MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hope,Karotka,Strawberry Juice,Ag194 ja też od jakiegoś czasu z Gdańska
Rodziłam na Klinicznej. Także mamy już chyba przegląd wszystkich szpitali. Byłam chyba jedyną osobą zadowoloną, wśród tych które rodziły w tym samym czasie co ja. Znajome miały naprawdę traumę. Wydaje mi się, że miałam dużo szczęścia co do położnej,ja miałam przyczep brzeżny pępowinowy, który też jest dużym ryzykiem, ale na szczęście wszystko skończyło się przy SN dobrze. Co do opieki poporodowej, nie ma co się nastawiać. Zacisnąć zęby i sobie radzić nawet wtedy kiedy ciężko wstać z łóżka. Co do pani od laktacji, były dwie jedna super babka, druga stała nad głową i wykrzykiwała, że jak nie nakarmisz dziecka to podadzą MM Także ten tego są plusy i minusy
Aniołek * 16.02.2016 -
Arielka wrote:a ja mam złe przeczucia...jakos nie czuję tej ciąży , cycki mnie nie bolą, nie mam mdłości, nie jestem jakoś super zmęczona, jedynie co to chce mi się cały czas jeść. Martwie się ze ciaza mogla przestac sie rozwijac:( moze jeszcze za wczesnie bo to w sumie 6 tydzien ale jakos sie martwie
-
nick nieaktualnyA ja siedzę i czekam w kolejce do laboratorium . Oczywiście naczczo więc są mdłości a dodatkowo moherowe berety tak się wypachnily że tylko powstrzymuje odruch wymiotny. Mam wyrzuty sumienia bo wczoraj 0.5 l coli na wieczór wypilam i boję się o cukier ale nie mogłam się powstrzymać.
blubka, Maniuś, Arwi lubią tę wiadomość
-
A ja nie moge spac w nocy.boli mnie krzyz.musze lezec a ja nie jestem typem lubiacym odpoczynek i labe..oj zeby krwiak wchlonal sie jak najszybciej.milego dnia kochaneDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
promyczek 39 wrote:Kleopatra robilam na razie tylko dzis, ale 10 dni temu bylo 24500 a dzis 30770 takze slaby ten przyrost
Ale teraz to juz nie bedzie takich przyrostow jak byly. Ogolnie to nawet gdzies czytalam ze po jakiejs wartosci moze byc spadek.
-
nick nieaktualny
-
Ja się fatalnie czuję. Strasznie kaszlę. Idę dzisiaj do lekarza sie osłuchać bo martwię się że sobie zaszkodzę. Z dwójką dzieci, domem i pracom ciężko znaleźć czas dla siebie. Wczoraj byłam na dwóch zebraniach ;p Dobrze że jutro weekend to odpocznę.
Promyczku całym sercem jestem z Toba, mam nadzieję że będzie dobrze. dzisiaj powtarzasz czy jutro?promyczek 39, lilou lubią tę wiadomość
-
Wszystko się idealnie zgadza z terminem miesiączki. Zarodek 1,1 cm, serduszko bije jak dzwon 164
Mam mieszane uczucia co do wizyty bo zrobiła mi tylko usg. Żadnej cytologii, badania ginekologicznego. Nic...mon!ta^, monika_89, blubka, Nieśmiała, Kleopatra, toska_88, strawberry juice, Maniuś, Camilia, Klaudia N. lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja:-) u mnie wczoraj brak mdlosci tylko slabo sie czulam. Codziennie przed wstaniem z lozka zjadam krakersa i to daje ulge jak jade zawiezc syna do przedszkola. Dzisiaj nie zjadlam bo po przedszkolu jechalam na badania krwi i masakra... Myslalam ze juz nie wytrzymam. Potworne mdlosci... Dodatkowo zapomnialam o badaniach moczu i z przychodni musialam sie wracac do apteki... Te dziewczyny ktore nie maja mdlosci zazdroszczę ale w 5 tyg tez sie cieszylam ze nic mi nie jest i przyszlo nagle. Dzis ze zdwojona sila...
-
Hope_ mam poduszkę rogala do spania, przynosi ulgę ale nie aż tak niestety. Z córką miałam podobnie
Karotka
Uska ale dużo zależy od tego kiedy była owu! Wg OM u mnie dziś nie 8+6 a 9+6 więc moja dzidzia też tydzień za mała ALE wiem że owu była dopiero w 22dc więc nie przejmuję sie tym za bardzo. Ważne, że dzidzia ładnei rośnie
ja sie pochwalę, a co tam - zostanę ciocią. Moja siostra jest w ciązy i ma TP tydzień po mnieKleopatra, sylwucha89, strawberry juice, Maniuś, Arwi, mon!ta^, Hope_ lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.