MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja tez z gdańska. I tez chciałam rodzic na zaspie, ale juz nie wiem. Wydaje mi się, ze wszędzie cos się znajdzie na szpital, także oby trafić na dobry zespół..
Ale z decyzja o porodowce się wstrzymuje
I zmieniam lekarza na poleconego z Żukowa
Uszczęśliwiona ja próbowała juz wsyztskiego na mdłości i nic.
Dziś cały dzień wymiotuje
I tez trzasne jak ktoś powie ze to nie choroba bo czuje się gorzejWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 21:50
-
Dziewczyny co tak dużo wymiotujecie skontaktujcie się z lekarzem. Sa czopki na wymioty itp. Nie można czekać skoro się nic nie przyjmuje. Moja szwagierka też tak wymiotowała całą ciąże, nawet na porodówce i dostawała kroplówki jak już było tragicznie.
Ja pierwszy poród w Wejherowie, drugi w Kartuzach a teraz to już nie wiem ;p -
WreszcieMama jest coś takiego jak niepowściagliwie wymioty ciężarnych może to Ci się przytrafiło? Napisz do gin niech coś Ci przepisze
promyczku na tym etapie beta rosnie już wolniej także nie kieruj się tym
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
a ja mam złe przeczucia...jakos nie czuję tej ciąży , cycki mnie nie bolą, nie mam mdłości, nie jestem jakoś super zmęczona, jedynie co to chce mi się cały czas jeść. Martwie się ze ciaza mogla przestac sie rozwijac:( moze jeszcze za wczesnie bo to w sumie 6 tydzien ale jakos sie martwie
-
WreszcieMama wrote:Kleopatra, ja ogolnie jestem na kroplowkach... Inaczej nie daje rady... Mam juz wykupione leki, i czopki i tabletki na wymioty wlasnie... Z tym ze czytalam te wszystkie ulotki, jestem zalamana... Tak bardzo nie chcialabym tego swinstwa przyjmowac ((( Z dwojga zlego wolalabym zeby mi bylo zle a nie kruszynce... No ale jesli jutro dzien rozpocznie sie tak jak ostatnio zwykle bywa to chyba sie przelamie i wyprobuje leki... Moze jestem glupia ze wczesniej juz nie wzielam ale naprawde sie boje ze to zaszkodzi maluchowi...
Monika_89 z tego co wiem niepowsciagliwe wymioty ciezarnych powyzej 5 wymiotow na dobe sie kwalifikuja... U mnie jakos nie przekracza tej magicznej granicy, co nie zmienia faktu ze czuje sie podle...
Promyczek 39... Mocno trzymam kciuki zeby było dobrze z Twoja ciaza... Nie moze byc tak ze co chwile ktoras nas opuszcza... Nie zgadzam sie na to, musi byc ok :* -
promyczku zobacz u Qashy, zwolniło i wystartowało, głowa do góry!
WreszcieMama ale maleństwo potrzebuje zdrowej silnej mamy. skoro jesteś taka wykonczona tym to ja bym to pod to podciągnęła i działała
Arielka u mnie 100 razy lepsze samopoczucie niż z córą a dzidziol był, serducho było
alez mnie krzyż napierdala, umrę, promieniuje na pośladki, brzuch, już nie wiem jak leżeć z Paulina tez tak miałamArielka lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.