MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez mialam sen z obctm facetem, poznaliśmy sie i od pierwszego wejrzenia miłość po grobowa deske a on wyjezdzal do swojego kraju.poszla do niego zeby dac mu nasze zdjecia, adres i nr tel do mnie.wybiegam do jego auta a na ławce siedzi moj maz z koleżankami.ha ha ha i Love story sie skończyło.
Mabelle, Rudzik lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
O dzieeńdoberek! Moje libido szaleje,ale męża n9ie dopuszczam bo za bardzo się boję. dopiero po wizycie jak się dowiem,że jest ok, to może spróbujemy jakiś przytulasków.
Ale a propos snów to dziewczyny ja mam takie sny erotyczne,że budzę się zawstydzona na maksa! Najgorsze,że tam męża nie ma tylko różni znajomi! I to tacy,że w realu bym nie tknęła! Masakra! Ale księdza tam jeszcze nie było także jesteś lepsza Mabelle :)buahahah
Ale co tam, przynajmniej coś wesołegoMabelle lubi tę wiadomość
-
monika_89 wrote:ZastrzeŻona to masz cierpliwość młoda na szczęście je wszystko aleeee jednego dnia coś pochłania kolejnego nawet na to samo nie spojrzy. Chociaż fakt jestem dumna że chetnie wszytkiego próbuje. Mój mąż na początku narzekał na tą metodę a teraz chodzi dumny jak paw że ona wszystko tak ładnie je, radzi sobie z gryzieniem, połykaniem
Monika dopiszesz mnie do listy. Ja się wpisałam jestem na 28 pozycji chyba . dzieki
-
kciuki za wizytujace dzis!
a mi ostatnio jakos uciekaja sny i nie pamietam, ale czesto sni mi sie moj eks i za kazdym razem jest akcja ze on chce wrocic a ja mu tlumacze ze ni bo mam R.
i znowu tydzien pracy, dzisiaj w miare luz jutro masakra a w srode wizyta:) -
Kciuki za wszystkie wizytujące!
Promyczku i czekam na wiadomość od Ciebie
Ja w pracy chociaż kiepsko się czuje i chciałam w ramach protestu nie pójść ale mam za dużo roboty.
Mi się nic nie śni, albo nie pamiętam. Budzę się dużo i przerzucam z boku na bok.promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
nie boj sie, trzymamy kciuki:)
ja o dziwo jak na razie nie mam stresu przed wizyta tylko pozytywne nastawienie, jestem urodzona optymistka, mam nadzieje ze tak bedzie cala ciaze:)
chyba na srode musze zrobic liste kogo musze obdzwonic bo to tata dzwoni pyta to kolezanka bo sie niecierpliwia a pamiec do dat chyba slaba maja;)promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry ☺ Mabelle powodzenia na wizycie, na pewno wszystko będzie dobrze!
Promyczek za Ciebie też mocno mocno trzymam kciuki, wierzę ze wszystko jest dobrze! Dajcie znać koniecznie.
A ja wciskam w siebie jogurt bo głodna jak wilk jestem..
Miłego dnia!promyczek 39, Mabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej. Zazdroszczę tych snów erotycznych:-) moje libido =0 do tego zmęczenie takie ze o 21 chce mi się spać czuje się gruba brzydka i nieatrakcyjna ale obowiązek małżeński trzeba spełniać raz na jakiś czas żeby MężuŚ nie był pokrzywdzony. Czy któreś z was też puchna stopy? Ja musze chyba kupić sobie magnez bo już mi się skurcze w lydkach zaczęły i ciężko znaleźć wygodna pozycje do spania. Zaparcia masakryczne i muszę się zabrać za zmianę diety bo czasem aż brzuch boli z nie mocy . Ogólnie w tej ciaxy czuje się o wiele gorzej jak w 1. Ciągle mi nie dobrze bić mi sie nie chce i do tego wyglądam już jak w 7 m . Dziecko 2 dni na nocnok siadalo na 3 przynosił już sam pampersy i się kładł by założyć i dupa bo jak nie założę to leje wszędzie
-
cześć i czołem mi też czasem śnią się erotyki z finiszem ale teraz rzadko bo możemy się przytulać w ciaży z Paula jak mieliśmy zakaz to często miałam takie sny
madu my powiedzieliśmy rodzicom i bardzo bliskim znajomym. Reszta rodziny już wie bo moja teściowa ma długi język i jakoś tak sie jej wypsło tydzień temu na imprezie
Karolinka będziesz chciała to Cię przepiszę na inny
Misia wpisana
promyczku ściskam z całych sił, będzie dobrze :*
toska to źle jak już Ci puchną stopy, wspomnij ginowi o tympromyczek 39, Misia 69 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyPuchna mi wieczorami więc myślę że to przez całe dnie na nogach bo ostatnio nie miałam kiedy nawet odpocząć. Muszę jechać po nowe staniki bo biust z b mam już D .
Boże jak ja wam zazdroszczę tej utraty wagi! A po magnez pojadę jeszcze dziś bo z dnia na dzień jest gorzej.
Blubka jakiś specjalny magnez bierzesz? Bo w poprzedniej ciaxy pamiętam że kazał mi brać aspar.blubka lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki.
Promyczku wszystko bedzie dobrze.daj znac jak po wizycie.wszystkim basajacym sie dzis zycze powodzenia i wspaniałych kruszynek.ja juz nie moge doczekac sie soboty i mojego podgladania i wiadomosci co z krwiak iem..
U mnie dzis pada od rana, kiepska pogoda.mam jakiegos dola ostatnio.na domiar zlego moj syn przywlokl owsiki z przedszkola, dom trzeba dezynfekowac a ja musze lezec.boje sie co ze mna bo syn z mężem juz leki wzieli a ja zapobiegawczo bronie sie naturalnymi metodami.wiec sprzatam z przerwami zmieniam ręczniki posciele i nie nadazam suszyc prania...
Demsik
hormony ok
-
Toska bierz magnez bo nie dobrze jak nogi pucha bo to dopiero poczati ciazy a co bedzie dalej?powiedz o tym ginowi mimo ze zaczniesz sie suplementowac magnezem.Demsik
hormony ok
-
Dziewczyny skoro jest problem z listą i jej znalezieniem to założyć nowy wątek czy nie? ja byłam na nie ale sporo osób sie gubi no i biję się z myslami
Hope_ nie da się przerzucić listy, ewentlanie może ją prowadzić ktoś z pierwszej strony ale tam chyba poza pierwszym postem były same gratulacje
Demsik oj obyś nic nie złapałaDemsik lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.