MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Julita przepisana. Pięknę zdjęcie groszka
promyczku wierzę, że wszystko będzie dobrze :*
Qasha współczuje sytuacji, próbowałaś z nim rozmawiać? Co on na to? Jemu chyba potrzebny kubeł zimnej wody na głowę, ale wyrzucienie do mamusi chyba niewiele pomoże 28 lat to już nie gówniarz było nie było powinien zacząc poważnie myśleć o życiu
Arielka no to piękny przyrost
nieświadoma cudownie
Spirit mi śmierdział płyn do naczyc wiec mam już trzeci a po poprzedniej ciazy nie znosze morskiej kostki do wc
Forbidden pij na zdrowie, ja piłam jedna normalna parzoną póki mnie ne odrzuciło
co do gier mój mąż gra na kompie, na xboxie już mniej chociaż kiedyś spędzał na tym sporo czasu. Teraz inne obowiązki więc gry poszły w odstawkępromyczek 39 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Dziewczyny od rana dałam radę zjeść tylko jabłko i je zwróciłam.
Mam strasznie napięte mięśnie brzucha, boli mnie i wydaje mi się, że przy podcieraniu było lekkie plamienie. Nie mogę się uspokoić, nie chcę jechać jeszcze na pogotowie bo jestem sama w domu a do prowadzenia się nie nadaje. Nie mogę się uspokoić boje się, że coś się dzieje i moje niejedzenie przez te mdłości coś zrobiło jednak dziecku -
ag194 wrote:Dziewczyny od rana dałam radę zjeść tylko jabłko i je zwróciłam.
Mam strasznie napięte mięśnie brzucha, boli mnie i wydaje mi się, że przy podcieraniu było lekkie plamienie. Nie mogę się uspokoić, nie chcę jechać jeszcze na pogotowie bo jestem sama w domu a do prowadzenia się nie nadaje. Nie mogę się uspokoić boje się, że coś się dzieje i moje niejedzenie przez te mdłości coś zrobiło jednak dziecku -
Kobietki mam dylemat. Mój M dostał propozycję wyjazdu na delegację za granicę na 4 miesiące. Wyjazd końcem października a powrót końcem lutego. Z jednej strony ma szansę na dobry zarobek, ale z drugiej strony boję się tej rozłąki, bo ominie go spory kawałek tej mojej ciąży. Nigdy jeszcze nie było go tak długo poza domem. Co myślicie o takiej sytuacji? Czy któraś z Was tak miała?28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
nick nieaktualnyForbidden wrote:Kobietki mam dylemat. Mój M dostał propozycję wyjazdu na delegację za granicę na 4 miesiące. Wyjazd końcem października a powrót końcem lutego. Z jednej strony ma szansę na dobry zarobek, ale z drugiej strony boję się tej rozłąki, bo ominie go spory kawałek tej mojej ciąży. Nigdy jeszcze nie było go tak długo poza domem. Co myślicie o takiej sytuacji? Czy któraś z Was tak miała?
Forbidden lubi tę wiadomość
-
Forbidden wrote:Kobietki mam dylemat. Mój M dostał propozycję wyjazdu na delegację za granicę na 4 miesiące. Wyjazd końcem października a powrót końcem lutego. Z jednej strony ma szansę na dobry zarobek, ale z drugiej strony boję się tej rozłąki, bo ominie go spory kawałek tej mojej ciąży. Nigdy jeszcze nie było go tak długo poza domem. Co myślicie o takiej sytuacji? Czy któraś z Was tak miała?
Forbidden lubi tę wiadomość
-
Gotówka jak najbardziej się przyda, stąd staram się stłumić wszelkie "przeciw"
Kleopatra podziwiam Cię, że dałaś radę ogarnąć ja sobie nie wyobrażam zostać sama z dzieckiem, szczególnie że to moja pierwsza ciąża i kompletnie nie wiem co to będzie28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Nieświadoma gratuluję!
Monika bezpłatne badania prenatalne po poronieniu o których pisałaś są gdzieś zapisane? Jakaś podstawa prawna, rozporządzenie?
Ja jestem z Jasienia a Ty?
Boże moje dziecko robi dzisiaj taki bałagan, że już nie nadążam sprzątać. Poddaje się.
Wiecie co dzisiaj jadłam? Kopytka z bułką tarta, smietana i brokułami. -
Ja w sumie jestem troszkę przyzwyczajona że go nie ma, bo pracuje 7 dni w tygodniu, a do tego po pracy treningi, mecze, itp. także mam nadzieję, że to mi ułatwi rozłąkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 13:55
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Karotka wrote:Nieświadoma gratuluję!
Monika bezpłatne badania prenatalne po poronieniu o których pisałaś są gdzieś zapisane? Jakaś podstawa prawna, rozporządzenie?
"Organy administracji rządowej oraz samorządu terytorialnego, w zakresie swoich kompetencji określonych w przepisach szczególnych, są zobowiązane zapewnić swobodny dostęp do informacji i badań prenatalnych, szczególnie wtedy, gdy istnieje podwyższone ryzyko bądź podejrzenie wystąpienia wady genetycznej lub rozwojowej płodu lub nieuleczalnej choroby zagrażającej życiu płodu".
nic innego nie znalazłam, ale jest na pweno. Ja dostałam skierowanie od mojego gin ze względu na poronienie pierwszej ciąży. w klinice pokazałam wypis ze szpitala i na tej podstawie poszło na nfz. Za darmo pierwsze badanie z testem pappa i połówkowe
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ja bym puściła lepiej teraz niż po porodzie
Karotka jeśli miałaś poronienie to powinno być na wypisie w szpitalu lub jak nie tam i było naturalne to u gina w twojej karcie. Musisz sprawdzić i sobie np skierować żeby mieć dokument
My dzisiaj na obiadek mamy mielone z ziemniaczkami i mizeriaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 18:12
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Nieświadomo wow super
co do gier ani mąż ani ja nie gramy , nie interesujemy się tym i dobrze
Ja nie mam zadnych obajawow jak na razie a w pierwszej ciazy mialam mnostwo - bola mnie tylko piersi i czasem brzuch jak na @ ale wiadomo macica sie rozciaga i tak musi byc.
Co do wieku to ja mam 31 mąż 39 więc jesteśmy już dojrzali, choć nie powiem mąż uwielbia sie zrelaksować ale pływa i często chodzi na basen no ale wolę to niż gry lub picie lub coś innego