MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Quasha kurde wspolczuje.ale jak sobie przypomnę mojego w tym wieku to tez by duzym dzieckiem siedzacym przy kompie koledzy jakies wyjscia o ktorych nie miałam pojecia.teraz jest inaczej ale kosztowało nas to mnstwo rozmów klotni itd az doszliśmy do miejsca w ktorym teraz jestesmy.quasha zycze ci by wam tez sie wszystko poukladalo ale badz z nim szczera i mow o swoich obawach smutkach i o tym co cie boli.trzymam za was kciuki;)
Moj malz ze szwagrem zrobili sobie powtorke wczorajszej 18 na ktorej moj malz byl chrzestnym i spi bo go zmoglo ale mbie wkurzyl, bo pranie do powieszenia a nie ma kto tego zrobic.eh te chłopy...
Arwi lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Kleopatra wrote:Ja dzisiaj muszę jechać do rodziców. Mój tata wczoraj wylądował w szpitalu. Ma raka, jest po kilku chemiach i nic nie je. Był już skrajnie niedozywiony i wzięli go żeby go wzmocnić kroplowkami itp. Pojadę go odwiedzić Ale bez dzieci więc mąż pewnie zostanie. A tak planów nie mam.
Hej Kleopatra, mam nadzieje, ze z tata lepiej. Oby szybko sie zregenerowal i nabral sil.
Kleopatra lubi tę wiadomość
-
Wariatkaa wrote:A w ogole to u mnie masakra. Ciagly kac alko i papierosowy w najgorszym wydaniu. Dobrze mi tylko jak mam cos w buzi i jem. Oczywiscie 5 min po jedzeniu jest znowu masakra.
To możemy sobie podać rękę.
W dodatku zostałam na cały weekend sama z dzieciaczkiem.
Wygadałam się mamie, że jestem w ciążyArwi lubi tę wiadomość
-
Breeze współczuje bardzo twojej kolezance ale jak do 40nie dojrza do bycia glowa rodziny to juz chyba nie dojrzeje, tym bardziej ze ona tak o wszystko dba.
Arielka super beta rośnie;)Demsik
hormony ok
-
Qasha, po tym co piszesz przypomnial mi sie moj ex, z ktorym bylam ponad cztery lata. Podobny typ tzn lepiej sobie radzil w swiecie wirtualnym niz w realu. Siedzial non stop przy playstation, notorycznie spoznial sie do pracy, zero pomocy w domu itd itp. Czulam sie jakbym miala duze dziecko i co tu duzo mowic, po prostu byl dla mnie ciezarem. Trzymaj sie dzielnie poko co i tak jak dziewczyny radza moze powazna rozmowa przywola Go do porzadku.
-
Wiecie co? Czy progesteron z duphastonu tylko sprzyja powiększeniu cycków, czy sprawia też, że mogą wyglądać ciążowo? Bo moje dzisiaj wyglądały tak... bardzo bardzo ciążowo Duże, ciemne sutki, jakieś grudki, ciemniejsze lekko obwódki... No ciąża jak nic!
