karotka, MarliOne, toska_88, zastrzeŻona, messy99 lubią tę wiadomość
-
Mabelle wrote:Ja ze słodkiego to tylko winogrona ciemne, banan co rano i gruszki
Moja mama jak jadła na kwasno to urodziła mnie i siostrę, a na brata jadła słodkie.Tak dla odmianyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 17:22
Mabelle lubi tę wiadomość
-
Kofeina wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f13568765a2.jpg
A ja dopiero co wróciłam do.domu miałam mega dużo badań. Usg wyszło pięknie. Maluszek ma 12.60mm i serduszko bije 160 uderzenia na minutę tak że wali jak dzwoń. Termin porodu jak narazie mi się przesunął na 15 mają. Ale i tak lekarka mówi że dokładną datę porodu wyznaczy mi około 10 tyg bo dzidzia może być chłopcem i zacząć rosnąć później. Jak.na dziś jestem. W 7 tygodniu i 4 dniu . Ale jestem.szczesliwa ❤❤❤❤❤❤
Kofeina jaką już masz dużą fasolkę
No i rzeczywiście serce jak dzwon, książkowe cieszę się z tobą -
Moniqaaa wrote:Kofeina jaką już masz dużą fasolkę
No i rzeczywiście serce jak dzwon, książkowe cieszę się z tobą