MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieśmiała wrote:Zapraszam łazanki już gotowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 17:04
Nieśmiała lubi tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
nick nieaktualny
-
ag194 wrote:Zastrzeżona ja w tym roku miałam praktyki na klinicznej z położna laktacyjna, o której mówisz. Ona jest swietna i potrafiła uspokoić matki, zachowywała się do nich jak mama prawie, p. Bogumila:) i ze z względu na nią moglabym tam być na poporodowce. Poza tym, w maju będą tam studenci, którzy również pomogą przy dzieciaczku jak trzeba się umyć itd. A tak w innych szpitalach personel nie zawsze ma czas. Ogólnie miałam prawie 2 tyg praktyk na klinicznej i mamy były raczej zadowolone:)
Tak, Pani Bogusia jest rewelacyjna!!!
A co do studentów. Rodziłam właśnie w maju i to był pierwszy dzień ich praktyk. O danej porze byłam jedyną rodzącą więc wszystkie dziewczyny były przy moim porodzie. Ja z nogami na boki i przede mną tłum lekko przestraszonych studentek. Nie wiem, kto miał większego stresa, to był i ich i mój pierwszy poród. Podczas porodu na sali oprócz mnie i Męża było podobno 15 osób (studenci, położne, pani sprzątająca). Ja w sumie nie wiem kto był, bo rodziłam, Mężowi się nudziło to sobie liczył :D:D Ja też należę do tych zadowolonych.ag194 lubi tę wiadomość
Aniołek * 16.02.2016 -
julita film świetny, oglądałam go jak urodziłaś
Uszczęśliwiona to tętnice tak czuć
my 3 razy za pierwszym razem, chyba mega płodni jesteśmy :p dlatego mąż był trochę niepocieszony że od razu się udałojulita, strawberry juice lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
WreszcieMama wrote:Zaluje ze nie posluchalam ;/ Zaczelam plamic, pewnie za duzy wysilek... Moze to resztki krwiaka, mam nadzieje ze nic powazniejszego, bo sobie nie wybacze
julita Ci faceci tacy romantyczni :p zamiast się cieszyć to narzekająWreszcieMama, julita lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Julita piękny film pewnie jak każda ciężarna tu poryczalam się na nim:) moja córeczka będzie nazywać się właśnie Anastazja
Zastrzeżona no ja niestety nie mogłam być przy żadnym porodzie bo nie jestem studentka poloznictwa tylko podobnego ale i tak na ginekologii mi się njbardziej podobało wlasnie. a p. Bogusia puszczała nam porody z płyt tylko:) kurde tak dużo pisze ze boje się ze ktoś mnie rozpozna hehe:)julita, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:Widzę ze malo tutaj dlugodystansowcow jak my... 22 cykleDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Nam z każdym kolejnym łatwiej szło ;p Pierwszy ok 1,5 bez zabezpieczania się. druga ciąża ok 8 miesięcy prób ale udało się na 3 cyklu z Bromergonem. Teraz ok 6 prób ale drugi cykl z Bromergonem Teraz już wiem że mam wysoką prolaktyne i raczej bez wspomagaczy nie zajdę ;p