MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja wszystkim udanych wizyt. Ja już w pracy siedzę. Szef jeszcze nie wie o mojej ciąży i chyba mu powiem dopiero w połowie listopada. Zresztą rodzina też nie wie. Rodzinka się dowie na urodzinach córki czyli w listopadzie. Ja zamierzam pracować do kwietnia no może marca hehe.
Dziewczyny moja gin.kazała mi odstawić luteine Ale czytałam niby ze do 12 tc trzeba brać a ja jestem w 7 i się kurczę zastanawiam co mam zrobić. To jest najlepszy gin u nas i ma strasznie dużą wiedzę. Pytałam się jej czy nie powinnam brać do 12 Ale ona ze nie. Że krwiaka już niema a ciąża wygląda na dwa dni starsza i nic już nie zagraża. Samą nie wiem co mam zrobić. -
nick nieaktualny
-
Misia 69 wrote:Witam się i ja wszystkim udanych wizyt. Ja już w pracy siedzę. Szef jeszcze nie wie o mojej ciąży i chyba mu powiem dopiero w połowie listopada. Zresztą rodzina też nie wie. Rodzinka się dowie na urodzinach córki czyli w listopadzie. Ja zamierzam pracować do kwietnia no może marca hehe.
Dziewczyny moja gin.kazała mi odstawić luteine Ale czytałam niby ze do 12 tc trzeba brać a ja jestem w 7 i się kurczę zastanawiam co mam zrobić. To jest najlepszy gin u nas i ma strasznie dużą wiedzę. Pytałam się jej czy nie powinnam brać do 12 Ale ona ze nie. Że krwiaka już niema a ciąża wygląda na dwa dni starsza i nic już nie zagraża. Samą nie wiem co mam zrobić.2017 #1
2019 #2
-
Na jeż biorę jeszcze po 1 Ale mam ostatnie 9 tableteka wizytę 20 i boje się jej poprosić o luteine. Tym bardziej że ona mówiła że jak miałam krwiaka ze mam funkcjonować normalnie a na forum dziewczyny pisały ze musiały leżeć. Więc Ja już po tygodniu krwiaka nie miałam a dziewczyny te co leżały to po 2,3 miesiace. Wiec mam do niej zaufanie. Pomogła mi się wyleczyć i dzięki niej zaszlam w ciąże ( Nooo oczywiście mąż też musiał w tym palce maczac ) kurcze Ale z tą luteina to jakoś czuje się bezpieczniej.
-
Ja również życzę powodzenia wizytujacym ☺ ja mam na 10 także im bliżej tym bardziej się denerwuje. Tak jak toska przejmuje się każda tragedia i żal serce ściska. Któraś koleżanka wspomniała o patologii. Znam samą taki przypadek, młodzi ludzie piją alkohol czasem bez umiaru. Dzieci klna jak szewce. I taka co dotknie to ciąża.. A tu jeszcze PIS zabrania in vitro. Jedyna metoda, która w ostateczności pomoc może. Co za kraj dziewczyny fajne brzuszki xD moja ortodontka wczoraj zapytała czy przypadkiem w ciąży nie jestem bo tak ładnie na buzi wyglądam xD przesylam uściski dla wszystkich ☺
Nieśmiała, toska_88, Camilia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. A ja mam pytanie, może ktoś już pytał, ale ciężko przebrnąć przez 250 stron ;p Czy objawy macie z taką samą siłą codziennie? Mnie od początku piersi bardzo bolały, potem piersi trochę lepiej ale doszły całodniowe mdłości, a dzisiaj nic...i zaczynam się martwić. To głupie, bo jak mi było niedobrze to bardzo chciałam by mi przeszło...a teraz się martwię.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Dzieńdoberek,
ja się dziś trochę martwię brakiem mdłości ale mam nadzieję,że to nie jest zły znak. Mimo,że nieprzyjemne są mdłości to jak zniknęły to tak jakoś nieswojo...oby było wszystko dobrze, nie wytrzymam do piątkowej wizyty z nerwówDemsik wrote:Ja jestem z wlkp;)]
O super! to nie jestem sama! Ja mieszkam na wsi pod Poznaniem ale pracuje w Poznaniu i tu też chodze do gina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 09:05
-
Spirit skoro nie lubisz kanarkowego to nie mozesz przemalowac po prostu na inny kolor?
