MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry. Od wczoraj mam mdłości
... I wiecie... Strasznie się z nich cieszę ☺toska_88, Arwi, Rudzik, Camilia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj wrażliwa wśród majowych szczęściar napisz nam cos o sobie .
Kurcze ja jestem do niczego. Nic mi się nie chce naprawdę nic. Nawet pop dworze nie chce mi się chodzić z małym.
Do tego wczoraj nabralam za dużo roboty mną barki i spuchly mi nogi i stopy.
Wariatka super wieści:-)blubka lubi tę wiadomość
-
Mam 25 lat , od czerwca jestem żoną . Mieszkam w woj. łódzkim .
O dzidziusia tak na całego staraliśmy się 4 cykle ( 4 okazał się szczęśliwy ) . Dostaliśmy piękny prezent na urodziny bo parę dni temu mieliśmy z mężem urodziny .
Dziś odebrałam wynik bety więc chyba mogę się już cieszyć na całegoArwi, Demsik, Breezee, marie_marie22, toska_88, Maniuś, Camilia lubią tę wiadomość
-
Super. Fajnie ze tak szybko sie Wam udalo:-)
Ja dzisiaj mam lenia ale jesten mega zadowolona bo maz wrocil na weekend. Co prawda z cipa pod okiem bo dostal jakas rurka w pracy czy czyns ale jest:-D -
Aaaa baby dzisiaj dzien chłopaka jakby co:-)
My z koleżankami kupiliśmy dla naszych mezow groupon szkolenie i jazda offroadowa:-)Camilia lubi tę wiadomość
-
nooo kobitki, tak wczoraj mnie nakręciłyście na łazanki że dziś postanowiłam je zrobić na obiad
więc tak... część kapusty kiszonej zjadłam na surowo... a resztki które zostały wrzuciłam na patelnię i spaliłam!! ha ha! muszę sie chyba wybrac do sklepu
toska_88, Kleopatra, Camilia lubią tę wiadomość
-
No to super preZent.moj syn dostal wczoraj od nas papużki a maz musial sie zadowolic buziakiem bo niestety nie mam nawet kiedy kupic czegokolwiek;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Klaudia N. wrote:Aaaa baby dzisiaj dzien chłopaka jakby co:-)
My z koleżankami kupiliśmy dla naszych mezow groupon szkolenie i jazda offroadowa:-) -
wrażliwa wrote:Mam 25 lat , od czerwca jestem żoną . Mieszkam w woj. łódzkim .
O dzidziusia tak na całego staraliśmy się 4 cykle ( 4 okazał się szczęśliwy ) . Dostaliśmy piękny prezent na urodziny bo parę dni temu mieliśmy z mężem urodziny .
Dziś odebrałam wynik bety więc chyba mogę się już cieszyć na całego -
Aaaaaaa! Dobrze zrobilam zmieniajac lekarza! Ten to aniol! Porozmawial, wyjasnil, uspokoil Niby 6t3d a tu dopiero pecherzyk plodowy ma 7mm a w nim cialko zolte 2mm, czyli owulacja musiala byc pozniej Ja tu myslalam o sluchaniu serduszka, a tam dopiero zarodek w toku tworzenia Poza tym wszystko ladnie wyglada, mam sie nie stresowac, zadnych witamin nie trzeba, tylko kwas foliowy. Nastepna wizyta za dwa tygodnie i wtedy powinno byc wiecej widac
Pierwszy cykl po odstawieni tabletek, moze dlatego takie malenstwo
Zmierzyli cisnienie, zalozyli karte ciazy, pobrali krew. Wlasnie o takiego lekarza mi chodzilo, o. A nie, 3 minuty w drzwiach imdo widzenia
Ktoras z Was tez miala takie malenstwo pomimo wysokiego tygodnia ciazy, liczac od ostatniej miesiaczki? Bo wiem, ze niektore w 7 tygodniu juz slysza serduszkostrawberry juice, monika_89, Maniuś, Kleopatra, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mi się udało w cyklu bez starań WE wrześniowym cyklu mieliśmy dopiero zacząć starania a tuu bam
znalazłam w łazience test owu i coś mnie podkusiło żeby zrobić i wyszedł tłusty pozytyw w tedy kiedy ja myślałam że owu już była. Zbałamuciłam męża i 10 dni po owu pozytywny testCamilia lubi tę wiadomość
-
dewa wrote:Aaaaaaa! Dobrze zrobilam zmieniajac lekarza! Ten to aniol! Porozmawial, wyjasnil, uspokoil Niby 6t3d a tu dopiero pecherzyk plodowy ma 7mm a w nim cialko zolte 2mm, czyli owulacja musiala byc pozniej Ja tu myslalam o sluchaniu serduszka, a tam dopiero zarodek w toku tworzenia Poza tym wszystko ladnie wyglada, mam sie nie stresowac, zadnych witamin nie trzeba, tylko kwas foliowy. Nastepna wizyta za dwa tygodnie i wtedy powinno byc wiecej widac
Pierwszy cykl po odstawieni tabletek, moze dlatego takie malenstwo
Zmierzyli cisnienie, zalozyli karte ciazy, pobrali krew. Wlasnie o takiego lekarza mi chodzilo, o. A nie, 3 minuty w drzwiach imdo widzenia
Ktoras z Was tez miala takie malenstwo pomimo wysokiego tygodnia ciazy, liczac od ostatniej miesiaczki? Bo wiem, ze niektore w 7 tygodniu juz slysza serduszko
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
nick nieaktualnyMi sie udało w cyklu w ktorym wyluzowalam, przestalam mierzyc, obserwowac i przezywac. A czulam sie tak dziwnie ze musialam sprawdzic no i 2 dni przed spodziewana @ mialam pierwszy pozytywny test. Bladziocha, ale byla. Nastepnego dnia pozytywna beta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 13:55
-
nick nieaktualny
-
pierwszy cykl to porażka, prawe do niczego nie doszło - blokada mojego M, on się boi ze nie podołamy, by maleństwo wychować. udało nam się w drugim cyklu ale to jakimś cudem, bo mój M nie był przekonany i robił to tak, żebym się nie czepiała za bardzo, a on żeby był usprawiedliwiony bo przecież działa. u nas seks był 4 dni przed owu i tak rano dzień po owu. myślałam ze to stracony cykl tym bardziej. ze gin powiedział ze marne szanse bo endometrium już po owu miało 6mm, a minimum to 8, najlepiej 10-12.
Będzie Aleksandra Karolina -
Breeze ja byłam u giną po owulacji moje endo miało tez 6 mm i na forum mi pisali, ze nie ma szans.
A to taka moja uroda po prostu, także nauczylam się po tym, żeby nie porównywać przesadnie do norm bo często są mile niespodzianki:)Breezee lubi tę wiadomość
-
ag194 wrote:Dziewczyny odebralam wyniki I trym i TSH spadło z 3.35 do 1.5 po euthyroxie:) tylko mam liczne bakterie w moczu a reszta super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 14:15
ag194 lubi tę wiadomość
Będzie Aleksandra Karolina