X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • blubka Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2023, 22:40

• Forbidden Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiała śliczny brzuszek :) mój niestety od zawsze był odstający, taka budowa ciała plus lekka oponka i dlatego prędko chyba zmian nie zobaczę

28.12 - 289g
    06.03 - 1498g
    ckaiyx8dib4qanun.png
  • blubka Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Nieśmiała Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha modelka :) dobre ;) przy 70 kg :)
    oponka jest, widać powyzej majtek, ale co najważniejsze zaokrągla mi się podbrzusze :) zawsze miałam proste a teraz jest mała piłeczka :D

ale dziękuję :)

age.png
  • MamaSsaka Nowa

Wysłany: 4 października 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbee wrote:
    Espera, współczuję odklejającego się łożyska:( ale będzie dobrze!

Dziewczyny wybaczcie, że tak rzadko się pojawiam. Ciągle mnie tak mdli, że masakra :/ całe dnie się męczę. Najgorsze jest to, że najbardziej mi pomaga to co ogólnie szkodzi :( chipsy albo cola, cos słodkiego... ewentualnie orzechy ziemne czy kisiel. Od porzadniejszego jedzenia mnie odrzuca. Nie wiem co robić :(

Jutro chyba będę robic badania krwi, jak sobie rano na czczo poradzić z mdłościami? Jakieś rady?

Mam to samoo:( nie mogę patrzec na jedzenie, jem warzywa i owoce, widok mięsa kończy się w wc

• blubka Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

lilou, strawberry juice, Nieśmiała, Demsik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blubka wrote:
    70 kg pewnie przy wzroście 178

To ja tak mam :P mniej wiecej :)

blubka, Demsik lubią tę wiadomość

• Nieśmiała Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blubka wrote:
    70 kg pewnie przy wzroście 178
    Nie nie :-) jedynie 172 cm ;)

blubka lubi tę wiadomość

age.png
  • Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiała ale masz zgrabny brzuszek, nie jak mój arbuz :P

• MamaSsaka Nowa

Wysłany: 4 października 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madu1611 wrote:
    Ja jak zwykle pojawiam sie dopiero poznym wieczorem. Maz jeszcze w pracy, dziecina spi a ja sumiennie nadrabiam wszystkie posty.

Promyczku, wspolczuje Ci z calego serca!
    Krotko jestem na forum ale czytam Was juz od jakiegos czasu i przezywam mocno zarowno dobre wiesci jak i te tragiczne. Mam nadzieje, ze znajdziesz pocieszenie w gronie najblizszych.

Fajnie, ze wciaz przybywa nowych, szczesliwych majoweczek:)

Gratuluje udanych wizyt. Ja na swoja musze czekac az do 25 pazdziernika. Bedzie to usg w 12 tygodniu prenatalne.
    Niektore z Was martwi brak objawow ciazowych a ja sie ciesze, ze mnie jednak omijaja.
    Pare dni temu po raz pierwszy poczulam strach jak ja ogarne dwojke malych dzieci. Roznica wieku bedzie tylko 1 rok i 5 miesiecy. Rany, ale bedzie urwanie glowy aaaa.... Ratunku!!!!

A zakup detektora mnie jednak nie kusi. Obawiam sie wlasnie tego, ze bardziej bym panikowala majac go. Bede czekac cierpliwie z wizyty na wizyte.
    Ja będę miała różnice 3 lata (bez miesiąca) i tak samo się stresuje. Ale u nas dochodzi kwedtia bardzo małego mieszkania. Nie wiem co bardziej mnie stresuje..

• Nieśmiała Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniqaaa wrote:
    Nieśmiała ale masz zgrabny brzuszek, nie jak mój arbuz :P
    Czekaj czekaj :-) moj leniwy tryb zycia sprawi ze zaraz ja bede miala wiekszy ;)

age.png
  • blubka Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 23:03

• Hope_ Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 10:44

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • blubka Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mon!ta^ wrote:
    Ja w poprzedniej ciąży leczyłam kanał miałam oraz kilka dziurek mi się zrobiło ale wszystko bez znieczulenia :) wiesz możesz spróbować bez a w czasie możesz powiedzieć ze chcesz bo mocno boli. Ja tak zawsze robie u dentysty :)

Cześć. A na ilu wizytach byłaś zanim wyleczył Ci kanał? Ja idę w czwartek z zębem do leczenia kanałowego ale strasznie mnie od tygodnia boli, aż dziś musialam wziąść Apap. Mam nadzieję, że już po pierwszej wizycie nie będzie bolało bo zaczynam martwić się o maleństwo :(

• Nieśmiała Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do pokoi to ja mam tylko 2. Poczatkowo w sypialni miala stac szafa w zabudowie na cala sciane ale teraz bedzie tam stalo lozeczko :-) nie zaluje zmiany:D

age.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/90c092250ac9.jpg
    U mnie dosyć plasko ale tam gdzie strzaleczka widac zaokrąglone a bylo prawie wklesle hehe

Jeszcze 11 h i wizyta. Martwię sie ze moj maz chyba jednak nie dojedzie... :(

Maniuś, mon!ta^, sylwucha89 lubią tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja na 100% na wizytę idę sama. Znowu. :( no ale musimy dać radę. Silne babki jesteśmy.

Zazdroszczę brzuszka. Mnie jak nawzdyma wieczorem to wyglądam już jakbym zjadła trzy obiady naraz :P A gdzie do Maja :P

• Nieśmiała Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N wlasnie w tym samym miejscu u mnie sie tez zaokragla powoli :-) tylko ze nie zaznaczylam na zdjeciu

Co do jutrzejszej wizyty, to ja tez ide sama bo D bedzie w pracy. Ustalilam z nim ze na prenatalne usg go biore i jest chetny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 21:19

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiała wrote:
    Co do jutrzejszej wizyty, to ja tez ide sama bo D bedzie w pracy. Ustalilam z nim ze na prenatalne usg go biore i jest chetny :)

Mój powiedział, że pójdzie jak będzie usg przez brzuch, bo na dowcipne usg nie chce patrzeć :P A tak to w poczekalni czekał. Ale jutro go nie będzie :( A ja pewnie bede robić kilometry w kółko po korytarzu :P

‹‹ 235 236 237 238 239 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