Toska 100tys to sporo ale tesciu mógłby cos dac od siebie.poki co chyba jeszcze nie jest na was przepisane?
Ja juz nie wiem jak to z tymi krwiakami.jedne chodza do pracy nawet, inne leza jak ja ale nie plackiem bo mieszkajac samemu nic sie samo nie zrobi.zobaczymy jak bedzie w sobote ne wizycie, co mi lekarz powie,bo jak dalej mam byc w domu to zwariuje.juz lapie doly.a L4 wczoraj przyszlo poczta- lezace...Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Rudzik wrote:Dzieńdoberek,
ja się dziś trochę martwię brakiem mdłości ale mam nadzieję,że to nie jest zły znak. Mimo,że nieprzyjemne są mdłości to jak zniknęły to tak jakoś nieswojo...oby było wszystko dobrze, nie wytrzymam do piątkowej wizyty z nerwów
Demsik wrote:Ja jestem z wlkp;)]
O super! to nie jestem sama! Ja mieszkam na wsi pod Poznaniem ale pracuje w Poznaniu i tu też chodze do gina
Z tymi objawami tak jest.jak sa to zle a jak znikaja to jeszcze gorzej..panikujemy nie potrzebnie.glowy do gory, bedzie dobrze;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 09:06
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyNieśmiała wrote:Dziewczyny a jak Was bada lekarz? Bo moj normalnie wklada palce a od gory naciska reką. I zawsze tak mocno tą reką naciska ze az sie boje i napinam iesnie zeby choc troche zablokowac ten nacisk na macice
Ale to jest normalne badanie ginekologiczne Nie ma sie czego bać Jest to nieprzyjemne ale... konieczne -
Spirit wrote:Ja to się w sumie nie mogę doczekać stres mnie wykańcza, chciałabym już tulic dzidziusia chociaz tez pewnie bede due wtecy stresowac to jednak nie bede się denerwować ze mogę nerwy mogą zaszkodzić, ot pokręcone logika ktoś już umówiony na prenatalne? Ja będę dzwonić chyba jutro się umawiać tylko nie wiem czy lepiej bliżej 11 czy 13 termin
Spirit, ja dzwonilam wczoraj się zapisać.Pani mi powiedziała, że muszę miećskończony 10tc , wiec musze zadzwonić dopiero za tydzień.Ja dzwonilam do Kielc.
Może w innych miastach jest inaczej -
strawberry juice wrote:Dzien dobry! I jak zwykle zycze milego dnia i udanych wizyt. Pierwsza wizytuje Klaudia N - powodzenia !
Z tabelki wynika ze dzis wizytuje tez Camilia i kamyla 112, wizytuje też toska 88 no i ja pewnie na koncu. Jesli kogos pominelam to przepraszam.
Czekamy na dobre informacje !!
Jeszcze ja:-) kerte ciazy mi zaloza wizyta na 13.20:-) -
Jest fasolka!! Dr mówi ze wszystko ok wielkosc prawie centymetr (0,96) serducho bije 136/min slyszelismy trzy sekundy. Poplakalam sie:-) wszystkie pomiary zgadzaja sie z wiekiem ciazy tp bez zmian. 8.11 prenatalne
mon!ta^, nadia1, Moniqaaa, Misia 69, nutka, Mabelle, Maniuś, Rudzik, toska_88, sylwia1985, Forbidden, WreszcieMama, strawberry juice, Demsik, monika_89, sylwucha89, Arwi, marie_marie22, Camilia, Nieśmiała, Uszczesliwiona, Kleopatra, Karotka, ag194, Hope_, Madu1611 lubią tę wiadomość