MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marta staraj sie pić chociaż żebyś się nie dostała do szpitala
ZastrzeŻona zastanawiałam się trochę bez sensu wydatek. Poza tym mam chustę i maluszka na początku mogę nosić w chuście, a potem Paulę będę wrzucać na plecy. My mieszkamy w domu więc dużo czasu spędzamy na ogrodzie więc spacery nei są takie problematyczne. A łożeczko eh nie wiem.... w przyszłym roku czeka nas przeprowadzka więc i tak kupimy młodej łóżko z barierkami, zobaczymy. Do maja daleko
aneczka już piszesz o dziewczynce? Zostań na majówkach, ja też cos czuję, że rozpakuję sięw kwietniu ale TP mam na maj
Kofeina, bulbka cudownie
strawberry mnie też tak ciągnie i kłuje
ja dałabym sie pokroić za coś z KFC! jutro muszę małża wyciagnąć i krupnik bym zjadła, o!
blubka lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
mam lazankiiii! caly gar! a maz w sobote wraca (chyba) jak nie pozniej.
dokanczam talerz myju myju i lezec, poczytam ksiazke i pewnie za godzine bede spac jak ciapekMabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlubka to nie jest tak ze boli tylko czuje to podbrzusze i zaczelo sie już kilka dni przed spodziewana @. Wiec w sumie już ponad 3 tyg. A Dzidzia ladnie rosnie i serduszko bije wiec chyba jej tam dobrze.
Mialam już 2 razy usg w 5 i 7 tyg. I gin. mowila ze wszystko pieknie
Odpoczywaj kochana i trzymam kciuki za Twojego Maluszka
blubka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hope_ wrote:ale Wam zazdroszczę tych serduszek.... a muszę wytrzymać jeszcze tydzień do wizyty
ja 6 dni, ale jeszcze niedawno bylo 18, damy rade;)Moniqaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I ja jestem z Gdańska. Termin na 17. No właśnie czemu nie Zaspa? Teraz ma dobre opinie. Szwagierka rodziła niespełna 2 tygodnie temu i jest bardzo zadowolona. Pewnie zależy na kogo się trafi.
Ja natomiast za żadne skarby nie pojadę do wojewódzkiego. Z córką mnie mega wymęczyli i przyciągneli. Ponad 20 godzin na oksytocynie, zero postępu i nie spieszyli się do cc choć od kilku dni sączyły mi się wody płodowe. Następnie przy poronieniu zostałam okropnie potraktowana przez( nawet nie nazwę jej lekarzem) Kardis.
Dzisiaj same wspaniałe wiadomości! Gratuluje pięknych, silnych maleństw.
Jutro wizyta na 8:30
strawberry juice lubi tę wiadomość
-
Gratuluje serduszek
Caly czas odliczam dni do swojej wizyty.
Dziewczyny narobilyscie mi ochoty na KFC. Jutro jak bedziemy jechac do rodziny (na wesele) to zajedziemy po drodze na jedzonko, a co.. Na razie mam apatyt jak nigdy wczesniej. Zobaczymy co bedzie pozniej.
Mnie tez dziwnie kuje w podbrzuszu. Wczoraj bardziej niz dzisiaj. I caly czas mi sie albo odbija albo podbija. Ach te obiawy. Trzeba to przezyc dla naszych kochanych maluszkow -
Melduje się po wizycie dzisiaj 6t4d maluszek ma 0.31cm maluszek długością na wiek 5t6d. serduszko pięknie bije
blubka, strawberry juice, monika_89, Karotka, Mabelle, Kleopatra, Maniuś, toska_88, sylwucha89, Breezee lubią tę wiadomość