MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dewa nie imie coreczki a.... dziureczki;)
Arwi, Mabelle, toska_88, Uszczesliwiona, AsiaPoli, sylwucha89, blubka, Rudzik lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Czeeeść
Witajcie nowe Dziewczęta! Ale nas już dużo.
Ale produkujecie kolejne strony woow. Człowieka nie ma jeden czy dwa dni,a tu już 205 strona. Nieźle
Dziewczyny, tak mnie dziś nabrała ochota na colę...ech, kupiłam sobie 2 litry coca coli i wypiłam półtorej szklanki. Po niej jakoś nie mam nudności. Mam nadzieję, że te 1,5 szklanki w ciągu dnia to nie jest duża dawka kofeiny dla Maleństwa. Kawy w ogóle nie piję.
Nawiązując do rozmów, to u mnie dr założył kartę ciąży, gdy widział serduszko. -
Wariatka a dzwonilas do swojego gina?poki nie ma zywej krwi to dobrze.ale nie mozna niczego lekcewaczyc.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Wariatkaa wrote:Ja to jest w tym tc jak bym pojechala na IP? Nie.oleja mnie, nie mam ani karty ciazy ani nic.Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Wariatkaa wrote:Ja to jest w tym tc jak bym pojechala na IP? Nie.oleja mnie, nie mam ani karty ciazy ani nic.
Mi ostatnio lekarz powiedział, że na tym etapie ciąży kosmówka jest nisko i mogą się pojawiac plamienia.Z wiekiem ciazy się podnosi i plamienia ustają.
Ale jeśli uważasz ze plamienia się nasilają,albo najzwyczajniej w świecie się niepokoisz to jedz na IP jak ma cię to uspokoić.
Ja pojechałam w 6+6 tc i powiedziałam, że chcę na oddział bo dostałam plamienia i bez problemu mnie przyjęli.
Mam nadzieje, że to zwykle przeforsowanie.Odpoczywaj dużo.Trzymam kciuki oby było dobrze -
Wariatka nikt nie może Cie olac
Propo tego, ze póki nie ma żywej krwi to dobrze- jak powiedzialam ginekolog, do której zglosilam się juz z jasnorozowa krwią, ze nie przyszłym wczesniej, bo plamienie było brązowe to mnie wysmiala i powiedziała, ze w ciąży to niewazne czy takie czy takie- oba są tak samo groźne
Nie musicie się sugerować, sama nie wiem, czy to prawda, bo to słowa jednego ginekologa, ale ja tym razem przy brązowym bym poszla od razu -
Wariatkaa, najlepiej jakbyś skontaktowała się z ginekologiem. Ja tak miałam, oczywiście chodziłam prywatnie do Pani dr to nic mi nie przepisała. Miałam puste jajo no i niestety poroniłam.
Teraz mam nauczkę, że nawet plamienia nie można lekceważyć.
Będę trzymać kciuki, żeby wszystko było w porządku -
A i tez nie ma co zawsze panikowac bo może to być plamienie z dnia spodziewanej miesiączki i u mnie to chyba takie było koniec końców bo miałam strasznie długie cykle:) także spokojnie niech sprawdza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 15:53
-
plamienia takie brązowe moga być spowodowane niskim progesteronem. moga tez wystapic w terminie miesiaczki tak jak krwawienie no ale zawsz elepiej skonsultowac bo jesli niski progestreon to lepiej luteine lub duphaston brac no i moze to tez byc krwiak wiec zadnego takiego objawu nie mzona bagatelizowac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWariatka może faktycznie za duże tempo dziś narzucilas, mam nadzieję że to jednorazowy incydent i wszystko będzie dobrze. Ja też dziś dzień na pełnych obrotach. Rano gołąbki teraz skończyłam bigos w międzyczasie miałam 2 klientki ( jestem fryzjerka) i małego od pieluchy oduczam eh ci za dzień
Teście dostali rozwód na pierwszej sprawie - chociaż jeden problem z głowy. -
Dziewczyny, już nie wiem co robić od wczoraj wieczora mam mdłości i lekkie wymioty raczej sama ślina... Nie mogę nic jeść nawet pić, ale pije bo się odwodnie, tylko że nawet po wodzie mam lot. Nie wiem już co robić.. Jestem słaba i boję się o maluszka (