MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Arielka spoojnie na pewno dobra beta.jest w norie ale jak dziewczyy isza dziewczyny najwazniejszy jest przyrost.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Nieśmiała wrote:Na Gorzów Wielkopolski zapraszam
O ja będę w Gorzowie na dniach, bo się wybieram do Polski jutro i odwiedze brata także czuję się zaproszonaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 22:04
Nieśmiała lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, u mnie kryzys. Zero mdłości od wczoraj wieczór, zniknął dziwny posmak w ustach i w ogóle jakoś tak nie czuję się ciążowo. A do tego miałam dziś plamienie. Lekkie, brązowe, ale jednak. Pisałam do mojej gin, ale kazała być dobrej myśli, bo objawy raz są, w raz ich nie ma. A plamienie lekkie mogło być jeszcze z krwiaka. Mam leżeć i łykać ciągle dupka, jak będę czuła potrzebę to mogę jedną nospę więcej. I ona jest pewna, że wszystko będzie 100% okej, więc mam jej zaufać i spokojnie leżakować.
Ale kurde bycie spokojną jest takie MEGA TRUDNE! Szczególnie jak się cały dzień leży w łóżku i ma się aż za dużo wolnego czasu.
A tak z innej beczki, to śledzicie może Mamaginekolog na facebooku? Ostatnio dodała post o badaniach prenetalnych innych niż pappa i nifty, a za to bardziej dokładnych. Cena to 1700, 2500 i 3000zł. Mówiąc szczerze miałam odłożone pieniądze na ślub, ale skoro się na niego nie zanosi to zastanawiam się, czy nie zrobić takiego badania i mieć te 99% pewności i być albo spokojniejsza, albo przygotowana. Tu link jak coś:
facebook.com/mamaginekolog/photos/a.646199685539295.1073741827.646192435540020/670915123067751/?type=3&source=48
Co sądzicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 22:11
-
Qasha gin dobrze Ci napisała raz są objawy raz nie. Rozumiem Twój strach ale sama się wykończysz kobieto.
dlaczego nie będzie ślubu u Ciebie?
co do badań to ja bym sobie darowała. Zrób podstawowe badania prenatalne i jak będzie ok nie rób kolejnych. W razie czego skierują Cię na kolejne badania i wtedy zrób mniej inwazyjne droższe.
te pieniądze lepiej przeznaczyc na porządny fotelik samochodowytoska_88, Hope_ lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Lwica wrote:Oj Qasha nie smutaj sie xxx Z dzidzia bedzie dobrze zobaczysz za tydzien masz wizytę ??
A z chłopami to wiesz nie ma ideałów ... Dla niektórych potrzeba czasu, jak twój zobaczy powiększający sie brzuszek to obudza sie w nim instynkty tatusiowe i bedzie najlepszym tata! Zobaczysz ....trzymaj sie i idź spac xxxx
Dopiero 14.10 mam wizytę. Jeszcze dwa tygodnie będę musiała dzielnie czekać -
Czesc dziewczyny, mam nadzieje, ze nie jest jeszcze za pozno zeby do Was dolaczyc?
Jak widac ,w pisaniu na forum jestem debiutantka. Czytam Was od kilku dni i za kazdym razem gdy juz mialam zamiar cos napisac zaczynalam nadrabiac Wasze posty z calego dnia i tak mijal caly wieczorKarotka, Hope_ lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Espera a co u ciebie?
ZastrzeŻona również milczy
Dziewczęta odezwijcie sue:-)
Tośka ja gadam, myślę, że czasami aż za dużo
W ogóle jutro mam fryzjera, muszę bo za 2 tyg idę na wesele a z włosami jakaś masakra. Wezmę koloryzację, ale prosiłam o taką bez amoniaku, kurcze nawet nie wiem jak to sprawdzić (ktoś mi mówił, że nie będzie śmierdziało ). Muszę zatem zaufać, że to co nałoży mi fryzjerka będzie oki. Tośka a Ty chyba wspominałaś, że zajmujesz się fryzjerstwem? Nakładasz ciężarnym farby? Ja wiem, że w pierwszym trymestrze się nie powinno, no ale jak babeczka mi mówi, że będzie bez amoniaku to chyba będzie...
Dziś dzwoni do mnie koleżanka z newsem i mówi: jestem w ciąży! Na co ja-ja też! Ale się uśmiałyśmy, była lekko niepocieszona. bo mówi do mnie, że to był jej news a ja mam taki sam Wcześniej Ona urodziła w kwietniu, ja w maju a teraz obie mamy mieć w maju. Rewelka, będzie z kim powisieć na fonie i pogadać o swoim ciężkim losie
Qasha pamiętaj, by zawsze robić tak aby Tobie i Oleńce było dobrze. Nie patrz co inni mówią, nie przejmuj się tym. Szczęśliwa Mama=Szczęśliwe Dziecko. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży po Twojej myśli,ale bez względu na to czy w parze, czy w małżeństwie to bywa różnie,są wzloty,upadki,kryzysy. Ty będziesz najlepiej wiedziała co zrobić dalej, masz rację nic na siłę.Oby ktoś szybko się ogarnął,bo ma dwie wspaniałe Kobiety i jest dla kogo się postarać.
Kleopatra, toska_88, sylwucha89, monika_89 lubią tę wiadomość
Aniołek * 16.02.2016