MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witaj dewa w naszych skromnych progach;)
Quasha spokojnie nie przejmuj sie az tak bardzo.wszystko w zyciu sie ulozy jesli oboje bedziecie tego chciec.ja po urodzeniu synka mieszkalam z obecnym mezem ale dopiero pjak mial 4latka zdecydowalismy sie na slub.teraz jest dobrze ale bywalo naprawde roznie.
Plamienie troche ucichlo?lez i odpoczywaj.
Ja kolejny dzien mam zgage.eh jakie to nieprzyjemne.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Quasha my z mezem jestesmy razem prawie 8 lat, slub bralismy jak nasz syn mial rok. Mimo mlodego wieku mam 24 lata maz 26 przeszlismy wiecej niz niejedno malzenstwo z wiekszym stazem. Tyle bylo u nas zawirowan... Ale wszystko wyszlo na prosta:-)
-
toska_88 wrote:Warto kupić pastylki prenalen na gardło dla kobiet w ciąży mi szybko pomogły dostępne też w rossmanie.
ZastrzeŻona kobiety farbuja włosy od początku do końca nie ma zagrożenia dla dziecka ( w każdej farmie będzie trochę związków chemicznych by weszła we Włos) najzdrowszym jest farbowanie henna do włosów bo jest z naturalnych składników ale wyklucza inne zabiegi fryzjerskie typu trwała czy pasemka. Jedyny problem przy farbowaniu że poprzez wpływ hormonów kolory robią się bardziej ciepłe złote a blondy wręcz mogą wyjść żółte.
Madu witaj i tak jak radziła ci Moniqaaa nie wklejaj gotowych buziek z fona bo wtedy ucina a czasem nawet nie dodaje .
Kurcze dużo z was decyduje się na drugie dziecko dość szybko pp pierwszym jestem pełna podziwu bo u mnie będzie różnica 3 lata a i tak się bojętoska_88 lubi tę wiadomość
-
witam się w 10tc Ledwo widzę na oczy i jestem zombie bo młoda w nocy dała popalić...
jakie plany na dziś? my znowu wybieramy się na foodtrucki
Qasha przykre jest to co piszesz ale może chłop się opamięta jak się Oleńka urodzi. nie przekreślaj go jeszcze i nie nastawawiaj się na to, że zostaniecie we 2. Pogadaj z nim niech chociaż ograniczy granie w WoW
madu witaj może nie pisz 3 postów jeden po drugim a edytuj, będzie łatwiej czytać też mam córkę pprawie 8,5 mc
ZastrzeŻona świetnie wyszło z koleżanką moja bliska kumpela ma TP tydzueń przede mną więc u mnie baby boom na całego
toska u mnie było więcej plusów niż minusów szybkiej drugiej ciąży. Planuję zmienić pracę a cięzko by było z nowej uciekać na ciążowe l4 więc teraz po prostu nie do starej, jestem z Paulą dłużej niż rok a potem mam zamiar poszukać innej pracy bo w obecnej brak możliwości rozwoju (ewentualnie tymczasowo wrócę do starej)
Arielka mówisz i masz, fasol dał o sobie znać
toska_88, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ja dzisiaj muszę jechać do rodziców. Mój tata wczoraj wylądował w szpitalu. Ma raka, jest po kilku chemiach i nic nie je. Był już skrajnie niedozywiony i wzięli go żeby go wzmocnić kroplowkami itp. Pojadę go odwiedzić Ale bez dzieci więc mąż pewnie zostanie. A tak planów nie mam.
-
sylwia1985 wrote:wklejam Wam filmik jaki zrobiłam rok temu na roczek swojego synka
13 października będzie miał dwa lata - jak ten czas szybko leci
https://www.youtube.com/watch?v=V4b122nL3Tktoska_88, sylwia1985 lubią tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Moniqaaa wrote:Ja bardzo polecam aplikację Pregnancy+. Jest po angielsku, ale codziennie piszą nowe ciekawe informacje, co tydzien jak zmieniasz sie ty i dzidzia i co miesiąc też
Pokazują nawet jak fasolka wygląda właśnie w 2D i 3D.
