MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
monika_89 wrote:Dziewczyny skoro jest problem z listą i jej znalezieniem to założyć nowy wątek czy nie? ja byłam na nie ale sporo osób sie gubi no i biję się z myslami
Hope_ nie da się przerzucić listy, ewentlanie może ją prowadzić ktoś z pierwszej strony ale tam chyba poza pierwszym postem były same gratulacje
Demsik oj obyś nic nie złapała
Może ktoś z pierwszej strony wyedytowałby post i wielkimi literami napisał "AKTUALNA LISTA NA 4 STRONIE, BEZPOŚREDNI LINK PONIŻEJ"?
Wiem, że na jakimś wątku na ovf tak jest i nie narzekają -
Mogę wam opowiedzieć o moich dzisiejszych snach, czy znowu jakaś drama z tego wyjdzie? Bo strasznie mnie kusi, bo to były takie cudne sny Najwyżej dostanę od was klapsa i usunę posta
Śniło mi się dzisiaj, że wzięłam z Marcinem ślub i tak panikowałam, że zgubię obrączkę, że w końcu ją zgubiłam
A potem mi się śniło, że byłam z rodzicami w jakichś wysokich górach i oni pojechali na narty, a mi pozwolili się poszwędać w przerwach od leżenia. I znalazłam kolejkę wyjeżdżającą na sam szczyt góry i tam sobie siedziałam, było tak cudnie i taki piękny widok, że nie chciało się wracać. Rozkoszowałam się tym widokiem dłuuuuugo, a potem grzecznie wróciłam do pokoju
Znalazłam w senniku, że sen o górach, szczególnie, jeśli było łatwo i przyjemnie oznacza tylko dobre rzeczy, a patrzenie na szczyty górskie w ładną pogodę to wewnętrzny spokój itp. Do tego " Sen o biżuterii ślubnej wieszczy Ci szczęście rodzinne i błogosławieństwo dzieci."
To były chyba bardzo dobre snyblubka, Klaudia N., marie_marie22, strawberry juice, Demsik, Espera, Mabelle lubią tę wiadomość
-
co do gubienia bizuterii, ciotka mojego meza, za mlodu zbierala truskawki w ogrodku i zgubila pierscionek zareczynowy, szukaqli szukali no przepadl, wyobrazcie sobie jakie bylo jej zdziwienie jak 25 lat pozniej poszla po cos do ogrodu i go znalazla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 11:08
lilou, Arwi, toska_88 lubią tę wiadomość
-
Monika my na sierpniowkach też miałyśmy taka sytuacje że założycielka wątku zginęła i problem był z listą i wtedy jedna dziewczyna napisała wiadomość do belly i oni zrobili tak że mogła zarządzać pierwszym wpisem na pierwszej stronie... Może spróbujesz,jeśli nie byłby to dla Ciebie problem wtedy lista byłaby fajnie w pierwszym poście
Trzymam kciuki za wizyty i życzę miłego dniasylwucha89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:Dziewczyny skoro jest problem z listą i jej znalezieniem to założyć nowy wątek czy nie? ja byłam na nie ale sporo osób sie gubi no i biję się z myslami/
Mi tam nie robi różnicy.
Monika_89 dopisz u mnie serduszko - juz bije, widzialam 28 wrzesniaHope_ lubi tę wiadomość
-
blubka wrote:Dziewczyny czy macie wykupiony abonament na bbf? Chodzi mi głównie o ten na 8 miesięcy jakie korzyści daje?
blubka, toska_88 lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualnyA tak w ogóle Dzień Dobry.
Obudziłam się niewyspana i z objawami grypy, ale mi cudownie po 3 godzinach przeszlo. Zostalo niewyspanie.
Mdlosci dalej nie ma, ale nie ma tez apetytu i strasznie mnie zapachy denerwuja.
Dolaczam do grona głupich snów
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Promyczek, bedzie dobrze, trzymam kciuki za wynik -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny , ja w nocy mam masakre , źle sypiam budze się co godzine na siku , ciągle chce mi sie pić . Dzisiaj o 2 w nocy obudziły mnie mdłości takie że płakać mi się chciało bo naprzemian ze zgagą musiałam zjesc jogurt na siłe bo masakra. Nie mam nic przeciwko tym objawą ale kurcze nie w nocy , 2 tydzień tak źle się wysypiam
-
blubka wrote:Dziewczyny czy macie wykupiony abonament na bbf? Chodzi mi głównie o ten na 8 miesięcy jakie korzyści daje?13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.