Mam dziś takie wahania nastrojów, że aż sama się za siebie wstydzę. A sałatka ziemniaczana i majonez to menu dzisiejszego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 10:55
-
Ja mam takie grudki na piersiach na obwódce. To był mój pierwszy objaw ciąży, już w 7dpo mi wyskoczyły i wtedy już się domyśliłam. Cycki mam ogromne jak na mnie:D zawsze taką figurę nastolatki miałam, teraz przynajmniej cycki mi się zaokrągliły :p także u Ciebie to też pewnie z ciąży
Ja dziś jadłam pizzę capriciosę, teraz już nie mogę na nią patrzeć. Wybredne to moje dziecięggonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQasha obawiam się że rodzice go skrzywili... facet musi nie mieć ambicji dostawać 1000 zł i być zadowolonym. Zastanów się czy chcesz ślubu z kimś kto na pierścionek musiał by pożyczyć 300 zł! Zamiast spędzać czas ma grach powinien pomyśleć jak dorobić ale przypuszczam że jak mój eks ma 2 lewe ręce do roboty. Życie kosztuje.... czasami lepiej mieć pracoholika niż nieroba. Każda z nas marzyla o ślubie rodzinie itp. Ale nigdy że względu na ciaze czy dziecko a facet musi zapewnić ci bezpieczeństwo również finansowe . Potrzebna jest terapia szokowa musisz się wziść za niego teraz bo jak teraz jest źle to pierwsze miesiące po porodzie będzie jeszcze gorzej ... mój też ciągle miał kolegów w głowie. Jak urodziłam przez 3 miesiące siedział jakkolwiek najdłużej w pracy żeby nie wracać -spalowalam siebie i dziecko i powiedziałam że odchodzę bo jak mam żyć tu sama to mogę w domu rodzinnym a alimenty niech przesyla na konto. Od tamtej pory uczestniczy w życiu rodzinnym koledzy odsunieci na maxa i jesteśmy szczesliwi:-)
-
Ale trzeba miec poprawke na wiek faceta. Bo jeslia 20 pare lat to.jeszcze mysli jak dziec i wlasnie gry i kumple mu w glowie. Ja sama mam 33 maz 34 i o zyciu myslimy inaczej. Owszem pogra z synem w cos ale tylko towarzysko. Kumple sa raz na jakis czas i zawsze o tym wiem.
-
toska_88 wrote:Espera a co u ciebie?
ZastrzeŻona również milczy
Dziewczęta odezwijcie sue:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 21:05
Kleopatra, toska_88, Demsik, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Witaj aniamaj2017;)
Ja sie wkurwilam na maksa- nie dosc ze moj az po wczorajszej 18 od rana z bratem i sasiadem pili na kaca a sasiad postawil imieninowa o 12!!!!!to teraz dopiero wstal i co zrobil????otworzył piwo!!!!!nosz k...a przegial po calosci.i jeszcze zdziwiony o co mi chodzitoska_88, Arwi lubią tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
My mamy w domu PS4 ale najwięcej gram ja z synem ;p Mój mąż czasami wieczorami pogrywa ale chyba z raz w miesiącu. Jak grał w Wiedzmina to więcej trochę ;p Teraz raczej staramy się brać gry na dwie osoby i gramy razem jeśli już. gry online to bardziej mnie wkręcają. Grałam swego czasu w Heroes
Pić nie pije chociaż to dopiero od jakiś 3 lat, wcześniej tez zdarzały mu się wyjścia z kumplami, Jak pojechał do pracy za granicą na 1,5 roku to jakoś z kumplami się zerwał kontakt
Quasha ja to słabo widzę, 27 lat to nie nastolatek, mój w tym wieku już był ojcem Moim zdaniem musisz nim potrząsnąć.
Jutro idziemy na urodziny do szwagra, nie ma kiedy odpocząć -
nick nieaktualnyag194 wrote:Ja mam takie grudki na piersiach na obwódce. To był mój pierwszy objaw ciąży, już w 7dpo mi wyskoczyły i wtedy już się domyśliłam. Cycki mam ogromne jak na mnie:D zawsze taką figurę nastolatki miałam, teraz przynajmniej cycki mi się zaokrągliły :p także u Ciebie to też pewnie z ciąży
Ja dziś jadłam pizzę capriciosę, teraz już nie mogę na nią patrzeć. Wybredne to moje dziecię
Ja też dzięki cyckom wiedziałam że sie udało , jeszcze przed testem później to był mój potwierdzony objawag194 lubi tę wiadomość
-
Qasha wrote:Nie widziałam ani jednej części, więc najwyższy czas nadrobić
-
Co do grania... Mam męża informatyka i też z tym walczę... Ma wyznaczone piątki wieczór na granie i wtedy mu nie przeszkadzam. W pozostałe dni gonię... Ale on robi bardzo dużo w domu i nie mogę na to narzekać...