Tośka juz 9 tydzień? Ja jutro zaczynam 10. Teraz to juz będzie szybko leciało. Ledwie się obejrzymy i bedziemy w 20tc
Miłego dnia kobietki!
PS miala któraś jakieś szalone sny??toska_88 lubi tę wiadomość
Breezee wrote:ja mialam. Snilo i sie ze calowalam jakiegos przystojnego, mlodego chirurga - przyjemne bylo. Pozniej ze zjadlam 3 drozdzowki i martwilam sie, ze ogromnie przytyje. Pozniej uciekalam przed jakims stworem po lakach, lasach z moimi psami a one ak sredno chcialy uciekac i .caly czas je wolalam, a one plywaly w stawie. Jakis trendowaty pokazal jak sie przez grote przedostac, podawal mi reke a ja nie chcialam. Jak sie obudzilam opoiwedzialam M o chirurgu, to powiedzial, ze ladnie, ze go zdradzam we snie - jakby ciut był zazdrosny.
A u mnie dzisiaj zero snów, żadnych jeleni ani nic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 21:27
blubka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry w ten zimny i wilgotny poranek! Nadrobiłam wszystko (piszecie jak szalone) i życzę wszystkim radosnej soboty!
Zaczynam dziś 7 tydzień, a to już powód do radości!
A poza tym wczoraj naszła mnie ochota na śledzie wiejskie i wreszcie poczułam,że jestem w ciąży. Od małego lubię śledzie i zawsze jak w filmach mówili,że kobiety w ciąży ciągnie do śledzi to sobie mówiłam,że w ciąży będę się obżerać śledziami, heheh!
Arwi lubi tę wiadomość
-
Qasha wrote:A u mnie dzisiaj zero snów, żadnych jeleni ani nic.
Marcin przyjechał... wstał, zrobił herbatę i... poszedł grać w wowa. Nosz k... Następnym razem jak przyjedzie to mój komputer się niespodziewanie zepsuje.Arwi, Hope_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniqaaa wrote:Zanim wstaniesz z łóżka i otworzysz oczy, postaraj sobie przypomnieć. Czasem warto i nie patrz w okno, bo wtedy sny uciekają
No na święta juz będziemy miały ładne brzuszki. Juz się nie mogę doczekać -
Breezee przygody jak we Władcy Pierścieni czy cuś a twoj M oczywiscie, ze zazdrosny, bo nie ma jak wejsc do twojego snu i naklepać hirurgowi
Qasha musisz cos zrobic z tym kompem rzeczywiscie, skoro to jest główny powód. Ja bym ten komputer siekierą porąbała:P tak czy inaczej, ja wam dobrze wróżę. Nie poddawaj się. Czuję, ze dasz radę go zmienić.
Tośka a masz jak zrobic sobie drzemkę podczas dnia? Mi sie wtedy najdziwniejsze rzeczy śniąWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 11:30
Breezee lubi tę wiadomość
-
Moj M miał raz sen, ze zdradzam go z jego bratem, później miesiąc był zły i mi wypominał, a to jego sen. jeszcze mi mówi, ze on nie jest zazdrosny
Arwi, Demsik lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMoniqaaa wrote:Breezee przygody jak we Władcy Pierścieni czy cuś a twoj M oczywiscie, ze zazdrosny, bo nie ma jak wejsc do twojego snu i naklepać hirurgowi
Qasha musisz cos zrobic z tym kompem rzeczywiscie, skoro to jest główny powód. Ja bym ten komputer siekierą porąbała:P tak czy inaczej, ja wam dobrze wróżę. Nie poddawaj się. Czuję, ze dasz radę go zmienić.
Tośka a masz jak zrobic sobie drzemkę podczas dnia? Mi sie wtedy najdziwniejsze rzeczy śnią
Sylwia od rana próbuje napisać że cudowna pamiątka ten twój filmik a ty następna laseczka która w ciaxy wyglądała lepiej jak ja przed:-))))
Nasz promyczek coś ostatnio mało się udzielasylwia1985 lubi tę wiadomość