MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kofeina wrote:A ja właśnie myślałam. Ze jest taki malutki. Teraz powinnam być według owulacji w 7t6d a według miesiączki o wiele później. A tu nagle jestem pomiędzy 7t3d a 7t4d . No cóż zobaczymy później jak maluszek będzie rosł .
Ponoć jeśli jest różnica 3-4 to jest w normie. U mnie na USG wyszlo, że fasolka jest mlodsza o 3 dni i lekarz powiedział, że wszystko jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 18:15
-
nick nieaktualny
-
Super kofeina.
Ja też już po wizycie Krwiaka już nie mam. Zarodek 4,3mm . ciaza rozwija się super. Następna wizyta za 3 tyg.julita, Mabelle, Kofeina, sylwucha89, blubka, Moniqaaa, Klaudia N., Kleopatra, Demsik, Nieśmiała, mon!ta^, Maniuś, monika_89, Karotka, toska_88, AsiaPoli lubią tę wiadomość
-
Misia 69 wrote:Super kofeina.
Ja też już po wizycie Krwiaka już nie mam. Zarodek 4,3mm . ciaza rozwija się super. Następna wizyta za 3 tyg.Misia 69 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję Wam fasolek i udanych wizyt.Oby tak dalej
Ja mam druga wizytę w poniedziałek 03.10. z wynikami badań.
Misia 69, toska_88 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2023, 22:31
sylwucha89, Moniqaaa, Kleopatra, Demsik, marie_marie22, mon!ta^, strawberry juice, julita, Mabelle, Maniuś, monika_89, Karotka, MarliOne, toska_88, zastrzeŻona, Breezee lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJejku dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tych wizyt i widoku fasolek
Ja długo rozmawiałam z mężem i oboję doszliśmy do wniosku że poczekamy do wizyty którą mamy 18.10 chciał byśmy zobaczyli pierwszy raz fasolke razem ♡
W poprzedniej ciąży na pierwszym USG byłam sama teraz chce się wspólnie ze mną dzielić radością, więc obiecałam mu że jakoś dotrwam spokojnieMoniqaaa lubi tę wiadomość
-
A ja zrobilam zakupy potem pojechałam do tesciow bo.mialam wziąć nasze pieski do domu ale przy okazji posiedzialam z nimi i zezarlam prawie pol kilo kapusty kiszonej:-D a potem troche winogrona haha
Dziewczyny super wieści
Co do sody to tak jak z obraczka i tymi innymi ale co tam dla mnie to zabawa nie mam sody ale moze kupie i Zobaczę co tam wyjdzie a niech inni mysla co chca:-)
I nie chce mj sie robić lazanek. Moze za chwile dostane.mocy i zrobie:-)Moniqaaa, AsiaPoli lubią tę wiadomość
-
No nic byłam w szpitalu bo strasznie że mnie leci.. Więc zrobili mi Usg i jest 11mm fasolka z serduszkiem ale się cieszę. Po za tym dostałam czopki na wymioty i mam leżeć
mon!ta^, Moniqaaa, Kleopatra, monika_89, Karotka, Misia 69, Kofeina, toska_88, zastrzeŻona, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQasha wrote:A u mnie dziś domowa tortilla Bo miałam ochotę na twistera classic z KFC, ale po co, skoro można mieć zdrowszą wersję
Qasba jak ja mam ochote na KFC, kebaba czy pizzze hut to żaden domowy zamiennik mnie nie zadowala. W ogóle ja to mam cały czas ochote na sok pomarańczowy a nudności mam niewielkie, a wymiotów wcale. Jak tu czytam że wiekszosc ma mega mdlosci to sie zaczynam stresowac czy wszystko w porzadku. Tylko wszystko zupełnie inaczej smakuje. Fasolka szparagowa smakowała mi cukrem a mozarella smietanką do kawy.
Blubka bardzo sie ciesze
Misia69 gratulacje
Dziewczyny też was tak pobolewa podbrzusze w ciagu dnia tak miesiaczkowo albo kłuje po jednej stronie albo ciągnie? Moja ginekolog mówi że to normalne bo macica sie rozciąga ale to strasznie nieprzyjemne...
Arwi, blubka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonita, Hope dzieki, uspokoilyscie mnie troche. Moj facet wlasnie przyniosl mi Marsa i powiem Wam ze tylko czekolada smakuje dalej czekolada Mdlosci nie mam ale za to apetyt mam mega i jestem wiecznie glodna. Tatus maluszka już mi dowala że pod koniec ciazy to bede sie toczyc. W tej chwili juz jest 2 kg+
Hope no to trzymam kciuki za tę ciążę żeby przebiegła łagodniejmon!ta^ lubi tę wiadomość
-
strawberry juice wrote:Monita, Hope dzieki, uspokoilyscie mnie troche. Moj facet wlasnie przyniosl mi Marsa i powiem Wam ze tylko czekolada smakuje dalej czekolada Mdlosci nie mam ale za to apetyt mam mega i jestem wiecznie glodna. Tatus maluszka już mi dowala że pod koniec ciazy to bede sie toczyc. W tej chwili juz jest 2 kg+
Hope no to trzymam kciuki za tę ciążę żeby przebiegła łagodniej
Powiem ci kochana, że czuję jakbym sama to pisała. Też nie wymiotuję i nie mam mdłości, za to jem z 5-ciu i mój pan też się źle mnie nabija
Chyba dziewczyny mają rację, że powinnyśmy się cieszyć.strawberry juice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny