X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quasha kurde wspolczuje.ale jak sobie przypomnę mojego w tym wieku to tez by duzym dzieckiem siedzacym przy kompie koledzy jakies wyjscia o ktorych nie miałam pojecia.teraz jest inaczej ale kosztowało nas to mnstwo rozmów klotni itd az doszliśmy do miejsca w ktorym teraz jestesmy.quasha zycze ci by wam tez sie wszystko poukladalo ale badz z nim szczera i mow o swoich obawach smutkach i o tym co cie boli.trzymam za was kciuki;)
    Moj malz ze szwagrem zrobili sobie powtorke wczorajszej 18 na ktorej moj malz byl chrzestnym i spi bo go zmoglo ale mbie wkurzyl, bo pranie do powieszenia a nie ma kto tego zrobic.eh te chłopy...

Arwi lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Madu1611 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    Ja dzisiaj muszę jechać do rodziców. Mój tata wczoraj wylądował w szpitalu. Ma raka, jest po kilku chemiach i nic nie je. Był już skrajnie niedozywiony i wzięli go żeby go wzmocnić kroplowkami itp. Pojadę go odwiedzić Ale bez dzieci więc mąż pewnie zostanie. A tak planów nie mam.

Hej Kleopatra, mam nadzieje, ze z tata lepiej. Oby szybko sie zregenerowal i nabral sil.

Kleopatra lubi tę wiadomość

gannskjoqlc3hmdm.png
  • Karotka Ekspertka

Wysłany: 1 października 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wariatkaa wrote:
    A w ogole to u mnie masakra. Ciagly kac alko i papierosowy w najgorszym wydaniu. Dobrze mi tylko jak mam cos w buzi i jem. Oczywiscie 5 min po jedzeniu jest znowu masakra.

To możemy sobie podać rękę.
    W dodatku zostałam na cały weekend sama z dzieciaczkiem.
    Wygadałam się mamie, że jestem w ciąży :D

Arwi lubi tę wiadomość

7u223e3kv1dyvizz.png
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Breeze współczuje bardzo twojej kolezance ale jak do 40nie dojrza do bycia glowa rodziny to juz chyba nie dojrzeje, tym bardziej ze ona tak o wszystko dba.
    Arielka super beta rośnie;)

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    hormony ok
  • Madu1611 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha, po tym co piszesz przypomnial mi sie moj ex, z ktorym bylam ponad cztery lata. Podobny typ tzn lepiej sobie radzil w swiecie wirtualnym niz w realu. Siedzial non stop przy playstation, notorycznie spoznial sie do pracy, zero pomocy w domu itd itp. Czulam sie jakbym miala duze dziecko i co tu duzo mowic, po prostu byl dla mnie ciezarem. Trzymaj sie dzielnie poko co i tak jak dziewczyny radza moze powazna rozmowa przywola Go do porzadku.

gannskjoqlc3hmdm.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiecie co? Czy progesteron z duphastonu tylko sprzyja powiększeniu cycków, czy sprawia też, że mogą wyglądać ciążowo? Bo moje dzisiaj wyglądały tak... bardzo bardzo ciążowo :D Duże, ciemne sutki, jakieś grudki, ciemniejsze lekko obwódki... No ciąża jak nic!

Mam dziś takie wahania nastrojów, że aż sama się za siebie wstydzę. A sałatka ziemniaczana i majonez to menu dzisiejszego dnia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 10:55

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • ag194 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam takie grudki na piersiach na obwódce. To był mój pierwszy objaw ciąży, już w 7dpo mi wyskoczyły i wtedy już się domyśliłam. Cycki mam ogromne jak na mnie:D zawsze taką figurę nastolatki miałam, teraz przynajmniej cycki mi się zaokrągliły :p także u Ciebie to też pewnie z ciąży :D
    Ja dziś jadłam pizzę capriciosę, teraz już nie mogę na nią patrzeć. Wybredne to moje dziecię

ggonia lubi tę wiadomość

3i49df9hp36s3hdx.png
    20170812050113.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha obawiam się że rodzice go skrzywili... facet musi nie mieć ambicji dostawać 1000 zł i być zadowolonym. Zastanów się czy chcesz ślubu z kimś kto na pierścionek musiał by pożyczyć 300 zł! Zamiast spędzać czas ma grach powinien pomyśleć jak dorobić ale przypuszczam że jak mój eks ma 2 lewe ręce do roboty. Życie kosztuje.... czasami lepiej mieć pracoholika niż nieroba. Każda z nas marzyla o ślubie rodzinie itp. Ale nigdy że względu na ciaze czy dziecko a facet musi zapewnić ci bezpieczeństwo również finansowe . Potrzebna jest terapia szokowa musisz się wziść za niego teraz bo jak teraz jest źle to pierwsze miesiące po porodzie będzie jeszcze gorzej ... mój też ciągle miał kolegów w głowie. Jak urodziłam przez 3 miesiące siedział jakkolwiek najdłużej w pracy żeby nie wracać -spalowalam siebie i dziecko i powiedziałam że odchodzę bo jak mam żyć tu sama to mogę w domu rodzinnym a alimenty niech przesyla na konto. Od tamtej pory uczestniczy w życiu rodzinnym koledzy odsunieci na maxa i jesteśmy szczesliwi:-)

• Wariatkaa Przyjaciółka

Wysłany: 1 października 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale trzeba miec poprawke na wiek faceta. Bo jeslia 20 pare lat to.jeszcze mysli jak dziec i wlasnie gry i kumple mu w glowie. Ja sama mam 33 maz 34 i o zyciu myslimy inaczej. Owszem pogra z synem w cos ale tylko towarzysko. Kumple sa raz na jakis czas i zawsze o tym wiem.

• Espera Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toska_88 wrote:
    Espera a co u ciebie?
    ZastrzeŻona również milczy
    Dziewczęta odezwijcie sue:-)
    Ja uparcie próbuje nadrobić zaległości. w czwartek byłam z wynikami u gina - wyniki zaskakująco dobre. Tsh w 12 dni spadło z 2,15 do 0,68 więc pięknie. Mam trzymać dalej dietę. W piątek byłam u endokrynologa, do tego co powiedział gin dodał tylko kontrolę ciśnienia. A w ciągu tygodnia maluszek urósł z 7mm do 14mm, wracam do nadrabiania... A i jestem na L4.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 21:05

Kleopatra, toska_88, Demsik, sylwucha89 lubią tę wiadomość

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • Ania maj 2017 Nowa

Wysłany: 1 października 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastepna majowka dolacza do grona majowkowych mamusi :)
    Termin na dzien mamy :)
    Moj 7my tydzien :)
    Jak sie czujecie? Ja ledwo juz zyje. Oby jak najszybciej minely te objawy:/

Spirit, mon!ta^, Demsik, kamyla112 lubią tę wiadomość

• Demsik Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj aniamaj2017;)
    Ja sie wkurwilam na maksa- nie dosc ze moj az po wczorajszej 18 od rana z bratem i sasiadem pili na kaca a sasiad postawil imieninowa o 12!!!!!to teraz dopiero wstal i co zrobil????otworzył piwo!!!!!nosz k...a przegial po calosci.i jeszcze zdziwiony o co mi chodzi

toska_88, Arwi lubią tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    hormony ok
  • Espera Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam! W środę byłam z koleżanką w kinie na Brigit... Polecam!!! Dawno się tak nie uśmiałam!!! Brigit jest boska!

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy w domu PS4 ale najwięcej gram ja z synem ;p Mój mąż czasami wieczorami pogrywa ale chyba z raz w miesiącu. Jak grał w Wiedzmina to więcej trochę ;p Teraz raczej staramy się brać gry na dwie osoby i gramy razem jeśli już. gry online to bardziej mnie wkręcają. Grałam swego czasu w Heroes :)
    Pić nie pije chociaż to dopiero od jakiś 3 lat, wcześniej tez zdarzały mu się wyjścia z kumplami, Jak pojechał do pracy za granicą na 1,5 roku to jakoś z kumplami się zerwał kontakt :)
    Quasha ja to słabo widzę, 27 lat to nie nastolatek, mój w tym wieku już był ojcem :) Moim zdaniem musisz nim potrząsnąć.
    Jutro idziemy na urodziny do szwagra, nie ma kiedy odpocząć :)

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Espera wrote:
    Nadrobiłam! W środę byłam z koleżanką w kinie na Brigit... Polecam!!! Dawno się tak nie uśmiałam!!! Brigit jest boska!

Nie widziałam ani jednej części, więc najwyższy czas nadrobić :D

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Wariatkaa Przyjaciółka

Wysłany: 1 października 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam dzisiaj isc na Bridget ale sil zabraklo. Moze jutro skocze na samotny wypad.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ag194 wrote:
    Ja mam takie grudki na piersiach na obwódce. To był mój pierwszy objaw ciąży, już w 7dpo mi wyskoczyły i wtedy już się domyśliłam. Cycki mam ogromne jak na mnie:D zawsze taką figurę nastolatki miałam, teraz przynajmniej cycki mi się zaokrągliły :p także u Ciebie to też pewnie z ciąży :D
    Ja dziś jadłam pizzę capriciosę, teraz już nie mogę na nią patrzeć. Wybredne to moje dziecię

Ja też dzięki cyckom wiedziałam że sie udało , jeszcze przed testem później to był mój potwierdzony objaw :D

ag194 lubi tę wiadomość

• Espera Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Nie widziałam ani jednej części, więc najwyższy czas nadrobić :D
    Qasha Ty takich rzeczy głośno nie mów! Ja już mam w planie ponowne oglądanie jedynki i dwójki! I może potem jeszcze raz na trójkę... Bardzo mi się podobała!

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • Espera Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do grania... Mam męża informatyka i też z tym walczę... Ma wyznaczone piątki wieczór na granie i wtedy mu nie przeszkadzam. W pozostałe dni gonię... Ale on robi bardzo dużo w domu i nie mogę na to narzekać...

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • Espera Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do brigit... Trójka jest bardzo na czasie bo Brigit zachodzi w ciążę.

Demsik, Misia 69 lubią tę wiadomość

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
‹‹ 211 212 213 214 215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