MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Majcia wrote:Hej
Qasha Ty to chociaż miałaś miły sen, ja miałam dziś problemy ze spaniem przez ten "czarny protest", który mnie otacza z każdej strony. W głowie strach po tym poronieniu, jakieś zdjęcia dzieci zniekształconych, aż sama mam obawy. Nie mogę się doczekać kiedy to się skończy, bo jestem jakaś przez to wszystko niespokojna.
Też tak to na Was działa? -
Melduje sie po wizycie:-) dzidzia ma 7mm serducho pieknie bije i ogolnie wszystko ok:-) teraz mam problem... Mianowicie dzis bylam u innego lekarza niz tydz temu bo mam wieksze zaufanie do niego. Chce mi zalozyc karte ciazy 12.10 a u drugiego lekarza bede miala juz pojutrze i nie wiem czy czekac do tego 12.10 czy zalozyc u tego Poprzedniego lekarza juz w srode. Cala ciaze chce chodzic do tego co bylam Dzisiaj... Ale namącilam:-) mam nadzieje ze wiadomo o co mi chodzi:-D
Kleopatra, Klaudia N., sylwucha89, Espera, Maniuś, sylwia1985, Mabelle, MarliOne lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/70aa6e19f1ff.jpg
Najgorsza noc ever ale serduszko wynagrodzilo wszystko mój 1cm szczęściamonika_89, Arwi, julita, Demsik, toska_88, Kleopatra, Hope_, Klaudia N., sylwucha89, Espera, Mabelle, Maniuś, sylwia1985, marie_marie22, MarliOne, ag194, Agus26m, Camilia, Karotka, nutka lubią tę wiadomość
-
julita wrote:co do zagubienia obrążki to kedyś maż kuzynki rzucał psu patyk na łące i razem z patykiem z palca poleciała obrączka hehe, pożyczał jakiś wykrywacz do metali i po dwóch dniach udało się znaleść Qasha ty to jakś dziennik snów powinnaś założyć
Haha, dobry pomysł. Ostatnio rzadko kiedy mi się nic nie śni. Najlepszy był sen jak umiałam oddychać pod wodą, to był dopiero bajer!sylwucha89, GoNia1979 lubią tę wiadomość
-
Ustka i Uszczęśliwiona super
Ja bym założyła kartę u tego lekarza do którego chcę chodzić. Przecież 12.10 już za tydzień praktycznie. Ogólnie często macie te wizyty, ja w każdej ciązy mam średnio raz w miesiącu
Monika spróbuj napisać do belly. Ja próbowałam to zgłosić bo jest nad postem taka opcja ale zero odzewu. Może jakoś inaczej do nich napisać.
Promyczku co u Ciebie? -
nick nieaktualnyUszczesliwiona,uska cieszymy się razem z wami z dobrych nowin!!
Promyczek jak wizyta? Czekamy z niecierpliwością żeby wszystko było dobrze i żebyś powróciła do nas szczęśliwa i rozgadana. Ja chyba jadę po swoje wyniki miałam odebrać przy okazji wizyty ale mnie ten cukier na czczo czy mam się szykować na obciążenia czy narazie nie -
ja bym chciala wizyty najblizej co 3 tyg najdalej co 4 tylko musze jakos rozkminic zeby ic na wizyte 10.11 przed wyjazdem meza wiec moze dopiero wteddy bedzie druga wizyta albo bedzie co 2 tyg w sumie;/
-
Moja ciąza obumarła prawdopodobnie w 6 tyg ,bo wtedy widziałam z ginem serduszko ,a dzis nie bylo go widac na becie tez to widac ,staneła w miejscu prawie bylo 30 tys a jest po 4 dniach 31 tys
Gin powiedział ze nie ma pospiechu ze szpitalem i zabiegiem ,ze moge poczekac na poronienie samoistne,ale ono moze nadejsc nawet po tygodniu lub dalej dal mi skierowanie w razie jakbym sie zdecydowała,to moge isc nawet jutro lub pojutrze2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
monika_89 wrote:MAJÓWECZKI 2017
Szczegółowa tabelka naszych majóweczek KLIK
Dziewczyny, które widziały już serduszko mają przy nicku znaczek
29 KWIECIEŃ
Lokokoko
1 MAJ
bezimienna
Camilia
zastrzeŻona
stowtotka