MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
no dobra, już niedługo mam obronę, więc pomyslałam "usiądę i opracuję w końcu materiał do nauki, przecież czas ucieka..."
no i usiadłam do komputera, odpaliłam neta i jestem z Wami
Kuźwa nie mam ambicji na nic... tu stres że się nie wyrobię a nic nie robię w tym kierunku żeby zdać... -
Monika u mnie podobna sytuacja moja siostra tez jest w ciazy juz w 10 tyg:-) a owulacje mialam dokladnie 5 tygodni temu wiec ciaza trwa dopiero 5 tyg ale ze zawsze dodaje sie te dwa tygodnie liczac od terminu miesiaczki to 7 tydz i 2 dni w niektorych kalkulatorach pokazuje ze to juz 8 tydz ale dla mnie to jak wyprzedzanie czasu bo dopiero 7 tyg trwa a 8 powinien zaczac sie za 5 dni... Wg lekarza tez jestem 7 tygodniu... Echh trudne do pojecia dla mnie:-D
-
Uska ważne że wszystko jest ok i gin ne widzi powodów do zmartwień. Suwaczek mam ustawiony wg OWU i tym się kieruję, więc mówię, że jestem w 9tc (9 leci, jutro zaczynam 10tc)
Niesmiala tak, to normalne. Sprawdza wysokość dna macicy, bada stan szyjkiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 09:29
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Lwica do mojego meza dopiero na porodowce doszlo ze urodzilam dziecko, jak polozna go pytala czy chce malego na rece powiedzial ze nie a potem zniknal i z dobra godz go nie bylo bo przezywal rozwolnienie w szpitalnym wc:-D
Lwica lubi tę wiadomość
-
Hej! Dzisiaj mam wizyte u drugiego lekarza, mam nadzieje ze bedzie lepszy i da mi wiecej czasu niz 5 minut. Ale stres jest Tamta powiedziala, ze za male jajo plodowe, tez mi komplement Trzymajcie prosze kciuki ok. 12...
blubka, Maniuś, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
dewa wrote:Hej! Dzisiaj mam wizyte u drugiego lekarza, mam nadzieje ze bedzie lepszy i da mi wiecej czasu niz 5 minut. Ale stres jest Tamta powiedziala, ze za male jajo plodowe, tez mi komplement Trzymajcie prosze kciuki ok. 12...
nic sie nie bój, pytaj lekarza o każdą wątpliwośc jaką masz. zobaczysz będzie dobrze -
nick nieaktualnyUska wrote:Wlasnie ja tez tak licze ale niektore kalkulatory i aplikacje pokazuja ze to juz 8 dlatego pytam. Gdybym chciala mowic ze przy 7 tyg i 2 dniach ze to juz 8 tydz to tak jalbym trzy tygodnie wyprzedzila czas bo od owu mija dzisiaj 5 tyg
Poza tym nie wyobrażam sobie żeby facet miał mieć @ lub rodzic skoro mój jak ma katar to jest umierający i trzeba skakać koło niego ha ha wyniki dziś zrobione w środę znowu wizyta ale teraz to chyba będzie tylko formalności bez badania nie?
Karotka takiej samej wielkości zarodki mamy w tym samym czasieKarotka, Maniuś lubią tę wiadomość