MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
toska_88 wrote:Nieswiadoma królujesz na forum:-) mam nadzieję że byłaś z tych kilku co marzyly o blizniakach - W każdym razie gratuluję podwójnie szczęścia!!!!
Dziewczęta rosol już wstawiony?
Wiecie co jest dziwne bardzo często teraz sni mi się mój były że próbuje mnie odzyskać że on mnie bardziej kocha niż mąż itp... zawsze jednak w snach wybieram męża ale jakieś dziwne emocje wywołują te sny.toska_88 lubi tę wiadomość
-
Nieświadoma gratulacje i zazdraszczam bardzo! Zawsze marzyłam o bliźniakach
-
Ja sie przymierzam do bliźniaków ale cos czuje ze tylko jeden(i az jeden) groszek nam się trafil. Zobaczymu w srode:) wizyta już tak blisko:-)
-
nick nieaktualnydewa wrote:Tez mi czasem sni sie ex. Wciaz probuje mi tlumaczyc, ze jest dla mnie najlepsza opcja a ja z uporem mu odpowiadam, zeby spadal na drzewo, bo ja juz jestem szczesliwa i znalazlam swoj ideal. Dzizaaas, taki uparty osiol to byl, brrrrr!
dewa lubi tę wiadomość
-
Nieświadoma gratulacje
Brzuch mnie wczoraj bolal rak że zastanawiałam się nad pogotowie, ale położyłam się zasnelam i dziś jest względnie ok. Ogłaszam za to konkurs na najdziwniejsze rzecz która śmierdzi w ciazy - papier toaletowy - nie wiem czy się śmiać czy płakać.2017 #1
2019 #2
-
Hej dziewczyny ja idę jutro do drugiego ginekologa na nfz, mój lekarz prywatny nie chciał mi dac l4, ja pracuje w aptece i już 3 razy bylam chora, nie zamierzam dziecka narażać.
Jak mi radzicie przyznać się lekarzowi, że byłam już u innego? Czy po prosto powiedzieć, że to moja pierwsza wizyta?Marta 267 -
nick nieaktualny
-
Marta 267 wrote:Hej dziewczyny ja idę jutro do drugiego ginekologa na nfz, mój lekarz prywatny nie chciał mi dac l4, ja pracuje w aptece i już 3 razy bylam chora, nie zamierzam dziecka narażać.
Jak mi radzicie przyznać się lekarzowi, że byłam już u innego? Czy po prosto powiedzieć, że to moja pierwsza wizyta?2017 #1
2019 #2
-
Marta 267 wrote:Tak tylko wtedy będzie mi robił znowu usg dopochwowe a ja miałam robione dwa tygodnie temu i za dwa tygodnie jestem umowiona nie wiem czy mozna tak dziecko naswietlac.
-
Cześć dziewczyny, witam Was w ten piękny niedzielny dzień sama już nie wiem co mam jeść, bo o czymkolwiek nie pomyślę to zaraz zbiera na mdłości wykończyć się można.
Powiedzcie mi, czy jak raz dziennie wypiję słabą kawę z mlekiem to nic się nie stanie? Bo odstawienie kofeiny skutkuje u mnie strasznym bólem głowy28.12 - 289g
06.03 - 1498g