MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja tez z gdańska. I tez chciałam rodzic na zaspie, ale juz nie wiem. Wydaje mi się, ze wszędzie cos się znajdzie na szpital, także oby trafić na dobry zespół..
Ale z decyzja o porodowce się wstrzymuje
I zmieniam lekarza na poleconego z Żukowa
Uszczęśliwiona ja próbowała juz wsyztskiego na mdłości i nic.
Dziś cały dzień wymiotuje
I tez trzasne jak ktoś powie ze to nie choroba bo czuje się gorzejWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 21:50
-
Dziewczyny co tak dużo wymiotujecie skontaktujcie się z lekarzem. Sa czopki na wymioty itp. Nie można czekać skoro się nic nie przyjmuje. Moja szwagierka też tak wymiotowała całą ciąże, nawet na porodówce i dostawała kroplówki jak już było tragicznie.
Ja pierwszy poród w Wejherowie, drugi w Kartuzach a teraz to już nie wiem ;p -
a ja mam złe przeczucia...jakos nie czuję tej ciąży , cycki mnie nie bolą, nie mam mdłości, nie jestem jakoś super zmęczona, jedynie co to chce mi się cały czas jeść. Martwie się ze ciaza mogla przestac sie rozwijac:( moze jeszcze za wczesnie bo to w sumie 6 tydzien ale jakos sie martwie
-
WreszcieMama wrote:Kleopatra, ja ogolnie jestem na kroplowkach... Inaczej nie daje rady... Mam juz wykupione leki, i czopki i tabletki na wymioty wlasnie... Z tym ze czytalam te wszystkie ulotki, jestem zalamana... Tak bardzo nie chcialabym tego swinstwa przyjmowac
((( Z dwojga zlego wolalabym zeby mi bylo zle a nie kruszynce... No ale jesli jutro dzien rozpocznie sie tak jak ostatnio zwykle bywa to chyba sie przelamie i wyprobuje leki... Moze jestem glupia ze wczesniej juz nie wzielam ale naprawde sie boje ze to zaszkodzi maluchowi...
Monika_89 z tego co wiem niepowsciagliwe wymioty ciezarnych powyzej 5 wymiotow na dobe sie kwalifikuja... U mnie jakos nie przekracza tej magicznej granicy, co nie zmienia faktu ze czuje sie podle...
Promyczek 39... Mocno trzymam kciuki zeby było dobrze z Twoja ciaza... Nie moze byc tak ze co chwile ktoras nas opuszcza... Nie zgadzam sie na to, musi byc ok :* -
promyczku zobacz u Qashy, zwolniło i wystartowało, głowa do góry!
WreszcieMama ale maleństwo potrzebuje zdrowej silnej mamy. skoro jesteś taka wykonczona tym to ja bym to pod to podciągnęła i działała
Arielka u mnie 100 razy lepsze samopoczucie niż z córą a dzidziol był, serducho było
alez mnie krzyż napierdala, umrę, promieniuje na pośladki, brzuch, już nie wiem jak leżećz Paulina tez tak miałam
Arielka lubi tę wiadomość